Gal galite parekomenduoti gerus baldininkus Vilniuje, reikalinga spintele ir lentyna po TV. Buciau labai dekinga

QUOTE(alesvc @ 2012 03 09, 07:26)
Ar tai normalu kad gmyna 2 men. ? Maniau jau seniai tie laikai praejo...
(du zmones ta parase). Vadinasi neatsitiktinumas. Gal Jus uzsakote pas juos o jie uzsako pas kazka o tas kazkas dar pas kazka
Tarpininku tarpininkai
Juokauju, biski paranoike esu
Sekmes visoms 

nu taip, jie tik piešia ne visai vykusius projektus, užsakinėja fasadus (jei masyvo - tai tikrai žinau, kad iš Akmus.lt, o vidines pertvaras tai nežinau iš kur) ir surinkinėja

Beje, man įdomu kaip tiems, kurie užsisakė ir jau turi baldus, paskaičiavo kainą? nes mum kai jau buvo belikę tik pasirašyt susitartį ir atspausdino galutinę sąmatą, kaina skyrėsi keliais tūkstančiais nuo tos, apie kurią buvo kalbėta

apie kokią įmonę kalbat?
mums paskaičiavo galutinę kainą, su PVM ir tik tada sutartį pasirašėm. Ryt atveža baldus, tada žiūrėsim kas kaip.
mums paskaičiavo galutinę kainą, su PVM ir tik tada sutartį pasirašėm. Ryt atveža baldus, tada žiūrėsim kas kaip.
QUOTE(Latifa @ 2012 03 15, 16:59)
nu taip, jie tik piešia ne visai vykusius projektus, užsakinėja fasadus (jei masyvo - tai tikrai žinau, kad iš Akmus.lt, o vidines pertvaras tai nežinau iš kur) ir surinkinėja
Tai net nežinau - bet šitą veiklą turbūt nelabai galima vadinti gamyba
Beje, man įdomu kaip tiems, kurie užsisakė ir jau turi baldus, paskaičiavo kainą? nes mum kai jau buvo belikę tik pasirašyt susitartį ir atspausdino galutinę sąmatą, kaina skyrėsi keliais tūkstančiais nuo tos, apie kurią buvo kalbėta
kai paklausiau, kaip čia taip yra, tai labai ramiai pareiškė, kad kainas jie visada sako be PVM
(galima pagalvot, kad LT visi sako kainas be mokesčių, kaip kad JAV
)Taip kad kas ryšitės pas juos užsisakinėt - pasitikslinkit ar kaina su PVM ar be, kad nebūtų nemalonios staigmenos. Beje, po tokio akibrokšto mes jų paslaugų atsisakėm

kiek mums sake turi fasadu dazymo fabrika ir is ju uzsakineja kiti gamintojai va:
http://virtuves-bald...du_gamintojams/
QUOTE(Latifa @ 2012 03 15, 17:59)
Tai net nežinau - bet šitą veiklą turbūt nelabai galima vadinti gamyba
kai paklausiau, kaip čia taip yra, tai labai ramiai pareiškė, kad kainas jie visada sako be PVM
(galima pagalvot, kad LT visi sako kainas be mokesčių, kaip kad JAV
)Taip kad kas ryšitės pas juos užsisakinėt - pasitikslinkit ar kaina su PVM ar be, kad nebūtų nemalonios staigmenos. Beje, po tokio akibrokšto mes jų paslaugų atsisakėm

ups, per skubėjimą praleidau, kad mano cituotam poste nebuvo įmonės pavadinimo

QUOTE(benux @ 2012 03 15, 19:38)
apie kokią įmonę kalbat?
jei gerai pamenu, tai jūs iš "patogios virtuvės" užsisakėt? jei taip, tai tada smagu, kad jums viskas iš karto buvo normaliai. Ir jei jau yra sutartis tai faktas, kad kaina yra galutinė. Tiesiog man nepatiko tai, kad derinant projektą ir darant preliminarius paskaičiavimus net nebuvo užsiminta apie tai, kad kaina tuose paskaičiavimuose yra be PVM. Bet gal čia tiesiog tik man nepasisekė su konkrečia dizainere

QUOTE(dendule @ 2012 03 15, 20:53)
kiek mums sake turi fasadu dazymo fabrika ir is ju uzsakineja kiti gamintojai va:
tai taip gali būti, jei eina kalba apie LMDP ir MDF fasadus. Bet masyvo fasadų tai jie tikrai patys negamina

Kaip keista skaityti tokius pasisakymus apie patogi virtuve
. Kai mes ten gaminomes baldus pries daugiau nei metus, tai nieko panasaus nepatyreme- viskas buvo gerai ir kainas pasake su viskuo ir sutarti pasiraseme ir pagamino graziai, kokybiskai. Dar ir nemažai kam rekomendavau, niekas nenusivylė, viskas buvo tikrai gerai Galbut kazkaip nesusikalbejote
? Gal dizainere ne ta papuole? Mums vyrukas projektavo
Man tai labai patinka virtuves baldai, patiko derinti projekta, patiko meistrai, kurie montavo mums baldus. Nieko blogo negaleciau pasakyti...
Kaip tik galvojau apie svetainės baldus ir ketinau vėl pas juos užsakyti. Tikiuosi viskas bus kaip ir praeita karta

Man tai labai patinka virtuves baldai, patiko derinti projekta, patiko meistrai, kurie montavo mums baldus. Nieko blogo negaleciau pasakyti...
Kaip tik galvojau apie svetainės baldus ir ketinau vėl pas juos užsakyti. Tikiuosi viskas bus kaip ir praeita karta
Na va, ir aš įkišau nosį pasiskaityt apie blogus gamintojus, kaip tik ruošiamės spintą gamintis, tai galvoju reik pasišniukštinėt, kad neužsirautume... Gal teko gamintis kam neseniai kokybiškai ir už padorią kainą (Kaune)?
Žiūriu diskusija apie Patogią virtuvę užvirė. Mes jau seniau virtuvę pas juos gaminomės, tai nusiskundimų neturiu jokių. Buvau maloniai nustebinta rezultato ir šiaip visa eiga be nesklandumų buvo. Kažkurioj temoj ir foto buvau įmetusi. Ir pagyrimų sulaukiau
o kažin gali jie ir spintą pagamint? m? Gal dar ką pasiūlysit?
Žiūriu diskusija apie Patogią virtuvę užvirė. Mes jau seniau virtuvę pas juos gaminomės, tai nusiskundimų neturiu jokių. Buvau maloniai nustebinta rezultato ir šiaip visa eiga be nesklandumų buvo. Kažkurioj temoj ir foto buvau įmetusi. Ir pagyrimų sulaukiau

QUOTE(epopėja @ 2012 03 16, 10:54)
Na va, ir aš įkišau nosį pasiskaityt apie blogus gamintojus, kaip tik ruošiamės spintą gamintis, tai galvoju reik pasišniukštinėt, kad neužsirautume... Gal teko gamintis kam neseniai kokybiškai ir už padorią kainą (Kaune)?

vat ir as cia ilindau ieskot spintu gamintoju o mes laukiam virtuves irgi is ten

del stumdomu duru kiek zinau yra tik keletas kurie patys daro tas duris o visi garaziukai perka

QUOTE(dendule @ 2012 03 16, 11:01)
vat ir as cia ilindau ieskot spintu gamintoju o mes laukiam virtuves irgi is ten
klausem del spintu tai sake irgi 8sav laukti reiketu tai mum tikrai per ilgai
del stumdomu duru kiek zinau yra tik keletas kurie patys daro tas duris o visi garaziukai perka
mes bute daremes is baltic senator spintas dvi tai kokybe
graziai tvarkingai meistrai irgi tvarkingi. Tai svarstom kur dabar darytis ar vel ten pat 

mes pas Baldziai gaminome, virtuvini, kambario baldus, esam tikrai jais patenkinti, kaina manau tikrai atitiko kokybe

QUOTE(snail @ 2012 03 16, 11:28)
mes pas Baldziai gaminome, virtuvini, kambario baldus, esam tikrai jais patenkinti, kaina manau tikrai atitiko kokybe
http://www.robertoba....lt/lt/gaminiai

nava kaimynai irgi sita siule

QUOTE(snail @ 2012 03 16, 11:28)
http://www.robertoba....lt/lt/gaminiai

na gal jie ir geri, bet zmogui skirti laiko nelabai turi, tik prabegom prabegom, konsultaciju irgi minimaliai, viska turi klausti, jei zinai ka klausti...

QUOTE(Latifa @ 2012 03 16, 00:06)
ups, per skubėjimą praleidau, kad mano cituotam poste nebuvo įmonės pavadinimo
Čia mano tokia patirtis su įmone "patogi virtuvė".
jei gerai pamenu, tai jūs iš "patogios virtuvės" užsisakėt? jei taip, tai tada smagu, kad jums viskas iš karto buvo normaliai. Ir jei jau yra sutartis tai faktas, kad kaina yra galutinė. Tiesiog man nepatiko tai, kad derinant projektą ir darant preliminarius paskaičiavimus net nebuvo užsiminta apie tai, kad kaina tuose paskaičiavimuose yra be PVM. Bet gal čia tiesiog tik man nepasisekė su konkrečia dizainere
arba po to, kai aš pakėliau nemenką vėją ir išsakiau įmonės vadovui ką aš galvoju apie tokius triukus, jis susiprato ir pakeitė savo politiką
nes šiaip jau, manau, jiems turėjo būti bent kiek apmaudu, kad po beveik 1 mėn. projekto derinimo ir kelių matavimų, jie prarado ~ 18 t užsakymą
tai taip gali būti, jei eina kalba apie LMDP ir MDF fasadus. Bet masyvo fasadų tai jie tikrai patys negamina

na del masyvu l.mazai kas daro patys jie mus is anksto perspejo kai klausiau apie vonios baldus:ax: