Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkite išsirinkti automobilį 2

QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 15, 06:09)
Atsipirks, ypač jei bus važinėjama mieste. Mūsų Mazda CX7 mieste ryja dvigubai  daugiau benzino, nei Tiguanas dyzelio.

Baisiai variklio darbas ir vibracija prie dūšios, o dyzeliuke jie kiek labiau juntami laugh.gif

Atsiprasau, bet po tokiu pasisakymu norisi galva dauzyt i siena.
Lyginat golfa paaukstinta su cx7.
2l dyzeli su 2,5 arba 2,3 turbo BENZININIU + didesne visais ismatavimais su 4 varomais...
Galvoj netelpa, dar siulau tricilindri polo blue motion su kokia audi rs4 palygint.

Vibracija prie dusios , nes jauti masina galetu but papildomas dar kokiais nors privalumais, pvz girgzdancia pakaba, traskancia vairo kolonele ir t.t. , nes tada bent jauciasi, kad kazkas dirba...
Viskas zinoma hiperbolizuota, bet jeigu neturit supratimo geriau nekomentuot.
Pavyzdziuj dar vienas skaiciavimas ar dyzelis apsimoka naujas S klases MB, dyzelio ir benzinio kainu skirtumas beveik 60 tukstanciu. Kuro sanaudos skiriasi 3-4 litrais.Galit suskaiciuot kiek teks nuvaziuot kilometru, kad islygint suma. O jeigu turit pinigu naujai masinai greiciausiai po 3-5 metu imsit nauja...

QUOTE(Rasma @ 2011 10 15, 14:41)

Reikia taupios, manevringos (nemėgstu greičio, bet mėgstu gerą manevringumą ax.gif) mašinikės. Labai svarbu - varomos benzinu ir su mechanine pavarų dėže, 5 durys.
Opel Corsa (1.2 l, 85 AG, 63 kW)

Opel Astra Classic III (1.6 l, 115 AG, 85 kW)

Is situ variantu rinkciaus astra, didesne - vadinasi talpesne (praktiskesne), tuo paciu saugesne (minejot du vaikus).
Beje issirinkot nebloga marke. Neturetu kilt bedu nei su viena nei su kita.

Dar viena ideja, galit paziuret naudotas , kurias parduoda igalioti atstovai, pvz Tokvila, gal rasit koki Auri. skelbimas
Jie bus pirkti priziureti Lietuvoje aptarnauti vienam servise. Suteikiamos ir garantijos daznai, tik pasideret reikia. O ir sutaupysit suma , kuri nuvertes vos is salono isvaziavus.
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 10 15, 16:39)
Is situ variantu rinkciaus astra, dides ne - vadinasi talpesne (praktiskesne), tuo paciu saugesne (minejot du vaikus).
Beje issirinkot nebloga marke. Neturetu kilt bedu nei su viena nei su kita.

Dar viena ideja, galit paziuret naudotas , kurias parduoda igalioti atstovai, pvz Tokvila, gal rasit koki Auri. skelbimas
Jie bus pirkti priziureti Lietuvoje aptarnauti vienam servise. Suteikiamos ir garantijos daznai, tik pasideret reikia. O ir sutaupysit suma , kuri nuvertes vos is salono isvaziavus.

Ačiū už patarimus 4u.gif

Vyras tai vienareikšmiškai siūlo Astrą, o aš pati tai plėšausi, bet turbūt klausysiu vyrų smile.gif

Žiūrėjom įvairius variantus, bet praktiškai pirkti naudotą geresnę iš naujesnių ir perkant visiškai naują Opel Astrą susidaro ne toks ir didelis skirtumas..nežinau ar dėl tokios sumos verta rizikuoti neišmanant...perkant naują juk daugiau garantijų duoda ax.gif Būtų turbūt ramiau, kad aš pirmoji šeimininkė, aiškiau viskas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 15 spalio 2011 - 16:18
Merginos, štai keletas patarimų, Kaip išsirinkti automobilį?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fanufane @ 2011 10 15, 16:08)
Merginos, štai keletas patarimų, Kaip išsirinkti automobilį?smile.gif

Čia turbūt kaip anekdotą idėjote paskaityti? g.gif
Atrodo, kad patarimai blondinėms surašyti biggrin.gif
Vienas iš geresnių šis: "Jeigu po variklio dangčiu jums „tamsus miškas", būtinai paklauskite koks variklio darbinis tūris, koks tipas " biggrin.gif
Norėčiau aš būti pardavėjo vietoje biggrin.gif
Atsakyti
To Rasma

As vistik rinkciausi dveta,kad ir ta Auri.Jo komplektacija zymiai turtingesne uz bazines Astros,o jeigu sugalvosit kazka papildomo uzsisakyt,kaina staigiai soktels aukstyn.Kitas dalykas,nesizavekit garantija schmoll.gif .Jus uz ja sumokesit su kaupu,nes visus eksplotacinius darbus turesite atlikt tik ju servise,o tai ten kainuoja tikrai nemazai.
Dar vienas pastebejimas,kodel nenorit automato,nes pagrinde po miesta malsites?Cia nerealus patogumas,ypac dideliam mieste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brella: 15 spalio 2011 - 18:16
QUOTE(Brella @ 2011 10 15, 19:08)
As vistik rinkciausi dveta,kad ir ta Auri. Jo komplektacija zymiai turtingesne uz bazines Astros,o jeigu sugalvosit kazka papildomo uzsisakyt,kaina staigiai soktels aukstyn.Kitas dalykas,nesizavekit garantija  schmoll.gif .Jus uz ja sumokesit su kaupu,nes visus eksplotacinius darbus turesite atlikt tik ju servise,o tai ten kainuoja tikrai nemazai.
Dar vienas pastebejimas,kodel nenorit automato,nes pagrinde po miesta malsites?Cia nerealus patogumas,ypac dideliam mieste.

Išsirinkta Astra ne bazinis variantas,t.y. "pagerinta", yra papildomi dalykai, kurie man aktualūs ir kaina tinka ax.gif

Papildau žinutę - kažkokių ypatingų priedų man nereikia, svarbu mašinos patikimumas, saugumas ir kaip sakiau - manevringumas, kad važiavimas neerzintų. Papildomai man praktiškai reikalingas kondicionierius ir neblogai - CD grotuvas su radija smile.gif
Visa kita - nebūtina...mano vairavimo stažas pakankamai didelis (17 m), tai aš mėgstu normalų važiavimą, t.y. automobilio darbines savybes, o ne visokius jo pribumbasus blush2.gif Automobilis turi būti man geru pagalbininku, o ne priemonė kažką išreikšti, parodyti kitiems ir ne kaip pats geriausias mobilus telefonas, kuris turi n funkcijų, bet pusę jų - nenaudojamos ax.gif

Aš tikiuosi, kad laimingai pavažinėčiau ir ji man labai negestų, kad reiktų to jų serviso g.gif O eksploataciniai darbai, tai tepalų keitimas ir pan.?

Nenoriu automato, nes tiesiog esu pratusi ir man labiausiai patinka mechaninė pavarų dėžė, to malonumo nenoriu išsižadėti. Esu bandžiusi važiuot su automatu, bet malonumo vairuoti mašinos su mechanine pavara nenoriu iš savęs atimti blush2.gif Manęs automatai nežavi, kad ir kokie patogūs būtų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 15 spalio 2011 - 19:06
Idomu butu suzinot kokius privalumus siulo Opel atstovai uz bazine kaina?Ar i tai ieina kondicionierius,metalic dazai,radijas su CD ,ar ir el.langai su veidrodeliais.Jeigu tokia komplektacija,manau,jau neblogai thumbup.gif .Kas del aptarnavimo servise,tai taip,tepalu,stabdziu kaladeliu ir kitu skysciu keitimas.Manau,kokius 5000lt kaip minimum permokesite uz ta garantija biggrin.gif .
Ir visiskai nesuprantamas dalykas automato nenorejimas Vilniuje doh.gif .Ten net bloga darosi stovint kamstyje ir pastoviai mindant sankaba ir stumdantis po metra i prieki.Cia labai panasu i pries tai pasisakiusios teigini,kad jai patinka burzgimas ir vibracija biggrin.gif

p.s. nesu nei vieno pazistamo sutikes,kuris po mechanines persedes i automata noretu vel sugrizt prie mechanines...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brella: 15 spalio 2011 - 19:11
QUOTE(Brella @ 2011 10 15, 20:06)
Idomu butu suzinot kokius privalumus siulo Opel atstovai uz bazine kaina? Ar i tai ieina kondicionierius, metalic dazai, radijas su CD ,ar ir el.langai su veidrodeliais. Jeigu tokia komplektacija,manau,jau neblogai  thumbup.gif 

Taip, į tą kur noriu įeina viskas ką išvardinot ax.gif Jei neklystu dar normalus atsarginis ratas biggrin.gif Ir kai galutinės kainos teiravomės, tai ji tikrai gera smile.gif
Išvis man ta 'bazinė kompektacija' labai įdomus reiškinys. Aš išvis esu linksmas žmogus, tai kai pamačiau tokį dalyką standartinėje komplektacijoje kaip "patogios priekinės sėdynės", tai nuotaiką pataisė visai dienai. Kaip sakau "jūs turite nuostabią galimybę gauti 4 ratus už 3 ratų kainą ir už papildomą mokestį pridėsim kėbulą"....o vyrai rimtom akim žiūri ir nesupranta kas juokinga ax.gif

Man reik visąlaik 'ką nors' laikyti ir jausti rankoje - man pavarų perjungimo svirtis patinka biggrin.gif Čia kas kita nei burzgimas ir vibracija biggrin.gif
O jei rimtai, tai netenka man tų kamščių daug patirt, nereik labai tąsytis...normalus važiavimas...miesto centre praktiškai nebūnu...viskas miesto periferijoje mirksiukas.gif Tiesiog nenoriu automato. Kiekvienas turime savų norų, kai galvojam apie patinkančią mašiną...Mane visaip bandė jau perauklėti..ir važiavau liepta su automatu - aš niekaip negaliu suprast to malonumo, tai ką man daryt ax.gif Neturiu nieko prieš automatus, tikrai palengvinimas, kam tai svarbu. Aš nejaučiu diskomforto dėl sankabos minkymo ir pavarų junginėjimo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 15 spalio 2011 - 19:27
Tada belieka pirkt ta Astra arba va sita http://auto.plius.lt...stra/id-1790939 biggrin.gif
Atsakyti
Bet va įdomu kodėl šis automobiliukas parduodamas. Aš per daug įtari gyvenime, man keista, kam parduot pirkt ir parduot praktiškai naują mašiną g.gif

Žiūrėjom vieną Opel Astrą, net naujesnio modelio (ne classic III, o 'naujoji astra' maža rida, 2010 m. Užsiminėm, kad radę tokį variantą, pasidomėjom būtent konkrečiai ta mašina, tai jau papasakojo...labai neįsiklausiau, nes laipiojau per visas mašinas biggrin.gif - bet lyg vertėsi tas automobiliukas ir po remonto nepavyko atstatyt lanžeronų(?), nenori net tęsti atstovybė garantijos ar kažkas pan...
Buvom išsirinkę su gražia rida, LT pirktą ir eksploatuotą Toyotą Auris irgi sužinojom jos istoriją - dėl neaiškių priežasčių labai ryja tepalus ir kiek jau buvo norėjusių pirkti, po atvarymo į oficialų servisą nieks nebeperka..
Tai va baisu 'užsiraut' dėl noro sutaupyt keletą (bet ne dešimtis) tūkstančių...
Atsakyti
QUOTE(allyva @ 2011 10 15, 16:41)
Čia turbūt kaip anekdotą idėjote paskaityti?  g.gif
Atrodo, kad patarimai blondinėms surašyti  biggrin.gif
Vienas iš geresnių šis: "Jeigu po variklio dangčiu jums „tamsus miškas", būtinai paklauskite koks variklio darbinis tūris, koks tipas "  biggrin.gif
Norėčiau aš būti pardavėjo vietoje  biggrin.gif

As perskaiciau vos kelis. Tai su tokiais patarimais geriau nesirodyt isvis.
as ir noreciau pardavejo vietoj but, net automobiliais pradeciau verstis smile.gif))

QUOTE(Brella @ 2011 10 15, 18:08)
As vistik rinkciausi dveta,kad ir ta Auri.Jo komplektacija zymiai turtingesne uz bazines Astros,o jeigu sugalvosit kazka papildomo uzsisakyt,kaina staigiai soktels aukstyn.Kitas dalykas,nesizavekit garantija  schmoll.gif .Jus uz ja sumokesit su kaupu,nes visus eksplotacinius darbus turesite atlikt tik ju servise,o tai ten kainuoja tikrai nemazai.

As irgi lipciau i deveta, vieno savininko sakykim lietuvoj pirkta.
Bus gera komplektacija, nepermokesit uz garantija ir salono mokesti ir t.t. smile.gif
Del automato, tai kiekvieno pasirinkimas. As uz mechanika, nes man patinka arba bent jau pusiau automata. Nors jeigu nemegstat sportuot... smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2011 10 15, 18:41)
Išsirinkta Astra ne bazinis variantas,t.y. "pagerinta", yra papildomi dalykai, kurie man aktualūs ir kaina tinka ax.gif

Manau, kad dabar svarbu yra klimato kontrole, el. langai, veidrodeliai (taip pat sildomi), cd grotuvas. Dar labai dziaugiuosi multifunkciniu vairu ir autopilotu.
Daugiau butinybiu nematau - visa kita zaislai.

Atsakyti
[quote=Rasma,2011 10 15, 20:37]
Bet va įdomu kodėl šis automobiliukas parduodamas. Aš per daug įtari gyvenime, man keista, kam parduot pirkt ir parduot praktiškai naują mašiną g.gif

O ko jums rupintiskam pirko,kam parduoda?Ten gi firma pardavineja ir taip pat garantija suteikia.Priedo gal but nusideret dar zenkliai pavyktu mirksiukas.gif
Atsakyti