Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Geniukų kalvė

na va, taip ir bus ,nes kiti teveliai ves sergancius vaikucius ir niekas nieko nepakeis,gi jiems aisku nera kur det vaiko ir t.t. na maniske po daugiau nei savaites keliaus vel nuo pirmadienio ir tikiuosi neatkris vel doh.gif Siaip daugumoje darzeliu serga vaikuciai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2012 09 13, 18:13)
drinks_cheers.gif tikrai taip, būna alergiškų, bet konkrečiai ta mergaitė iš sūnaus grupės sirgo, tikrai ne alergiška. Pačios auklėtojos stebėjosi, kad mama atvedė nepasveikusią mažiukę.

Sveikos, man kilo klausimas, o aukletojos turi serganti vaika priimti i grupe? Jeigu jau akivaizdziai matosi, kad serga vaikas.
Siaip ar taip, bet tokie tevai mane siutina, ir jokio supratingumo tokiu atveju as neturiu. Per ju neatsakinguma mano vaikas suserga, jam blogai, skauda.
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2012 09 13, 18:13)
Būčiau ėjusi pati pas gydytoją, ėjo vyras, tai jis ir nesigilino... Davė pažymą ir laimingas  biggrin.gif Tiek tos, dvi dienos, sumokėsime už jas, nors ir nelankysime doh.gif

Aš prieš kelis metus dukrą po bronchito vedžiau pas pediatrę, neatrodė man pasveikus, pati gydytojai ir pasakiau, kad dar kosti labai ir pan. Tai nieko, sako, išsikosės, gali eit į kolektyvą blink.gif Kitą dieną ligoninės priimamajam atsidūrėm. Vėl keliavom pas savo gydytoją. Tai jos atsakymas buvo: tai čia naujai susirgo blink.gif Nebesiginčinau, juk žinau, kad nepasveikus buvo...
O dėl mokėjimo, nemokėjimo, tai man visiškai dzin. Aš būna nevedu savaitę, dvi, neinam pas gyd. ir susimokam, nes vaiko sveikata vis tik svarbiau.
Ir dar toks klausimas g.gif Kažin dėl slogos duoda nedarbingumą tėvams? Abejoju kažkaip... O jei vaikas tik sloguoja. Maniškiai sloguoja po 2-4 sav. Tikrai niekas tiek nedarbingumo neduotų biggrin.gif Arba būna iš ryto išbėga kas reikia iš nosies, o paskui visą dieną ramu. Tai sergantis ar sveikas tas vaikas? biggrin.gif Pvz. aš sprendžiu pagal vaiko savijautą. Jei jam sloga netrukdo kvėpuoti, tai viskas ok, nemanau, kad po 2 savaičių slogavimo dar gali kitus užkrėsti g.gif

QUOTE(liaudija @ 2012 09 13, 21:51)
Sveikos, man kilo klausimas, o aukletojos turi serganti vaika priimti i grupe? Jeigu jau akivaizdziai matosi, kad serga vaikas.

Manau, kad turi teisės nepriimti, bet jeigu akivaizdžiai matosi, kad vaikui blogai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogailė: 14 rugsėjo 2012 - 07:08
QUOTE(liaudija @ 2012 09 13, 22:51)
Siaip ar taip, bet tokie tevai mane siutina, ir jokio supratingumo tokiu atveju as neturiu. Per ju neatsakinguma mano vaikas suserga, jam blogai, skauda.

Hm, net nežinau... g.gif Šiaip mačiau kabo užrašas, kad ,,prašome nevesti sergančių vaikų į darželį" kažkaip panašiai, bet gal sloga tai nėra ta baisi liga g.gif

QUOTE(Jogailė @ 2012 09 14, 08:06)
Aš prieš kelis metus dukrą po bronchito vedžiau pas pediatrę, neatrodė man pasveikus, pati gydytojai ir pasakiau, kad dar kosti labai ir pan. Tai nieko, sako, išsikosės, gali eit į kolektyvą blink.gif Kitą dieną ligoninės priimamajam atsidūrėm. Vėl keliavom pas savo gydytoją. Tai jos atsakymas buvo: tai čia naujai susirgo blink.gif Nebesiginčinau, juk žinau, kad nepasveikus buvo...
O dėl mokėjimo, nemokėjimo, tai man visiškai dzin. Aš būna nevedu savaitę, dvi, neinam pas gyd. ir susimokam, nes vaiko sveikata vis tik svarbiau.
Ir dar toks klausimas g.gif Kažin dėl slogos duoda nedarbingumą tėvams? Abejoju kažkaip... O jei vaikas tik sloguoja. Maniškiai sloguoja po 2-4 sav. Tikrai niekas tiek nedarbingumo neduotų biggrin.gif Arba būna iš ryto išbėga kas reikia iš nosies, o paskui visą dieną ramu. Tai sergantis ar sveikas tas vaikas? biggrin.gif Pvz. aš sprendžiu pagal vaiko savijautą. Jei jam sloga netrukdo kvėpuoti, tai viskas ok, nemanau, kad po 2 savaičių slogavimo dar gali kitus užkrėsti g.gif
Manau, kad turi teisės nepriimti, bet jeigu akivaizdžiai matosi, kad vaikui blogai g.gif

Jo, Jūsų gydytoja ,,pagerinta" drinks_cheers.gif

Žinokite nežinau, ar dėl slogos išduotų tokį ilgą nedarbingumo lapelį g.gif Šiaip, aš manau, kad vaiką su sloga galima vesti į darželį, jei inkubacinis laikotarpis jau pasibaigęs ir sloga visiškai netrukdo vaikui normaliai kvėpuoti, miegoti, valgyti. Pati sloga iš savęs nėra kažkas baisaus, ne virusas, bet jei sloga yra lydyma kokio kito virusinio susirgimo, tuomet tai ni ni ni, į darželį ne už ką schmoll.gif Ir ne tik dėl kitų, bet ir dėl savo vaiko gerovės ax.gif

O šiaip, kalbant apie patį darželį, tai man kol kas jis labai patinka. Labai laukiu Kalėdų, įdomu ar vaikai tuomet ką nors ruošia, ar būna kokia kalėdinė programa, šokiai pokiai ir pan. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2012 09 14, 12:58)
Žinokite nežinau, ar dėl slogos išduotų tokį ilgą nedarbingumo lapelį g.gif Šiaip, aš manau, kad vaiką su sloga galima vesti į darželį, jei inkubacinis laikotarpis jau pasibaigęs ir sloga visiškai netrukdo vaikui normaliai kvėpuoti, miegoti, valgyti. Pati sloga iš savęs nėra kažkas baisaus, ne virusas, bet jei sloga yra lydyma kokio kito virusinio susirgimo, tuomet tai ni ni ni, į darželį ne už ką  schmoll.gif  Ir ne tik dėl kitų, bet ir dėl savo vaiko gerovės ax.gif

Va mano nuomonė tokia pat drinks_cheers.gif Todėl ir vedu vis dar sloguojančius vaikus, nes jei laukčiau kol sloga visiškai pasibaigs, tai, tiesą sakant, niekada į darbą taip ir nenueičiau lotuliukas.gif

Ruošia programėles. Patys mažiausi tai cirkų prikrečia lotuliukas.gif Nors ir didesni būna neatsilieka. Būna šoka šoka ir "pažiūrėk kokia mano graži suknelė" lotuliukas.gif doh.gif kas išsižiojęs nosį krapšto, kas mamos nori, bet šiaip paėmus labai smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 09 14, 13:05)
Va mano nuomonė tokia pat drinks_cheers.gif Todėl ir vedu vis dar sloguojančius vaikus, nes jei laukčiau kol sloga visiškai pasibaigs, tai, tiesą sakant, niekada į darbą taip ir nenueičiau lotuliukas.gif

Ruošia programėles. Patys mažiausi tai cirkų prikrečia lotuliukas.gif Nors ir didesni būna neatsilieka. Būna šoka šoka ir "pažiūrėk kokia mano graži suknelė" lotuliukas.gif  doh.gif  kas išsižiojęs nosį krapšto, kas mamos nori, bet šiaip paėmus labai smagu wub.gif

Man gydytoja sake, kad sloga maziems yra sunki liga ir su ja juokauti negalima. Nes virna karta atrode tik sloga sloga, o baigesi komplikacijomis ir ilgu gydymu antibiotikais. Bet visa laime, kad tik karta taip buvo, va kitus kartus apsiribojo tik sloga smile.gif

Labai lauksiu ir as Kaledu, juk tokiu linksmu nutikimu buna smile.gif Pamenu kazkada visi sokdami sugriuvo i viena vieta. Graudu ir iki asaru juokinga doh.gif
Atsakyti
Sveiki.
Ziuriu tema visai numirusi.
Gal pasidalytumet apie si darzeli ispudziais.
Atsakyti
QUOTE(Margarita3 @ 2013 08 28, 13:14)
Sveiki.
Ziuriu tema visai numirusi.
Gal pasidalytumet apie si darzeli ispudziais.

Šis darželis PUIKUS smile.gif vedu jau savo antrąja mergina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2013 09 02, 13:20)
Šis darželis PUIKUS smile.gif vedu jau savo antrąja mergina smile.gif

Pritariu. Mūsų jau atroji eina. Pereis jau į darželio grupę, tik pas ką nežinau.

O vyriausioji jau eis į paruošiamąją pas Anželitą. Girdėjau apie ją labai kontraversiškų atsiliepimų, gal kas turite dar? Labai norėčiau tikėti, kad ji pasikeitė arba nėr tokia bloga, kaip kad randa gūglas.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 06 16, 12:49)
Pritariu. Mūsų jau atroji eina. Pereis jau į darželio grupę, tik pas ką nežinau.

O vyriausioji jau eis į paruošiamąją pas Anželitą. Girdėjau apie ją labai kontraversiškų atsiliepimų, gal kas turite dar? Labai norėčiau tikėti, kad ji pasikeitė arba nėr tokia bloga, kaip kad randa gūglas.

Viskas gerai su ta Andželita. Faktas, kad per tuos vienus metus vaikai taip neprisiriša prie jos, kaip prie ankstesnių auklėtojų, bet tikrai nieko blogo negaliu pasakyti. Mes kaip tik šiemet baigėm darželį pas ją.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 06 16, 12:49)

Gal žinote ką nors daugiau apie darželinukų grupių formavimą? Kurios auklėtojos dirbs vienoj ir kitoj grupėj? Kuriom teks kuri lopselinuku grupe? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilia @ 2014 06 19, 08:42)
Gal žinote ką nors daugiau apie darželinukų grupių formavimą? Kurios auklėtojos dirbs vienoj ir kitoj grupėj? Kuriom teks kuri lopselinuku grupe? Ačiū smile.gif

Pries menesi pasikeite direktore, tai dabar tik ji viena zino kaip kas bus, bet turiu itarimu, kad su ja bus sunku smile.gif Tik menuo kaip dirba, bet tiek itampos tame darzelyje niekada nebuvo kaip per si menesi - tevu nuomone lygi nuliui, kiek girdejau su personalu nesiskaito taip pat doh.gif O siaip iki sios personos buvo nuostabus darzelis su labai siltu klimatu viduje smile.gif
Atsakyti