Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Geniukų kalvė

QUOTE(Jogailė @ 2012 08 06, 18:06)
Mes lankom Pelėdžiukų grupę pas Linutę, tiksliau vėl lankysim rudenį, nes liepą-rugpjūtį atostogaujam. Labai gera Linutė mirksiukas.gif

Ačiū, kad parašėte 4u.gif Bus ramiau laukti. Tikiuosi, kad vaikui patiks. Sakykite, prašau, o reikia kažkokių specialių rūbelių (kokių tapkučių, pižamų). Reikės dar nueiti viską išsiaiškinti. Kiek girdėjau, tai kituose darželiuose pateikia visą sąašą ką reikėtų nupirkti (lavinamąjį žaislą, tual. popieriaus, muilo ir pan.) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2012 08 06, 13:39)
Sveikos, mamytės 4u.gif
Šiandien pranešė, kad nuo rugpjūčio 28d. jau galime atvesti sūnų po trūputį pratintis. Grupė ,,Pelėdžiukų", auklėtoja Lina. Gal būtų daugiau iš šitos grupės? bigsmile.gif Kaip auklėtoja Lina? Kaip supratau iš vienos mamytės posto, tai gera Linutė rolleyes.gif
Tikiuosi, kad vaikui patiks. Labiausiai jaudinuosi dėl wc reikalų. Dar daaaug avarijų būna, pats arba pasiprašo, arba ne, ojoj žodžiu doh.gif

Sveiki.
Mūsiškė lankė nuo 2 metų pas Linutę (pries du metus jau). Labai patenkinti auklėtoja. Labai faina, miela, myli vaikus. Nenorėdavo išeiti net iš grupės.
Pižamos, pakaitinių rūbelių komplekto, batukų arba tapukų po grupę bėgioti, pampersų, šlapių servetėlių, pakloto į lovytę reiks. Dar leidžia atsinešti mylimą žaislą, soskę, puodelį, seilinuką, jei reikia.
Bus susirinkimas kažkada, tada duos sąrašą ką nupirkti reikia, bet šiaip nieko ypatingo - flomasteriai, popierius, klijai. Rinkliavos, lygtais, nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 27 rugpjūčio 2012 - 13:29
Mano Žygimantas irgi Pelėdžiukų grupėje pas Lina. Darželio vedėja išgyrė Liną kaip labai gerą auklėtoją, o ir šioje temoje smagu rasti apie ją teigiamų atsiliepimų, kažkaip nuramina. Maniškis darželį pradės lankyti nuo rugsėjo 06 d., visai nemažas jau būdamas-2m.5mėn.
O kada bus tėvelių susirinkimas? Čia jau rugsėjo mėn.?
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 08 27, 14:26)
Sveiki.
Mūsiškė lankė nuo 2 metų pas Linutę (pries du metus jau). Labai patenkinti auklėtoja. Labai faina, miela, myli vaikus. Nenorėdavo išeiti net iš grupės.
Pižamos, pakaitinių rūbelių komplekto, batukų arba tapukų po grupę bėgioti, pampersų, šlapių servetėlių, pakloto į lovytę reiks. Dar leidžia atsinešti mylimą žaislą, soskę, puodelį, seilinuką, jei reikia.
Bus susirinkimas kažkada, tada duos sąrašą ką nupirkti reikia, bet šiaip nieko ypatingo - flomasteriai, popierius, klijai. Rinkliavos, lygtais, nebuvo.

Ačiū, kad atrašėte. Ir kaip smagu girdėti tokius gerus atsiliepimus apie auklėtoją thumbup.gif drinks_cheers.gif Apie paklotą į lovą visai nepagalvojau g.gif Lauksime susirinkimo, nes kol kas vedėja sakė, kad nieko specialaus nereikia biggrin.gif

QUOTE(Gabriete @ 2012 08 27, 16:23)
Mano Žygimantas irgi Pelėdžiukų grupėje pas Lina. Darželio vedėja išgyrė Liną kaip labai gerą auklėtoją, o ir šioje temoje smagu rasti apie ją teigiamų atsiliepimų, kažkaip nuramina. Maniškis darželį pradės lankyti nuo rugsėjo 06 d., visai nemažas jau būdamas-2m.5mėn.
O kada bus tėvelių susirinkimas? Čia jau rugsėjo mėn.?

Tai tikriausiai Jūsų sūnus būs mano sūnaus ,,grupiokas" drinks_cheers.gif Maniškis irgi nemažas, kovą gimęs, neseniai sukako 2m. ir 5mėn. drinks_cheers.gif Bet mums pasakė atvesti jau nuo šio ketvirtadienio kelioms valandoms. Žiūrėsime kaip seksis rolleyes.gif Apie susirinkimą tikriausiai pasakys Lina.
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2012 08 28, 18:17)
Tai tikriausiai Jūsų sūnus būs mano sūnaus ,,grupiokas" drinks_cheers.gif Maniškis irgi nemažas, kovą gimęs, neseniai sukako 2m. ir 5mėn.  drinks_cheers.gif Bet mums pasakė atvesti jau nuo šio ketvirtadienio kelioms valandoms. Žiūrėsime kaip seksis rolleyes.gif Apie susirinkimą tikriausiai pasakys Lina.

Bus grupiokai ir žaidimų draugai. Manau, ras bendrą kalbą 4u.gif. Paskambinau šiand. į darželį, tai jau nuo šiand. Pelėdžiukų grupė veikia, atvesti 3-4 nauji vaikai pratinimui, ir kasdien prisijungs naujų vaikų. Aš saviškį nusprendžiau vesti antradienį, prieš pusrytėlius.
Reikiamus daiktus per porą dienį sunešiu, dar pasitikslinti reikės, ko dar reikia.
Atsakyti
Mes papuolėm į boružiukų grupę. Gal žinot kuo vardų grupės auklytė?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shushushkin @ 2012 08 31, 16:49)
Mes papuolėm į boružiukų grupę. Gal žinot kuo vardų grupės auklytė?smile.gif

Rima mirksiukas.gif Mano mergyte irgi boruziuke,ji jau pradejo lankyti smile.gif Auklyte tikrai labai miela wub.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif Vyras šiandien vedė dukrytę, tai irgi tik geri atsiliepimai smile.gif Tikiuosi viskas gerai bus.
Atsakyti
Mano sunus is pradziu buvo paskirtas i Paledziuku grupe, bet pries pat rugsejo 1-aja suzinojom, kad lankys boruziukus, taigi dabar einam ten. Esu patenkinta aukletojomis, pacia grupe. Vaiku grupeje kol kas nedaug, miegojo siandien maniskis su 4-5 vaikais pietu miegucio.
Atsakyti
Žiūriu, kad po truputį pildosi grupelės thumbup.gif Mano sūnus labai gražiai lankė darželį, viskas jam patiko, ir pilną dieną pasilikdavo, bet ėmė - ir susirgo doh.gif Prasidėjo darželio ,,malonumai". Ir svarbiausia mačiau, kad grupėje yra serganti mergaitė, nuolat su snargliukais, bet tėvai vedė... Visiems lankantiems linkiu nesusirgti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2012 09 13, 12:10)
Žiūriu, kad po truputį pildosi grupelės thumbup.gif Mano sūnus labai gražiai lankė darželį, viskas jam patiko, ir pilną dieną pasilikdavo, bet ėmė - ir susirgo doh.gif Prasidėjo darželio ,,malonumai". Ir svarbiausia mačiau, kad grupėje yra serganti mergaitė, nuolat su snargliukais, bet tėvai vedė... Visiems lankantiems linkiu nesusirgti 4u.gif

Nieko nesakau, kad būtent taip ir yra, bet būna alergiškų vaikučių su nuolatine sloga. Toks buvo berniukas pas dukrą grupėje, ištisai snargliotas...
Maniškis irgi, atlankęs vieną savaitę, susirgo, paskui susirgau aš. Prasidėjo ruduo su savo "linksmybėmis" doh.gif
Aišku, yra tėvelių, kurie veda vaikus su sloga. Ir pikta ant jų ir suprantu. Patys verčiamės per galvas kai vaikai suserga doh.gif Palikti nėra kam, tai vienas imam laisvadienį, tai kitas, būna dirbam iki išnaktų, kad suspėt su darbais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogailė: 13 rugsėjo 2012 - 14:57
QUOTE(Jogailė @ 2012 09 13, 15:57)
Nieko nesakau, kad būtent taip ir yra, bet būna alergiškų vaikučių su nuolatine sloga. Toks buvo berniukas pas dukrą grupėje, ištisai snargliotas...
Maniškis irgi, atlankęs vieną savaitę, susirgo, paskui susirgau aš. Prasidėjo ruduo su savo "linksmybėmis" doh.gif
Aišku, yra tėvelių, kurie veda vaikus su sloga. Ir pikta ant jų ir suprantu. Patys verčiamės per galvas kai vaikai suserga doh.gif Palikti nėra kam, tai vienas imam laisvadienį, tai kitas, būna dirbam iki išnaktų, kad suspėt su darbais

drinks_cheers.gif tikrai taip, būna alergiškų, bet konkrečiai ta mergaitė iš sūnaus grupės sirgo, tikrai ne alergiška. Pačios auklėtojos stebėjosi, kad mama atvedė nepasveikusią mažiukę.

Jūs šaunuolė, kad suprantate tą atsakomybę. Deja, ne visi tėvai turi galimybę būtii su vaikais ilgiau ir išgydyti iki galo, todėl veda vaikučius pusiau pasveikusius. Mes buvome pas gydytoją antradienį, davė pažymą, kad nuo šiandien jau galime eiti į darželį, bet man vaikas visai nepanašus į sveiką - kosti, snargliai bėga. Tai nevedžiau. Būčiau ėjusi pati pas gydytoją, ėjo vyras, tai jis ir nesigilino... Davė pažymą ir laimingas biggrin.gif Tiek tos, dvi dienos, sumokėsime už jas, nors ir nelankysime doh.gif
Atsakyti