QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 09:16)
galvoji nebandziau? dabar stoviu darbo birzoj, kad nemoket PSD, tai jie gi ereliai patikrina kartais. Darbo birzai nesumeluosi. pries tai rasiau kad visa laika dirbau "saraskinoj" kontoroj, kurios dabar nebera, tipo bankrotavus. Rezultatas tas pats. oj, nebezinau jau ka daryt, galvot ir kaip gyvent. Jau ir per pazstamus bandem, sakaiu sumokesiu kiek reikai, kad tik padetu. Tai iskart aaiskejo, kokie draugai ir geri pazystami: nieko nezinau, nieko negirdejau ir nenoriu girdet. Viskas, pokalbis baigtas.
darbo birzai nesumeluosi, bet darbdavys niekada nepatikrins, jis negali preiti prie tokiu duomenu, nebent pazista buvusius darbdavius ir pasiskambins, bet manau del keliu menesiu nesigilns i tokius dalykus

QUOTE(Mergaite12 @ 2011 01 03, 09:16)
Oi koks zinomas jausmas:)
Man patinka mano darbas;)
Labas rytas,
Arbata geriu, skaitau jusu plepsiukus, dziaugiuosi,kad esu siandien diena susiplanavus, galesiu ramiai diena leisti:)

Man patinka mano darbas;)

Labas rytas,
Arbata geriu, skaitau jusu plepsiukus, dziaugiuosi,kad esu siandien diena susiplanavus, galesiu ramiai diena leisti:)
o kaip tu Mergaite12 ilindai sia sriti? daug metu jau dirbi? kaip pradzioj buvo, nuo siu pareigu pradejai? man taip idomu skaityt apie kitu darbus, tad prasau placiai viska