kas del vaikucio tai ir mano vyras nelabai nori. Bet jei netycia gausis tai gausis. Man gydytojai yra leide dirbti viena diena per savaite, kad linksmiau butu. Bet as namie gaminu maista, pati vaziuoju perku .Aisku mikriukais, masinos nevairuoju ir po avarijos nenoriu, bijau. O avarija buvo paprasta, mes su draugais vaziavom namo is ezero, salutiniu keliu, o pagrindiniu keliu vaziavo autobusiukas. Ir musu vairuotojas jo nepastebejo, taip autobusiukas rezesi i musu masina. nes mes buvom jau ivazave i pagrindini kelia. Kiek tane tiesos ir kaip ten buvo is tikro as nezinau, nepamenu nieko. Bet maciau masinos nuotauka tai bananas buvo likes is jos. O as sake sedejau gale, keleivio puseje vaikinui ant keliu. i ta vieta ir rezesi autobusiukas. Sake buvau istrigus atps priekiniu sedyniu. Ta vaikinuka as apsaugojau nuo pagrindinio smugio, jam tik kojos luzo. o man abi kojos, galva keliose vietose. Bet gi dziaugsmas tas, kad stuburas liko sveikas. O dar didesnis dziaugsmas ir dekinkumas vairuotujui musu, kad jis nepajudino mano galvos kai bande suprast ar as gyva. tikrai nebuciau. regos nervai pazeisti patapo, bet nieko dvejinantis akyse irgi galima skaityti

Taiva, as zinau tik is pasakojimu kas nutiko. Menuo pries, menuo po avarijos yra istrinta is mano gyvenimo. Nuosirdziai tikiuosi, kad nesisapnuos jums kosmarai, bet pacios praset
Papildyta:Buvau pora kartu susitikus su forumietem

Smagumelis:) Mano vyriukas juokesi, sako eini susitkit su savo mergytem