Buvau uzsukusi i si darzeli siandien, oi sake be sansu, veitu nera... eiles nezmoniskos... Tai taip ir nesuptrantu - cia ka - jau tiek daug is aplinkiniu gatviu vaiku 
Na stai musu pirmoji diena darzelyje prabego labai gerai, tik labai verkem kai mama isejo bet sutikau vaika labai linksma
)) tikiuosi jai patiks bendrauti su vaikuciais
taip pat noriu pasakyti kad is tiesu aukletoja Rima yra labai siltas ir mielas zmogus, o auklyte Danute labai faina ir gera
))) Smagu kad yra tokiu aukletoju, kurios taip graziai su vaikuciais elgiasi
aisku cia mano pirmi ispudziai bet vistiek smagu
))
Tik gaila mergytes vienos Kotrynos, kai atejom ji verke ir isejom ji vis dar verke tokios asarotom akytem stovejo..tikiuosi ji apsipras ir bus jau linksma
))
Tik gaila mergytes vienos Kotrynos, kai atejom ji verke ir isejom ji vis dar verke tokios asarotom akytem stovejo..tikiuosi ji apsipras ir bus jau linksma
[quote=melynake_blondy,2011 09 06, 16:49]
Na stai musu pirmoji diena darzelyje prabego labai gerai, tik labai verkem kai mama isejo bet sutikau vaika labai linksma
)) tikiuosi jai patiks bendrauti su vaikuciais
taip pat noriu pasakyti kad is tiesu aukletoja Rima yra labai siltas ir mielas zmogus, o auklyte Danute labai faina ir gera
))) Smagu kad yra tokiu aukletoju, kurios taip graziai su vaikuciais elgiasi
aisku cia mano pirmi ispudziai bet vistiek smagu
))
Sveikiname Emilija tapus darzelinuke!!!
Ir kita aukletoja -Roma- man taip pat paliko labai gera ispudi.
Sveikiname Emilija tapus darzelinuke!!!
Ir kita aukletoja -Roma- man taip pat paliko labai gera ispudi.
QUOTE(dovilia @ 2011 09 06, 10:13)
taip, man ir pasirode, kad cia dauguma vaiku "nevietiniai"
o darzelis vytenio g. neturi labai gero vardo..
o darzelis vytenio g. neturi labai gero vardo..
Mes ji lankem. Baisiau nebuna
QUOTE(laukiu mazo stebuklo @ 2011 09 06, 19:11)
o kuom tas baisumas jums pasireiske?
QUOTE(melynake_blondy @ 2011 09 07, 13:59)
Visu pirma nesvaru, kilimas baisus, o vaikai grupeje, bent jau musu toje pacioje patalpoje ir miegodavo, ir valgydavo, ir zaizdavo. Antra, nieko pries rukancius neturiu, bet tokioje istaigoje bent jau pasislepti galetu, kai atvedi vaika rytais, ar kai pasiimi, auklyte ir vedeja stovi prie paradinio iejimo ir traukia dumus. Vaizdas ne koks. Trecia tas aukletoju lipsnumas... Dabar jau supratau, kad taip tik noredavo itikti. Ketvirta-ukvedys. pabraidzioja po lauka (lietus ne lietus, nesvarbu) ir per grupe varineja pirmyn atgal. Penkta - aukletojos, labai jau man jos "neaukletojiskos"- puse be dantu, kitos baisiai jaunos, kartais susimastau ar jos isviso turi atitinkama issilavinima. na cia galiu daug prirasyt, iskaitant tai kad vaikas naktim pradejo keltis su isterijom kad nenori i darzeli, slapintis i lova,sirgdavom 3 sav, 1 sav paeinam, ir vel 3 sergam infekcijom, kol galiausiai grizo su melyna nugara (ziauriai melyna) ir ranka. Aukletojos aisku nieko nezino, po to karto greit susisukom ir perejom i kita darza, kuri dabar labai sekmingai lankom
QUOTE(laukiu mazo stebuklo @ 2011 09 07, 14:40)
Visu pirma nesvaru, kilimas baisus, o vaikai grupeje, bent jau musu toje pacioje patalpoje ir miegodavo, ir valgydavo, ir zaizdavo. Antra, nieko pries rukancius neturiu, bet tokioje istaigoje bent jau pasislepti galetu, kai atvedi vaika rytais, ar kai pasiimi, auklyte ir vedeja stovi prie paradinio iejimo ir traukia dumus. Vaizdas ne koks. Trecia tas aukletoju lipsnumas... Dabar jau supratau, kad taip tik noredavo itikti. Ketvirta-ukvedys. pabraidzioja po lauka (lietus ne lietus, nesvarbu) ir per grupe varineja pirmyn atgal. Penkta - aukletojos, labai jau man jos "neaukletojiskos"- puse be dantu, kitos baisiai jaunos, kartais susimastau ar jos isviso turi atitinkama issilavinima. na cia galiu daug prirasyt, iskaitant tai kad vaikas naktim pradejo keltis su isterijom kad nenori i darzeli, slapintis i lova,sirgdavom 3 sav, 1 sav paeinam, ir vel 3 sergam infekcijom, kol galiausiai grizo su melyna nugara (ziauriai melyna) ir ranka. Aukletojos aisku nieko nezino, po to karto greit susisukom ir perejom i kita darza, kuri dabar labai sekmingai lankom
na matyt aukletoja aukletojai nelygi, o grupe taip pat, musu aukletojos simpatiskos, su dantim vidutinio amziaus, mielos , na bent jau kol kas toks vaizdas
QUOTE(laukiu mazo stebuklo @ 2011 09 06, 19:11)
Cia apie kuri darzeli Snekuti ar Geniuku kalve?
Snekutis tai tragiskas, as savo vaika ten planavau vest, bet kai nuejus pamaciau, kas ten per skyle....
Po Snekucio nuejus i Geniuku kalve viskas labai gerai pasirode. Nezinau, jokiu priekaistu as jiems neturiu. Tiesa, labai jau mes, teveliai , naujos tvoros pageidavom, nes vakarais paaugliai pavesinese prisnerkscia, bet kaip maciau, siais metais lesas langams keist skyre, gal kitamet visdelto tvorai sukrapstys...
QUOTE(Upsiukas @ 2011 09 08, 09:09)
Cia apie kuri darzeli Snekuti ar Geniuku kalve?
Snekutis tai tragiskas, as savo vaika ten planavau vest, bet kai nuejus pamaciau, kas ten per skyle....
kaip tik lijo, ant palangiu balos telksojo. Dabar maciau langai pakeisti i plastikinius, gal nebesisunkia vanduo per langus. Na, ir bendras vaizdas manes nenuteike maloniai.
Po Snekucio nuejus i Geniuku kalve viskas labai gerai pasirode. Nezinau, jokiu priekaistu as jiems neturiu. Tiesa, labai jau mes, teveliai , naujos tvoros pageidavom, nes vakarais paaugliai pavesinese prisnerkscia, bet kaip maciau, siais metais lesas langams keist skyre, gal kitamet visdelto tvorai sukrapstys...
as cia taip apie snekuti, Geniuko kalve superinis darzelis
QUOTE(laukiu mazo stebuklo @ 2011 09 07, 14:40)
netycia ilindau i sia tema, nes ir patys ieskom kito darzelio
O kaip perejot i kita darzeli, ar maziau sirgot, nes mane tos ligos ir komplikacijos jau baigia is proto isvesti
QUOTE(Iewuzze @ 2011 09 08, 10:59)
netycia ilindau i sia tema, nes ir patys ieskom kito darzelio
Dabar "lankom" Snekuti, tai labai norim is ten pabegti, nes per tuos metus galima sakyti mes jo normaliai net nepalankem, nes kaip ir paraset, viena savaite darze (ir tai geriausiu atveju) ir 3savaites arba 4 namie
is vis man ten ispudis susidare, kad visas personalas arba lenkes arba ruses, nes visos kalba su akcentu. Seimininkute viena tai is vis man i alhoholike panasi ir be dantu, kai pamaciau vos is koto neiskritau, bet po vieno incidento, ja is musu grupes iskele, na zodziu tikrai ten ziauru, niekam nerekomenduociau.
O kaip perejot i kita darzeli, ar maziau sirgot, nes mane tos ligos ir komplikacijos jau baigia is proto isvesti
ir aisku labiausiai vaiko gaila...
Jei ne paslaptis koks incidentas, nes speju kad apie ta pacia seimininkute ir snekam
o dabar nuo spalio men mes sirgom tik viena karta ir tai sloga ir kosuliukas, ka labai lengvai issigydem
mes vien del vaiko ir pradejom ieskot kito darzelio, nes jautesi kad vaikas ne tik fiziskai serga daznai, bet ir psichologiskai.
QUOTE(laukiu mazo stebuklo @ 2011 09 08, 11:52)
Jei ne paslaptis koks incidentas, nes speju kad apie ta pacia seimininkute ir snekam 
o dabar nuo spalio men mes sirgom tik viena karta ir tai sloga ir kosuliukas, ka labai lengvai issigydem
mes vien del vaiko ir pradejom ieskot kito darzelio, nes jautesi kad vaikas ne tik fiziskai serga daznai, bet ir psichologiskai.
kol buvo ta seimininkute, maniske irgi ziauriai nenorejo i darzeli, po to, kai ja, iskele siuo atzvilgiu situacija pagerejo, bet ligu atzvilgiu, tai baisu...
kas liecia incidenta, tai prasidejo viskas nuo to, kad maniske pradejo labai nenoreti i darzeli, nes ja muse, as aisku susinervinau, tik nuejus paaiskinau situacija, kad mano vaikas skundziasi, kad ja musa per galva (neturedama 2ju metu tikrai negalejo meluoti). Seimininkute sako niekas cia nieko nemusa. Sakau, tai jus manot, kad tokio amziaus vaikas gali tai sugalvot, ji sako na per galva tai tikrai nemuse. Tai sakau vadinas, vis del to muse... Musu aukletojos nebuvo, vaikus priziurejo ta seimininkute, man plaukai is vis piestu pasistojo, kad visa grupe ziuri tik vienas zmogus ir dar net neturintis atitinkamo issilavinimo. Zodziu pagrasinau savivaldybem, kad tegu daro, ka nori, bet nevesiu vaiko tol kol neatsiras aukletoja. Taigi grupeje buvo mergaite kuri buvo gerokai vyresne uz mazuliukus, ji ir muse visus is eiles, tada pradejau klaust, kodel ji ne pagal amziu sedi su maziukais, paaiskejo, kad cia tos seimininkutes drauges dukra, zodziu "po blatu". Tai mergaitei buvo viskas leidziama, ji tos seimininkutes neklause, pati ja muse, zodziu buvo totalus bardakas. Pagrasinus vel, ta mergaite buvo iskelta. Be to, viena mamyte pasakojo, kaip ji uz duru stovejo ir stebejo, kaip ta seiminike elgiasi su vaikais, tai sake visus tampe, maitino vienu saukstu, kazkokia tragedija... tai po tokiu fintu, ja iskele i kita grupe...
Tikrai niekam nelinkeciau to patirti