Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

man jau linksma smile.gif
user posted image
gal namie butu gerai toki laikyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 01 sausio 2011 - 17:58
kas del vaikucio tai ir mano vyras nelabai nori. Bet jei netycia gausis tai gausis. Man gydytojai yra leide dirbti viena diena per savaite, kad linksmiau butu. Bet as namie gaminu maista, pati vaziuoju perku .Aisku mikriukais, masinos nevairuoju ir po avarijos nenoriu, bijau. O avarija buvo paprasta, mes su draugais vaziavom namo is ezero, salutiniu keliu, o pagrindiniu keliu vaziavo autobusiukas. Ir musu vairuotojas jo nepastebejo, taip autobusiukas rezesi i musu masina. nes mes buvom jau ivazave i pagrindini kelia. Kiek tane tiesos ir kaip ten buvo is tikro as nezinau, nepamenu nieko. Bet maciau masinos nuotauka tai bananas buvo likes is jos. O as sake sedejau gale, keleivio puseje vaikinui ant keliu. i ta vieta ir rezesi autobusiukas. Sake buvau istrigus atps priekiniu sedyniu. Ta vaikinuka as apsaugojau nuo pagrindinio smugio, jam tik kojos luzo. o man abi kojos, galva keliose vietose. Bet gi dziaugsmas tas, kad stuburas liko sveikas. O dar didesnis dziaugsmas ir dekinkumas vairuotujui musu, kad jis nepajudino mano galvos kai bande suprast ar as gyva. tikrai nebuciau. regos nervai pazeisti patapo, bet nieko dvejinantis akyse irgi galima skaityti smile.gif Taiva, as zinau tik is pasakojimu kas nutiko. Menuo pries, menuo po avarijos yra istrinta is mano gyvenimo. Nuosirdziai tikiuosi, kad nesisapnuos jums kosmarai, bet pacios praset blush2.gif
Papildyta:
Buvau pora kartu susitikus su forumietem smile.gif Smagumelis:) Mano vyriukas juokesi, sako eini susitkit su savo mergytem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 19:44)
Tu ne senelis, o Snieguole  tongue.gif  Ir kavos nesiulei, tik kisieliu  lotuliukas.gif

aciai, na kodel taip blink.gif, reik sakyt, tetulyt babulyt duok kavos biggrin.gif.
Draugiska, vakar nuejau i parduotuve, tortuka nupirkau, siek tiek maistelio. Namie pavalgem, vyras sake eisim lauke prie egles. Isgere. 12 beveik,eik viena ar su vaiku. Susinervijau,nejau,tik prazliumbiau,net iki dabar su naujais nepasveikino.
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 01, 19:03)
Nuosirdziai tikiuosi, kad nesisapnuos jums kosmarai, bet pacios praset  blush2.gif

as tai lb jautriai i viska reaguoju, nervai mano nekokie, gydyt reikia.
Mano klasioka irgi buvo ziaurion avarijon pakliuvus. Vaziavo su draugais namo po baliuko, avarija, ji sedejo ant galines sedynes ir per avarija isleke pro stikla galini ir tiesiai po masina, o jai ant nepamenu kurio sono karstas duslintuvas, rezultatas nekoks. Teko audiniu visu, odos persodinima, ar kaip ten vadinasi ,daryt. Veidas biski subjaurotas. Bet gydytojai po to pasake, kad jai pasiseke, jog isleke pro ta stikla, nes kitaip jos neisgelbetu.
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 01, 19:06)
aciai, na kodel taip  blink.gif, reik sakyt, tetulyt babulyt duok kavos biggrin.gif.

negeriu kavos, nebent 3in1. Va arbata kokia, bet ir kisieliu megstu. Tad uz viska aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 01 sausio 2011 - 18:09
Kruvinoji mere, o kaip su vyru susipazinai, kaip suprantu po avarijos?

man tai nesisapnuos jokie kosmarai, toks jau tas gyvenimas, negali garantuoti uz rytdiena 4u.gif

Jolirta, bet kartu prabuvot gi? unsure.gif nenusimink, pamirsk visa tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 18:58)
man jau linksma  smile.gif
user posted image
gal namie butu gerai toki laikyt  g.gif

O kokia tada būtų jo paskirtis biggrin.gif

QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 01, 19:03)
kas del vaikucio tai ir mano vyras nelabai nori.

Dabar aš irgi iš smalsumo paklausiu, gal ir negražu taip lysti į žmogaus gyvenima, bet smagu kad taip atvirai kalbi. Kaip susipažinai su savo vyru? prieš ar po avarijos, ir kik suprantu studijavai jau po visu yvykiu, tai tau studijoms netrugdė viskas
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 01, 18:12)
O kokia tada būtų jo paskirtis  biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 01, 19:12)
O kokia tada būtų jo paskirtis  biggrin.gif

ka zinau smile.gif svarbiausia, kad niek tokio/tokios netures bigsmile.gif gal sargas geras butu hihihi.gif Oj, ne, ismokinciau, kad kai tik vyras pradeda knarkt - tai tik sokt jam galvos ir kukareku lotuliukas.gif
Papildyta:
As tai po tokios avarijos turbut negaleciau kalbet apie tai. Kruvinoji mere labai stipri esi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 01 sausio 2011 - 18:17
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 18:16)
As tai po tokios avarijos turbut negaleciau kalbet apie tai. Kruvinoji mere  labai stipri esi  4u.gif

kai negali kalbet, reiskiasi dar nesi su tuo susitaikes manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 20:10)
as tai lb jautriai i viska reaguoju, nervai mano nekokie, gydyt reikia.
Mano klasioka irgi buvo ziaurion avarijon pakliuvus. Vaziavo su draugais namo po baliuko, avarija, ji sedejo ant galines sedynes ir per avarija isleke pro stikla galini ir tiesiai po masina, o jai ant nepamenu kurio sono karstas duslintuvas, rezultatas nekoks. Teko audiniu visu, odos persodinima, ar kaip ten vadinasi ,daryt. Veidas biski subjaurotas. Bet gydytojai po to pasake, kad jai pasiseke, jog isleke pro ta stikla, nes kitaip jos neisgelbetu.
Papildyta:

negeriu kavos, nebent 3in1. Va arbata kokia, bet ir kisieliu megstu. Tad uz viska aciu  4u.gif

kavos tokios negeriu, o arbata tik zalia,ar mate,kartais vaisine. Tinka wink.gif.
Atsiusk sms jei gali duomenis i public fotki, taip nieko nemaciau unsure.gif
Papildyta:
Draugiska vakar nekalbejau. Siandien kandziojuos. Ne is pirsto lauztar posakis:visi vyrai kiaules.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 01, 19:21)

Atsiusk sms jei gali duomenis i public fotki, taip nieko nemaciau  unsure.gif

slaptazodzius?
Atsakyti
Aciai,o youtube kas per daina? Gal pavadinima ir grupe galima?
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 20:22)
slaptazodzius?

adresiuka ir slaptazodziuka! Pageidauc biggrin.gif
Atsakyti