Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

QUOTE(leracka @ 2011 01 01, 13:22)
ne, taip toli nenoretusi. kolkas i Vilniu turbut o veliau jau bus matyti kaip Dievas duos smile.gif

tai va, turi dabar tiksla, kurio reikia butinai pasiekt. ir galvok tik apie tai. Sudek visas nuoskaudas, nemalonumus, asaras i maisa ir palik uz duru. Zenk i naujuosius su naujais tikslais ir siekiais 4u.gif

P.S. tuoj filisofuot pradesiu, kilo klausimas: ka as cia paguost bandau, leracka ar save, tokiais zodziais blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
papasakokite ir jus trumpai apie save 4u.gif
o tai as cia su savo problemom...
is kur esat? ka veikiat? smile.gif
Papildyta:
ir tai labai jums aciu kad bandote paguosti ir isklausote. man nors truputi palengvejo ir nuotaika pakilo. malonu kai yra su kuo pabendrauti console.gif
Atsakyti
mes cia dauguma mamyciu su vaikais, jau treti namuciai musu smile.gif Sauniai susibendravom, turim visos panasiu ir kartais net identiskiu problemu smile.gif
Jeigu lb trumpai, as is Vilniaus, beveik 28metai, istekejus, auginu 2.2metuku sunu, aktyviai ieskau darbo (kazkaip nesekmingai sad.gif bet galu gale jis gi laukia manes kazkur bigsmile.gif ) ir ieskau draugiu cia.
Tiesa sakant nebegaliu jau be mergaiciu musu blush2.gif Ryte atsikeliu ir greiciau kompa jungiu ax.gif
Atsakyti
svarbiausia neprarask vilties darba susirasi teisingai sakai juk kazkur laukia taves biggrin.gif
labai faina kad skubi cia pabendrauti smile.gif tikriausiai nuo siol ir as cia uzsuksiu dazniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 01, 14:01)
labai faina kad skubi cia pabendrauti  smile.gif  tikriausiai nuo siol ir as cia uzsuksiu dazniau  4u.gif

tai kad daugiau neturiu su kuo, vyras dirba nuo ryto iki velyvo vakaro, kartais ir savaitgaliais, kad ir kai namie, nelb snekam, jam geriau telika paziuret (kaip ir daugumai) smile.gif O cia lb fainos merginos susirinko ax.gif
Atsakyti
Jolirta pasakok, kaip?
Nieko nera, heh sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 15:31)
Jolirta  pasakok, kaip?
Nieko nera, heh sad.gif

geriu guledama lovoj naujametini sampana ir ziuriu jeronimas milius per tv3 dainuoja. Laukiu kada thundertale dainuos.
Aciai ir taves jau ner. Kartais tel.numestas, o as neatsijungus.
Atsakyti
as irgi jau nebeturiu, tai bendrausim cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 01, 15:03)

Aciai ir taves jau ner. Kartais tel.numestas, o as neatsijungus.

as taip ir supratau. As cia sian visa diena, kazko liudna lb cry.gif
vaikas miega, vyras prie kompo virtuvej (viena akim miega, kita filma ziuri)
Papildyta:
QUOTE(leracka @ 2011 01 01, 15:03)
as irgi jau nebeturiu, tai bendrausim cia  ax.gif

4u.gif
tiesa, kaip cia taip kad draugu ner, o mokykloj? Ar nelb bendraujat?
Atsakyti
(Kruvinoji mere, buk su mumis 4u.gif papasakok, kiek metu, ka bandei dirbti? o tai labai sunki avarija buvo? blush2.gif o kaip dabar sveikata? pavargsti greitai, ar skausmai kokie buna? blush2.gif)

Man kolkas 29m. Rugpjuti bus 30 smile.gif O avarija buvo laabai sunki, patyriau sunkia smegenu trauma. Va ji ir gadina gyvenima, pazeistos smegenys, klausos nervai isjudinti kiti nervai. Tai ir jautri be galo pasidariau garsams, kvapams, triuksmui,temperaturu pokyciui, salciui, karsciui. kartais net uztenka pakelt ka sunkiau apie 3kg ir viskas man jau priepuolis. O skausmai tai jau ipratau prie ju. Po traumos isigijau galvos skausma ir migrena. kai pradejua gert tinkamus kontrceptikus tai bent migrenos skausmai sumazejo perpus. o sanariu maudimas tai pastovus rudeni ir ziema. O pavargstu visada greitai, o kartais labai greitai smile.gif
Baigus esu Reklamos vadyba, bet... Bandziau dirbti.. Pirmas drabas buvo Biteje konsultante telefonu, bet 8val ir tokis darbas ne man, tada bandziau puse etato uzsakymu priemimai, bet prie kompo negerai ir dirbdavau po pietu 15-19val. o tokiu metu as visad jauciuosi jau siektiek pavargus. Dar bandziau gyvybes draudime dirbti, bet perdaug itampos ir dra pardaveja telefonu, tele2 planus pardavinejau. Irgi 8val darbo ne man visgi. Tada vel bandziau smile.gif Pakavau aplankalus sasiuviniams ir knygoms, cia kaune, bet 4-5val tokio darbo buvo perdaug. Zodziu tada isliejau kibira asaru, paskui dar pora tada su MB pasitarem ir nusprendziau patausot sveikata. juolab atsirado nauju problemu, sunkesni pripuoliai, nauji priepuoliai. Panasus i epilepsija, bet jos aciu dievui nera. daba vis pasvajoju kaip noreciau dirbti, bet man buvo pasakyta gyventi poilsio rezimu ir ne viena sgydytojas taip liepe. Ir dar jie rado pas mane nerimo sutrikimus, cia del pazeistu smegenu. Tai bande gydyti antidepresantai, bet pradejau alpti nuo ju tai meciau. labai jautriai i vaistus reaguoju. O Anglijoje kai buvau, ten gydytojai nieko gero irgi nepasake, bande vaistais gydyti ir neleido dirbti. Zodziu sunkoka pripazinsiu susitaikyt su tuo, kad visa gyvenima busiu namu seimininke. Ne apie tai svajojau. Bet is kito puses as gyva, pakankamai sveika ir jei nesokineisu auksciua bambos tai dar gyvensiu ir dziaugsiuosi gyvenimu.
O jerguteliau cia visa romana prirasiau smile.gif mano seimyna Anglijoe tevai, sesuo, brolis.Tai kai pavargstu nuo visko skrendu pas juos ir atostogauju menesi laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 01, 16:06)
(Kruvinoji mere, buk su mumis 4u.gif papasakok, kiek metu, ka bandei dirbti? o tai labai sunki avarija buvo? blush2.gif o kaip dabar sveikata? pavargsti greitai, ar skausmai kokie buna? blush2.gif)
Man kolkas 29m. Rugpjuti bus 30 smile.gif O avarija buvo laabai sunki, patyriau sunkia smegenu trauma. Va ji ir gadina gyvenima, pazeistos smegenys, klausos nervai isjudinti kiti nervai. Tai ir jautri be galo pasidariau garsams, kvapams, triuksmui,temperaturu pokyciui, salciui, karsciui. kartais net uztenka pakelt ka sunkiau apie 3kg ir viskas man jau priepuolis. O skausmai tai jau ipratau prie ju. Po traumos isigijau galvos skausma ir migrena. kai pradejua gert tinkamus kontrceptikus tai bent migrenos skausmai sumazejo perpus. o sanariu maudimas tai pastovus rudeni ir ziema. O pavargstu visada greitai, o kartais labai greitai smile.gif
Baigus esu Reklamos vadyba, bet... Bandziau dirbti.. Pirmas drabas buvo Biteje konsultante telefonu, bet 8val ir tokis darbas ne man, tada bandziau puse etato uzsakymu priemimai, bet prie kompo negerai ir dirbdavau po pietu 15-19val. o tokiu metu as visad jauciuosi jau siektiek pavargus. Dar bandziau gyvybes draudime dirbti, bet perdaug itampos ir dra pardaveja telefonu, tele2 planus pardavinejau. Irgi 8val darbo ne man visgi. Tada vel bandziau smile.gif Pakavau aplankalus sasiuviniams ir knygoms, cia kaune, bet 4-5val tokio darbo buvo perdaug. Zodziu tada isliejau kibira asaru, paskui dar pora tada su MB  pasitarem ir nusprendziau patausot sveikata. juolab atsirado nauju problemu, sunkesni pripuoliai, nauji priepuoliai. Panasus i epilepsija, bet jos aciu dievui nera. daba vis pasvajoju kaip noreciau dirbti, bet man buvo pasakyta gyventi poilsio rezimu ir ne viena sgydytojas taip liepe. Ir dar jie rado pas mane nerimo sutrikimus, cia del pazeistu smegenu. Tai bande gydyti antidepresantai, bet pradejau alpti nuo ju tai meciau. labai jautriai i vaistus reaguoju. O Anglijoje kai buvau, ten gydytojai nieko gero irgi nepasake, bande vaistais gydyti ir neleido dirbti. Zodziu sunkoka pripazinsiu susitaikyt su tuo, kad visa gyvenima busiu namu seimininke. Ne apie tai svajojau. Bet is kito puses as gyva, pakankamai sveika ir jei nesokineisu auksciua bambos tai dar gyvensiu ir dziaugsiuosi gyvenimu.
O jerguteliau cia visa romana prirasiau smile.gif  mano seimyna Anglijoe tevai, sesuo, brolis.Tai kai pavargstu nuo visko skrendu pas juos ir atostogauju menesi laiko smile.gif

liutukas esi wink.gif? Oho jubiliejus ant nosies wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 01, 15:06)
Zodziu sunkoka

net nezinau, ka ir pasakyt. Su savo sveikatos problemomis pasijauciau kaip sveikiausias zmogus pasaulyje blush2.gif
Stiprybes tau (blyn, man siandien nuotaiko visai prasta, apsizliumbiau ), negaliu rasyt..................................
Atsakyti