QUOTE(aciai @ 2011 01 03, 08:46)
Draugiska dirbau vadybininke-administratore, po to apskaitininke, buvau pakelta pareigos. bet mano bendradarbe pastojo, prasidejo nesamones (mes dirbom nuo 6 iki 17val, ir buvom susitare pamainom), jai galima anksti ryte buvo neit o dirbt nuo 8, o po to skundai, kodel nuo 6 nieko nera ofise, ir kaltas kas? AS! nes matai ji nescia, jai mokslai. Neatlaike nervai parasiau prasyma ir isejau. pries tai kt bendradarbe irgi po kaltinimu nepagristu isejo, po manes ir mano vadove isejo su dar viena bendradarbe
Linksma imone ten
Po to kol suradau darba, suzinojau kad pastojau, ir man pasake, kad nepriims. Likau ant ledo. Ir ieskau va dabar...
Papildyta:
taip, dabar dauguma taip dirba. Bet as zinok ir tiems 3 menesiams sutikciau padirbet.

Papildyta:
taip, dabar dauguma taip dirba. Bet as zinok ir tiems 3 menesiams sutikciau padirbet.
oho, tikrai nesmagi situacija

o man irgi gerai gavosi, labai norejau i viena imone patekt, nu ziauriai, tai nusiunciau cv ir perejau atranka. zodziu ten dievagojausi, kad karjera noriu padaryt ir bla bla (nu teisybe as ten sakiau), tai prieme ir taip ten patiko dirbti, bet po dvieju savaiciu pastojau

Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 03, 08:44)
Čia dėl tos krizės tai kaip kas pažiūri. Mano brolis Šiauliuose vienoje firmoje dirba, Tai šefas sakė "man ta križė lobių kasykla" mazos ymones bankrutavo tai jiems dar klijentų padaugėjo, mažiau mokėti gali žmonės, ir šiaip prisirenka iš darbo biržos žmogelių 3 mėnesiam paskui padaro taip kad patys išeina.
Žodžiu kas kaip moka tas taip tyčiojasi.
Žodžiu kas kaip moka tas taip tyčiojasi.
nu matai, as dirbau NT sektoriuje, ten tikrai gili krize, su statybom, su investivijom, su paskolom