Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 10:47)
na ir kur jus visos dingot, liuliuko isejot vel?  bigsmile.gif

As tai su dukra tris valandas pamiegojau, dabar antra skalbima uzdejau:)Valgyti padariau ir as vis dar su pizama:) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 14:31)
mat jau ne vandeni reikia salta gert, o pas psichus begt, vyras jau ne pirma menesi mane ten siuncia  blush2.gif

Kai kita karta siusti bandys, pasiulyk kartu nueiti.........

QUOTE(Smakis @ 2011 01 01, 16:05)
Sveikute,
Jeigu neklystu, tai regis Mergaite12 gerai moka anglu kalba, bet pas tave turbut zodynas specifinis. Oi gal nesupyks Mergaite12, kad as cia taip  doh.gif
Papildyta:

Nesupyks, tik idomu koks ten zodynas;)

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 01, 17:08)
ir Jolirtos truksta, ir Mergaites12 ax.gif

Nors kas pasigedo, o as miegodama Draugiska sapnavau:) Tik tavo nikas buvo Indriska:))))))))))))))

QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 17:12)

Mergaite12 turbut svest isejo, vakar ramiai naujuosius sutiko, tai siandien baliavoja smile.gif Rytoj viska suzinosim  rolleyes.gif

Jau taip baliavoju,kad grazu ziureti:))))) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 01, 19:25)
Aciai,o youtube kas per daina? Gal pavadinima ir grupe galima?

tai gal ir galima biggrin.gif
Omar Akram "Angel of hope"
Atsakyti
Trugde man viskas studijuot, bet ejau kaip sako per negaliu. Metai po avarijos, isejau mokintis vel. Pabaigiau profke, reklamos vadyba, tada kolegija irgi reklamos vadyba. tada as tikejau, jog viskas bus gerai, as esu visiskai sveika. Sunkoka buvo, galvos skausmas nepalikdavo ne vienai minutei, keliausi ir ejau miegot su juo. Vaistai nepadejo nieko, bet gi ir nezinojau, kad jie nepades smile.gif prasidejo priepuoliai, bet is pradziu nesupratau kas darosi. Man pablogejo ne iskarto, per kelis metus.
O su vyru gavosi labai romantiskai blush2.gif mes buvom pazystami metus laiko, per tuos metus buvom susitike bendruose tusuose gal du kartus. Draugelis alau pagert ne daugiau smile.gif As jau buvau suplanavus savo gyvenima, karjera ir jokiu vyru ( juokinga ane biggrin.gif ) O trecias kartas nemelavo. Ruosiausi i darba, skaiciau medziaga kuria turejau ismokti, o drauge tuo metu miegojo. Tada jis man parase, as pakalusiau kur jis, o jis sako as bare alu geriu su draugu. Drauge vien aaki pramerke, alus viliojo smile.gif O kai pasake, kad ir pica valgo.. Tai mes po 5min jau skuodem i bara. kaip jie nieksai be musu pica valgys. O Atvaziavus mano busimas vyras sako, tu mano sonkaulis(cia is serijos moteris sukurta is vyro sonkaulio). Aisku is mane isgirdo atitinkamas replikas blush2.gif Po baro nuvaziavom pas jo drauga, o tas prisikabino,kodel mes nepasibuciuojam, nu ok pasibuciavom. Nu ir kas.. O tada jis vel, kada pradesit gyventi kartu, prisikabino ikyriai. Sakau ok gyvensim tik atstok. Tada jis pradejo organizuot musu vestuves, bet data po siai dienai nenustatyta smile.gif O paskui sesers pastumeta parasiau,kad davai greiciau nuomokites buta su draugeliu,kaip zadejot, man nera kur gyvent. o jis sako mokesciai per pus,as sakau ok. paskui kunu nubego siurpuliukai. Dvi savaites draugom, intensyviai ieskojom buto ir apsigyvenom kartu smile.gif Ir jau daugaiu nei 5m. kartu ir i nieka nekeisciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 01, 19:26)
Kai kita karta siusti bandys, pasiulyk kartu nueiti.........

del sito nepykstu, nes tikrai reiketu sad.gif Jis cia man is meiles siulo, nes mato kas man darosi.
Ooo, pizamu vakarelis thumbup.gif
Atsakyti
kaip jums cia smagu, jei galima, prisijungsiu ir as kartais blush2.gif

permeciau pirma puslapi, apie svori raset, man kai nustojau maze normaliai zindyt, irgi pasimate plius keli kg doh.gif as tai pastebejau, kad slidinejant labi gerai juda reikalingi raumenys thumbup.gif tai norejau paklausti, gal is jusu irgi kuri domisi siuo laisvalaikio praleidimo budu, ACIU 4u.gif

p.s. kaip sveikatos jusu po NAUJU, as tai net prie kompo neturiu jegu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 01 sausio 2011 - 18:33
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 01, 19:28)
Ir jau daugaiu nei 5m. kartu ir i nieka nekeisciau smile.gif

grazi istorija clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(rupestelis @ 2011 01 01, 19:32)

permeciau pirma puslapi, apie svori raset, man kai nustojau maze normaliai zindyt, irgi pasimate plius keli kg doh.gif as tai pastebejau, kad slidinejant labi gerai juda reikalingi raumenys thumbup.gif tai norejau paklausti, gal is jusu irgi kuri domisi siuo laisvalaikio praleidimo budu, ACIU 4u.gif

atsakysiu uz dauguma (bet tai naglumas, Smakis pvz uzkreciamas blush2.gif ), naujieji ramus, tad sveikata nebloga smile.gif
Sveika prisijungus ir prasom ne kartais, bet daznai ir net k/v diena 4u.gif

Man slydinet negalima, daktarai draudzia.
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 18:30)

Ooo, pizamu vakarelis  thumbup.gif

Speju,kad jau taip ir praleisiu vakara,bet siandien gerai jauciuosi...........

QUOTE(rupestelis @ 2011 01 01, 18:32)

Sveika prisijungus:)

Del slidinejimo,man labiau patinka pramogos ir veikla siltuoju metu laiku, nes man salta:) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei vyras is meiles siulo nueit pas daktarus, tai tikrai galetu palaikyt kompanija. jam juk nereks i kabineta eiti smile.gif o ir tau drasiau butu.

As labai megau paciuzas, ciuzinejimas tikras malonumas. Aisku nemoku imantrybiu, bet jausmas pasakiskas. Net begiot negalima, sokinet. Pas mane galvoj ploksteles atseti jos gali atsokti. o slidinejimas irgi buvo smagu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruvinoji_meri: 01 sausio 2011 - 18:41
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 01, 18:37)
Jei vyras is meiles siulo nueit pas daktarus, tai tikrai galetu palaikyt kompanija. jam juk nereks i kabineta eiti  smile.gif  o ir tau drasiau butu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 01, 19:37)

As labai megau paciuzas, ciuzinejimas tikras malonumas.

ir as wub.gif deja nemoku, buvau tik 2 kartus, bet toks fainas laiko praleidimas thumbup.gif Noreciau kada nueit. As kaip karve ant ledo, bet man dzin bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 01, 18:26)
Nors kas pasigedo, o as miegodama Draugiska sapnavau:)  Tik tavo nikas buvo Indriska:))))))))))))))

o mane nors kazkas sapnuoja bigsmile.gif

QUOTE(rupestelis @ 2011 01 01, 18:32)

junkis junkis 4u.gif

mes tai slidinet labai norim ismokti, nes niekad nesam bande, bet mano tevai daug metu slidineja, sake mus ismokins ir tada nusives i slovakija blush2.gif tai jau kitais metais tikiuosi, siemet negalim ne slidziu nusipirkt, ne aprangos smile.gif

o sveikata mano jau prasteja, turbut garuoja sampanas blush2.gif

Kruvinoji mere, kokia faina istorija su vyru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 01, 19:47)
o sveikata mano jau prasteja, turbut garuoja sampanas blush2.gif

vadinasi, laikas taisyt sveikata drinks_cheers.gif
Atsakyti