Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai - 2

Gal galite parekomenduoti gerus baldininkus Vilniuje, reikalinga spintele ir lentyna po TV. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2012 03 09, 07:26)
Ar tai normalu kad gmyna 2 men. ? Maniau jau seniai tie laikai praejo...  doh.gif  (du zmones ta parase). Vadinasi neatsitiktinumas. Gal Jus uzsakote pas juos o jie uzsako pas kazka o tas kazkas dar pas kazka  bigsmile.gif  Tarpininku tarpininkai smile.gif Juokauju, biski paranoike esu smile.gif Sekmes visoms  4u.gif

nu taip, jie tik piešia ne visai vykusius projektus, užsakinėja fasadus (jei masyvo - tai tikrai žinau, kad iš Akmus.lt, o vidines pertvaras tai nežinau iš kur) ir surinkinėja mirksiukas.gif Tai net nežinau - bet šitą veiklą turbūt nelabai galima vadinti gamyba g.gif
Beje, man įdomu kaip tiems, kurie užsisakė ir jau turi baldus, paskaičiavo kainą? nes mum kai jau buvo belikę tik pasirašyt susitartį ir atspausdino galutinę sąmatą, kaina skyrėsi keliais tūkstančiais nuo tos, apie kurią buvo kalbėta blink.gif kai paklausiau, kaip čia taip yra, tai labai ramiai pareiškė, kad kainas jie visada sako be PVM blink.gif doh.gif (galima pagalvot, kad LT visi sako kainas be mokesčių, kaip kad JAV doh.gif )Taip kad kas ryšitės pas juos užsisakinėt - pasitikslinkit ar kaina su PVM ar be, kad nebūtų nemalonios staigmenos. Beje, po tokio akibrokšto mes jų paslaugų atsisakėm schmoll.gif
Atsakyti
apie kokią įmonę kalbat?
mums paskaičiavo galutinę kainą, su PVM ir tik tada sutartį pasirašėm. Ryt atveža baldus, tada žiūrėsim kas kaip.
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2012 03 15, 16:59)
nu taip, jie tik piešia ne visai vykusius projektus, užsakinėja fasadus (jei masyvo - tai tikrai žinau, kad iš Akmus.lt,  o vidines pertvaras tai nežinau iš kur) ir surinkinėja  mirksiukas.gif Tai net nežinau - bet šitą veiklą turbūt nelabai galima vadinti gamyba  g.gif
Beje, man įdomu kaip tiems, kurie užsisakė ir jau turi baldus, paskaičiavo kainą? nes mum kai jau buvo belikę tik pasirašyt susitartį ir atspausdino galutinę sąmatą, kaina skyrėsi keliais tūkstančiais nuo tos, apie kurią buvo kalbėta  blink.gif  kai paklausiau, kaip čia taip yra, tai labai ramiai pareiškė, kad kainas jie visada sako be PVM  blink.gif  doh.gif (galima pagalvot, kad LT visi sako kainas be mokesčių, kaip kad JAV  doh.gif )Taip kad kas ryšitės pas juos užsisakinėt - pasitikslinkit ar kaina su PVM ar be, kad nebūtų nemalonios staigmenos. Beje, po tokio akibrokšto mes jų paslaugų atsisakėm  schmoll.gif

kiek mums sake turi fasadu dazymo fabrika ir is ju uzsakineja kiti gamintojai va:

http://virtuves-bald...du_gamintojams/
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2012 03 15, 17:59)
nu taip, jie tik piešia ne visai vykusius projektus, užsakinėja fasadus (jei masyvo - tai tikrai žinau, kad iš Akmus.lt,  o vidines pertvaras tai nežinau iš kur) ir surinkinėja  mirksiukas.gif Tai net nežinau - bet šitą veiklą turbūt nelabai galima vadinti gamyba  g.gif
Beje, man įdomu kaip tiems, kurie užsisakė ir jau turi baldus, paskaičiavo kainą? nes mum kai jau buvo belikę tik pasirašyt susitartį ir atspausdino galutinę sąmatą, kaina skyrėsi keliais tūkstančiais nuo tos, apie kurią buvo kalbėta  blink.gif  kai paklausiau, kaip čia taip yra, tai labai ramiai pareiškė, kad kainas jie visada sako be PVM  blink.gif  doh.gif (galima pagalvot, kad LT visi sako kainas be mokesčių, kaip kad JAV  doh.gif )Taip kad kas ryšitės pas juos užsisakinėt - pasitikslinkit ar kaina su PVM ar be, kad nebūtų nemalonios staigmenos. Beje, po tokio akibrokšto mes jų paslaugų atsisakėm  schmoll.gif

ups, per skubėjimą praleidau, kad mano cituotam poste nebuvo įmonės pavadinimo blush2.gif Čia mano tokia patirtis su įmone "patogi virtuvė".

QUOTE(benux @ 2012 03 15, 19:38)
apie kokią įmonę kalbat?
mums paskaičiavo galutinę kainą, su PVM ir tik tada sutartį pasirašėm. Ryt atveža baldus, tada žiūrėsim kas kaip.

jei gerai pamenu, tai jūs iš "patogios virtuvės" užsisakėt? jei taip, tai tada smagu, kad jums viskas iš karto buvo normaliai. Ir jei jau yra sutartis tai faktas, kad kaina yra galutinė. Tiesiog man nepatiko tai, kad derinant projektą ir darant preliminarius paskaičiavimus net nebuvo užsiminta apie tai, kad kaina tuose paskaičiavimuose yra be PVM. Bet gal čia tiesiog tik man nepasisekė su konkrečia dizainere g.gif arba po to, kai aš pakėliau nemenką vėją ir išsakiau įmonės vadovui ką aš galvoju apie tokius triukus, jis susiprato ir pakeitė savo politiką lotuliukas.gif nes šiaip jau, manau, jiems turėjo būti bent kiek apmaudu, kad po beveik 1 mėn. projekto derinimo ir kelių matavimų, jie prarado ~ 18 t užsakymą cool.gif

QUOTE(dendule @ 2012 03 15, 20:53)
kiek mums sake turi fasadu dazymo fabrika ir is ju uzsakineja kiti gamintojai va:

http://virtuves-bald...du_gamintojams/

tai taip gali būti, jei eina kalba apie LMDP ir MDF fasadus. Bet masyvo fasadų tai jie tikrai patys negamina schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latifa: 16 kovo 2012 - 00:11
Kaip keista skaityti tokius pasisakymus apie patogi virtuve blink.gif . Kai mes ten gaminomes baldus pries daugiau nei metus, tai nieko panasaus nepatyreme- viskas buvo gerai ir kainas pasake su viskuo ir sutarti pasiraseme ir pagamino graziai, kokybiskai. Dar ir nemažai kam rekomendavau, niekas nenusivylė, viskas buvo tikrai gerai Galbut kazkaip nesusikalbejote g.gif ? Gal dizainere ne ta papuole? Mums vyrukas projektavo thumbup.gif
Man tai labai patinka virtuves baldai, patiko derinti projekta, patiko meistrai, kurie montavo mums baldus. Nieko blogo negaleciau pasakyti...
Kaip tik galvojau apie svetainės baldus ir ketinau vėl pas juos užsakyti. Tikiuosi viskas bus kaip ir praeita karta
Atsakyti
Na va, ir aš įkišau nosį pasiskaityt apie blogus gamintojus, kaip tik ruošiamės spintą gamintis, tai galvoju reik pasišniukštinėt, kad neužsirautume... Gal teko gamintis kam neseniai kokybiškai ir už padorią kainą (Kaune)?

Žiūriu diskusija apie Patogią virtuvę užvirė. Mes jau seniau virtuvę pas juos gaminomės, tai nusiskundimų neturiu jokių. Buvau maloniai nustebinta rezultato ir šiaip visa eiga be nesklandumų buvo. Kažkurioj temoj ir foto buvau įmetusi. Ir pagyrimų sulaukiau blush2.gif

o kažin gali jie ir spintą pagamint? m? Gal dar ką pasiūlysit?
Atsakyti
QUOTE(epopėja @ 2012 03 16, 10:54)
Na va, ir aš įkišau nosį pasiskaityt apie blogus gamintojus, kaip tik ruošiamės spintą gamintis, tai galvoju reik pasišniukštinėt, kad neužsirautume... Gal teko gamintis kam neseniai kokybiškai ir už padorią kainą (Kaune)?

Žiūriu diskusija apie Patogią virtuvę užvirė. Mes jau seniau virtuvę pas juos gaminomės, tai nusiskundimų neturiu jokių.  Buvau maloniai nustebinta rezultato ir šiaip visa eiga be nesklandumų buvo. Kažkurioj temoj ir foto buvau įmetusi. Ir pagyrimų sulaukiau  blush2.gif

o kažin gali jie ir spintą pagamint? m? Gal dar ką pasiūlysit?

vat ir as cia ilindau ieskot spintu gamintoju o mes laukiam virtuves irgi is ten blush2.gif klausem del spintu tai sake irgi 8sav laukti reiketu tai mum tikrai per ilgai unsure.gif
del stumdomu duru kiek zinau yra tik keletas kurie patys daro tas duris o visi garaziukai perka blush2.gif mes bute daremes is baltic senator spintas dvi tai kokybe thumbup.gif graziai tvarkingai meistrai irgi tvarkingi. Tai svarstom kur dabar darytis ar vel ten pat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2012 03 16, 11:01)
vat ir as cia ilindau ieskot spintu gamintoju o mes laukiam virtuves irgi is ten blush2.gif  klausem del spintu tai sake irgi 8sav laukti reiketu tai mum tikrai per ilgai unsure.gif
del stumdomu duru kiek zinau yra tik keletas kurie patys daro tas duris o visi garaziukai perka blush2.gif mes bute daremes is baltic senator spintas dvi tai kokybe thumbup.gif graziai tvarkingai meistrai irgi tvarkingi. Tai svarstom kur dabar darytis ar vel ten pat blush2.gif

mes pas Baldziai gaminome, virtuvini, kambario baldus, esam tikrai jais patenkinti, kaina manau tikrai atitiko kokybe rolleyes.gif http://www.robertoba....lt/lt/gaminiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snail: 16 kovo 2012 - 11:28
QUOTE(snail @ 2012 03 16, 11:28)
mes pas Baldziai gaminome, virtuvini, kambario baldus, esam tikrai jais patenkinti, kaina manau tikrai atitiko kokybe  rolleyes.gif http://www.robertoba....lt/lt/gaminiai

nava kaimynai irgi sita siule g.gif jie l.greitai padaro sake 2sav ir spinta butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2012 03 16, 11:28)
mes pas Baldziai gaminome, virtuvini, kambario baldus, esam tikrai jais patenkinti, kaina manau tikrai atitiko kokybe  rolleyes.gif http://www.robertoba....lt/lt/gaminiai

na gal jie ir geri, bet zmogui skirti laiko nelabai turi, tik prabegom prabegom, konsultaciju irgi minimaliai, viska turi klausti, jei zinai ka klausti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2012 03 16, 00:06)
ups, per skubėjimą praleidau, kad mano cituotam poste nebuvo įmonės pavadinimo  blush2.gif Čia mano tokia patirtis su įmone "patogi virtuvė".
jei gerai pamenu, tai jūs iš "patogios virtuvės" užsisakėt? jei taip, tai tada smagu, kad jums viskas iš karto buvo normaliai. Ir jei jau yra sutartis tai faktas, kad kaina yra galutinė. Tiesiog man nepatiko tai, kad derinant projektą ir darant preliminarius paskaičiavimus net nebuvo užsiminta apie tai, kad kaina tuose paskaičiavimuose yra be PVM. Bet gal čia tiesiog tik man nepasisekė su konkrečia dizainere  g.gif arba po to, kai aš pakėliau nemenką vėją ir išsakiau įmonės vadovui ką aš galvoju apie tokius triukus, jis susiprato ir pakeitė savo politiką  lotuliukas.gif nes šiaip jau, manau, jiems turėjo būti bent kiek apmaudu, kad po beveik 1 mėn. projekto derinimo ir kelių matavimų, jie prarado ~ 18 t užsakymą  cool.gif
tai taip gali būti, jei eina kalba apie LMDP ir MDF fasadus. Bet masyvo fasadų tai jie tikrai patys negamina  schmoll.gif

na del masyvu l.mazai kas daro patys jie mus is anksto perspejo kai klausiau apie vonios baldus:ax:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 16 kovo 2012 - 12:36