Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 16:12)
net nezinau, ka ir pasakyt. Su savo sveikatos problemomis pasijauciau kaip sveikiausias zmogus pasaulyje  blush2.gif
Stiprybes tau (blyn, man siandien nuotaiko visai prasta, apsizliumbiau ), negaliu rasyt..................................

aciai, kodel taip.... sad.gif.
As tai varvinu seile, ilgaplaukiai mano silpnybe paveizet biggrin.gif
Atsakyti
noriu pasidalint groziu 4u.gif (music)

http://www.youtube.c...h?v=GW3EWp6Cpvc
Atsakyti
O jo jubiliejus thumbup.gif kazkaip nebaisu man tie metai, sakau gal pagaliau i pilnamete panasi patapsiu smile.gif Vis dar buna atveju kai papraso dokumento, o anglijoj man net 18 nedave. aisku ten ir paaugles atrodo kitaip, jos kaip trisdesimtmetes smile.gif man tai kaip komplimentas kai sako o jums yra 18??? blush2.gif

aciai labai svarbu jaustis sveikai nes tada ir tampi sveikesne mirksiukas.gif
Buna ir man dienu kai gailiu saves nes labai apribotos galimybes. Bet gyvenimas nori nenori juda i prieki.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 01, 15:16)
aciai, kodel taip.... sad.gif.

nezinau, kazkoks nenormalus depresijos riepolis ir nesuprantamos baimes jausmas verysad.gif
Buna man...
Papildyta:
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 01, 15:19)
Vis dar buna atveju kai papraso dokumento,

ir man taip buna. Pernai pries sventes buvom norfoj su vyru, pirkom alkoholi. Tai kasininke man: pasa parodykit lotuliukas.gif Puse pardes zvenge, o pardaveja pasidare kaip burokas smile.gif
Atsakyti
[quote=aciai,2011 01 01, 14:23]
nezinau, kazkoks nenormalus depresijos riepolis ir nesuprantamos baimes jausmas verysad.gif

Anglijoj apturejau 6konsultacijas su psichologu, zinai jis patare toki paprasta dalyka. kai prasideda panikos priepuolis (ta nesuprantama baime) atsisek ramiai pakvepuok kaip galima ramiau ir tolygiau. I labai padeda kas nors salto, pvz stikline vandens, ledai. Man tai prie panikos priepuolio dar butinai sekdavo kiti priepuoliai, vanduo visda padeda, ir kuo saltesnis tuo geriau. kaip man aiskino psichologas, tada atvesta kraujas ir nervai smile.gif pabandyt gali, o ledai ir gerkles skusma gydo, jei valgomi laabai letai smile.gif Nu vis tai bent jau man padeda. per 10metu visko isbandziau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 01, 15:29)
I labai padeda kas nors salto, pvz stikline vandens, ledai.

mat jau ne vandeni reikia salta gert, o pas psichus begt, vyras jau ne pirma menesi mane ten siuncia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 15:06)
as taip ir supratau. As cia sian visa diena, kazko liudna lb  cry.gif
vaikas miega, vyras prie kompo virtuvej (viena akim miega, kita filma ziuri)
Papildyta:

4u.gif
tiesa, kaip cia taip kad draugu ner, o mokykloj? Ar nelb bendraujat?

mokykloj...kazkaip man nepasiseke su klase labai nedraugiska pasitaike. bet nieko mokykloj yra ir taip kuo uzsimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 01, 15:33)
mokykloj...kazkaip man nepasiseke su klase labai nedraugiska pasitaike. bet nieko mokykloj yra ir taip kuo uzsimti  biggrin.gif

na as mokykloj irgi neturejau geru draugiu. Bet po mokyklos baigimo paaiskejo kad net tos, kurios "draugavo" labai viena kitos pakest negalejo g.gif
Nieko tokio, jau greitai egzaminai ir viso gero mokykla smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 01 sausio 2011 - 14:35
Tai ko gi delsi???? bijoti ten nera ko, informacija po vizito lieka konfidenciali, niekas apie tai nezinos. Nebent tu cia mums papasakosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 15:12)
net nezinau, ka ir pasakyt. Su savo sveikatos problemomis pasijauciau kaip sveikiausias zmogus pasaulyje  blush2.gif
Stiprybes tau (blyn, man siandien nuotaiko visai prasta, apsizliumbiau ), negaliu rasyt..................................

o kur nuotaika dingo? ko cia taip?
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 01, 15:35)
Tai ko gi delsi???? bijoti ten nera ko, informacija po vizito lieka konfidenciali, niekas apie tai nezinos. Nebent tu cia mums papasakosi smile.gif

jus ir taip cia zinot daugiau nei kas kitas ax.gif Tad pirmoj eilej cia ateiciau po vizito papasakot smile.gif O del tu daktaru, nezinau, nemegstu as ju. geda, bet net eidama pas akiu gydytoja, drebu visa is baimes blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(leracka @ 2011 01 01, 15:36)
o kur nuotaika dingo? ko cia taip?

as ryte atsikeliau kazkokia nekokia, gerai bent jau nereikejo plaut nesvariu indu, tvarkytis... (pas tevus vakar buvom, tai namie nieko ir negaminau). Namo grizom, cia viskas blizga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 01 sausio 2011 - 14:37
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 15:39)
jus ir taip cia zinot daugiau nei kas kitas  ax.gif  Tad pirmoj eilej cia ateiciau po vizito papasakot smile.gif O del tu daktaru, nezinau, nemegstu as ju. geda, bet net eidama pas akiu gydytoja, drebu visa is baimes  blush2.gif
Papildyta:

as ryte atsikeliau kazkokia nekokia, gerai bent jau nereikejo plaut nesvariu indu, tvarkytis...  (pas tevus vakar buvom, tai namie nieko ir negaminau). Namo grizom, cia viskas blizga  thumbup.gif

ojoj kaip tau faina smile.gif mano sese nu ji jau seima turi tai isvis kavinej buvo nieko negamino, nieko nedare tai net pavydziu biggrin.gif o dar ir pietu tai sian pas mus atejo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 15:18)
noriu pasidalint groziu  4u.gif  (music)

http://www.youtube.c...h?v=GW3EWp6Cpvc

melodija superine, bet as negaliu dabar jos klausyti ir taip norisi raudoti be sustojimo o dar paklausius sitos dainos.....
Atsakyti