Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkite išsirinkti automobilį 2

Visi isvardinti modeliai yra darbiniai arkliai - daznas egzempliorius buna daug nuvaziaves jo netaupant. Del konkreciu modeliu - Caddy tuo metu ejo senas modelis su atskira "buda", todel i gala ilipti nepatogu - tiktai atlenkiant sedyne, todel siuo atveju Kangoo ar berlingo zymiai patogiau, bet caddy gale linges - kiek daugiau gali pakrauti. Siaip sios masinos yra gana paprastos (nera kam gesti), varikliai tiek citroeno, tiek VW ar renault (dar bus senesnis 1.9tdi) irgi senai pazistami. Prancuzai maziau rudija, ju viduje kiek maloniau jauties - medziagos lietimui malonesnes. Beje, jei rinksies peugeot ar citroen (visiskai vienodi modeliai), reikia atkreipti demesi i galinius ratus, kad nebutu isklise, nes tada reikes galiniu svirciu guolius (ir galbut asi, jei tas reikalas bus ilgam paliktas). Bet kuriuo atveju - ziurek konkretu modeli, internetu neisrinksim
QUOTE(DaiL @ 2011 10 09, 20:32)
Sveiki,

gal kas gali pakomentuoti pliusus/trukumus Renault Kangoo 2000m. lyginant su kitais panasaus tipo auto (VW partner, Citroen Berlingo ir pan.)
Man reikalinga - talpi bagazine (universalai ne tokie kompaktiski), ekonomiska, kelionine/ala transportuotis is tasko A i B, t.y. nereik galingumu dideliu, grozio ir tt.

Atsakyti
Laba diena,mane tai pat neramina mintis koki automobili pirkti esu zemo ugio,bet noriu visureigio,kad galeciau saugiai vazineti smile.gif po poros savaiciu turesiu teises.Gal galit ka patarti ? Dekui is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2011 10 13, 15:02)
Laba diena,mane tai pat neramina mintis koki automobili pirkti esu zemo ugio,bet noriu visureigio,kad galeciau saugiai vazineti smile.gif po poros savaiciu turesiu teises.Gal galit ka patarti ? Dekui is anksto smile.gif

Biudzetas? Kuras? Deze? Metai? smile.gif
Atsakyti
Ir prie to dar - koks poziuris i "standartiniam lietuviui nestandartines markes" - italus, korejiecius ir pan. Jei poziuris teigiamas galima gana daug pinigo sutaupyti nemokant vien uz tai, kad masina yra "vokietis"
QUOTE(Robertastk @ 2011 10 13, 15:38)
Biudzetas? Kuras? Deze? Metai? smile.gif

Atsakyti
Iki 150.000Lt ,dyzelinas metai 2008-2009,pavaru deze gali buti ir automatine ir mechanine smile.gif man patinka tokie kaip: Tiguan,Toyota Rav 4.Siaip noretusi,kad butu reguliuojama vairo padetis,sedyniu aukstis.
Atsakyti
QUOTE(DaiL @ 2011 10 09, 21:32)
Sveiki,

gal kas gali pakomentuoti pliusus/trukumus Renault Kangoo 2000m. lyginant su kitais panasaus tipo auto (VW partner, Citroen Berlingo ir pan.)
Man reikalinga - talpi bagazine (universalai ne tokie kompaktiski), ekonomiska, kelionine/ala transportuotis is tasko A i B, t.y. nereik galingumu dideliu, grozio ir tt.

Dar svarbu atkreipt demesi,kad nebutu kaip krovinine uzregistruota,nes teks uz kelius moket mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Jovitele78 @ 2011 10 14, 10:28)
Iki 150.000Lt ,dyzelinas metai 2008-2009,pavaru deze gali buti ir automatine ir mechanine smile.gif  man patinka tokie kaip: Tiguan,Toyota Rav 4.Siaip noretusi,kad butu reguliuojama vairo padetis,sedyniu aukstis.

Uz tokia suma pasirinkimas labai platus.Galima rinktis tai,kas labiau patinka,o vairas ir sedyne tokios klases automobiliuose reguliuojasi praktiskai pas visus.Keistokas pasirinkimas dyzelis g.gif .Labai daug vazinet zadat?Nebeuztenka pinigu kurui?Ar todel,kad visi tokius perka?
Pavaziuokit kur nors bandomajam vaziavimui su dyzeliu ir benzinu ir palyginkit.
Atsakyti
QUOTE(mskapas @ 2011 10 14, 08:59)
Ir prie to dar - koks poziuris i "standartiniam lietuviui nestandartines markes" - italus, korejiecius ir pan. Jei poziuris teigiamas galima gana daug pinigo sutaupyti nemokant vien uz tai, kad masina yra "vokietis"

Cia aisku visi turi savo nuomone ir galim laaabai ilgai ir nuobodziai gincytis randant argumentu abejose pusese. smile.gif

QUOTE(Jovitele78 @ 2011 10 14, 09:28)
Iki 150.000Lt ,dyzelinas metai 2008-2009,pavaru deze gali buti ir automatine ir mechanine smile.gif  man patinka tokie kaip: Tiguan,Toyota Rav 4.Siaip noretusi,kad butu reguliuojama vairo padetis,sedyniu aukstis.

As Tiguano nepirkciau vien del isvaizdos. Turedamas toki biudzeta.
Siulau i Audi Q5 pasidairyt - tai tas pats tiguanas kitu kebulu.
RAV 4 - jau senstelejusi ir jei neklystu 2012 naujas modelis planuojamas (?).
Kaip jum BMW x3, x1?
Mercedes GLK?

Beje Q5 , GLK ir X3 naujieji - visi vaziuoja ir vairuojasi tikrai smagiai.

Beje visus perkant naudotus (kas mano nuomone protingiausia), reikia atkreipti demesi i tai, kad nebutu is jav skirti pietinem valstijom.
Turiu pavyzdi Mercedes CLK - amortizatoriai neatlaiko lietuvisku temperaturu ir "nusala". Kas atstovybej susitvarkyt kainuoja beveik 20 tukstanciu litu. smile.gif

QUOTE(Brella @ 2011 10 14, 09:47)
Uz tokia suma pasirinkimas labai platus.Galima rinktis tai,kas labiau patinka,o vairas ir sedyne tokios klases automobiliuose reguliuojasi praktiskai pas visus.Keistokas pasirinkimas dyzelis  g.gif .Labai daug vazinet zadat?Nebeuztenka pinigu kurui?Ar todel,kad visi tokius perka?

Cia visiskai sutinku. Vairas ir sedyne reguliuojasi visuose be isimties, kalbant apie masinas uz tokia suma.
Del dyzelio ir as sutinku, kad tai toli grazu neturetu buti pirmenybe. Nebent planuojat labai daug vazineti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertastk: 14 spalio 2011 - 17:48
QUOTE(Jovitele78 @ 2011 10 13, 15:02)

Siulyciau Toyota Land Cruiser, kiek turejau masinu, si man pati paciausia thumbup.gif , daugiau nekeisciau nei i jokia kita schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2011 10 14, 10:28)

Tiguanas labai smagiai ir lengvai vairuojasi, kad ir dyzelis. Tik jei dėl taupumo renkatės dyzelį, atkreipkit dėmesį, kad ir detalės, ir techninis aptarnavimas nebus labai pigus.
QUOTE(Brella @ 2011 10 14, 10:47)

Jokio skirtumo schmoll.gif Įsitikinimo ir pripratimo reikalas, dyzeliuke aš dabar net saugiau jaučiuosi nei benzininėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 10 14, 18:39)
Siulyciau Toyota Land Cruiser, kiek turejau masinu, si man pati paciausia  thumbup.gif , daugiau nekeisciau nei i jokia kita  schmoll.gif

Zmogus minejo Tiguana, Rav4 ir t.t. Neatrodo kad Land Cruiseris jau biski ne ta kategorija? smile.gif
Ir siaip lyginant su kitais dzipais, jis vis dar likes dzipu ir tuo paciu "traktorium" , na gal tai neliecia tik pacio naujausio modelio.

QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 14, 19:41)
Tiguanas labai smagiai ir lengvai vairuojasi, kad ir dyzelis. Tik jei dėl taupumo renkatės dyzelį, atkreipkit dėmesį, kad ir detalės, ir techninis aptarnavimas nebus labai pigus.

Jokio skirtumo schmoll.gif Įsitikinimo ir pripratimo reikalas, dyzeliuke aš dabar net saugiau jaučiuosi nei benzininėj  ax.gif

Ir nebutinai atsipirks dyzelis ypac jei neplanuojama daug vazinet.

Tikk niekaip nesuprantu "dyzeliuke aš dabar net saugiau jaučiuosi nei benzininėj"???
Kuom saugumas pasireiskia?
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 10 14, 23:36)
Ir nebutinai atsipirks dyzelis ypac jei neplanuojama daug vazinet.

Atsipirks, ypač jei bus važinėjama mieste. Mūsų Mazda CX7 mieste ryja dvigubai daugiau benzino, nei Tiguanas dyzelio.
QUOTE(Robertastk @ 2011 10 14, 23:36)
Tikk niekaip nesuprantu "dyzeliuke aš dabar net saugiau jaučiuosi nei benzininėj"???
Kuom  saugumas pasireiskia?

Baisiai variklio darbas ir vibracija prie dūšios, o dyzeliuke jie kiek labiau juntami laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 15 spalio 2011 - 06:11
Renkuosi mašinuką pagal įperkamumą ir jau galva susisuko blush2.gif

Mašina dviejų vaikų mamai, kuri mieste pagrinde važinėja darbo-vaikų mokyklų, darželių-būrelių ir parduotuvių maršrutu ir kartais supykus ant vyro porąkart per metus pabėga į kitą miestą biggrin.gif

Reikia taupios, manevringos (nemėgstu greičio, bet mėgstu gerą manevringumą ax.gif) mašinikės. Labai svarbu - varomos benzinu ir su mechanine pavarų dėže, 5 durys.

Pažiūrėjau gyvai ir renkuosi kol kas tarp dviejų mašinų ir viena iš jų - Opel Corsa (1.2 l, 85 AG, 63 kW): http://www.opel.lt/t...ru/rodykle.html

kita Opel Astra Classic III (1.6 l, 115 AG, 85 kW) hečbekas: http://www.opel.lt/t...as/rodykle.html
Abi visiškai naujos.

Opel Corsa patrauklesnė akiai (neįprasta auto spalva ir salono vidus labiau akį patraukė ir nors užmušk doh.gif Labai bobiškas pasirinkimo kriterijus) doh.gif lotuliukas.gif , bet erdvesnė ir 'galingesnė' lyg ir Astra (kažkodėl nuojauta kužda, kad gal būtų geriau g.gif ) - turbūt būtų malonesnė vairuot ax.gif

Papildoma įranga abiejų mašinų - panaši, kaina skiriasi, bet ne taip baisiai ax.gif Nesijuokiant iš galimybių - kurią rinktis mastau.gif

Šiuo metu važinėju atiduotu senuku Ford Focus universalu

Naudotas žiūrėjau įvairiausias, bet bet ... rizika (neišmanau ir nežinia ką galima įsigyti gerai neišmanant, laimės dalykas...), o naują galiu pirkti iki tam tikros sumos ax.gif
Man labai patinka Toyotos, bet naujų (ne bazinių variantų) kainos, tai uch..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 15 spalio 2011 - 15:03