Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

QUOTE(Smakis @ 2011 01 01, 17:13)
Bandraujam tai gerai, nes jis dar ir mano pusbrolis, o ir gyvena visai salia  lotuliukas.gif

mano k.dukryte irgi salia gyvena 3aukstais zemiau uz mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 01, 17:13)
Bandraujam tai gerai, nes jis dar ir mano pusbrolis, o ir gyvena visai salia  lotuliukas.gif

o mes Lietuvoj nieko neturim sad.gif ner net pas ka kavos nubegt smile.gif Visi Baltarusijoj gyvena (mano tevai is ten)
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 17:15)
o mes Lietuvoj nieko neturim sad.gif ner net pas ka kavos nubegt smile.gif Visi Baltarusijoj gyvena (mano tevai is ten)

Tuoj prisiprasysi sveciu bigsmile.gif
Nesinervuok taip, nes tik pati save griauzi ir nervus sau gadini blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(leracka @ 2011 01 01, 17:15)
mano k.dukryte irgi salia gyvena 3aukstais zemiau uz mane  biggrin.gif

Bet cia tai liuks, ir tikrai nepamirsi ir matai daznai smile.gif
Papildyta:
Nors ka as cia moralizuoju, kai paciai buna blogai, tai irgi nelabai kas padeda, bet bandau su savim dirbti. Tuoj visai tave "uzparinsiu" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 01 sausio 2011 - 16:25
QUOTE(Smakis @ 2011 01 01, 17:19)
Tuoj prisiprasysi sveciu  bigsmile.gif

orai blogi, sniego iki keliu tongue.gif O jei rimtai, mielai pakviesciau jus, bet kai vaikiuks apsirges, nenoriu kad dar kas nors uzsikrestu 4u.gif
Atsakyti
Nesinervuok taip, nes tik pati save griauzi ir nervus sau gadini  blush2.gif
Papildyta:

Bet cia tai liuks, ir tikrai nepamirsi ir matai daznai  smile.gif

bet juk yra ir gera puse yra kur nuvaziuoti pas ka paatostogauti wink.gif
o pati kur gyveni dabar?
Papildyta:
Nesinervuok taip, nes tik pati save griauzi ir nervus sau gadini  blush2.gif
Papildyta:

Bet cia tai liuks, ir tikrai nepamirsi ir matai daznai  smile.gif
Papildyta:
Nors ka as cia moralizuoju, kai paciai buna blogai, tai irgi nelabai kas padeda, bet bandau su savim dirbti. Tuoj visai tave "uzparinsiu"  doh.gif

jo nepamirsiu tai tikrai smile.gif vos ne kiekviena diena arba ji pas mane arba as pas juos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 01, 17:24)
bet juk yra ir gera puse yra kur nuvaziuoti pas ka paatostogauti wink.gif
o pati kur gyveni dabar?

Cia turbut klausimas buvo skirtas aciai, jeigu ji nesupyks tai atsakysiu uz ja - gyvena Vilniuje mirksiukas.gif Visai savivale uzsiemiau, reikia susiimti blush2.gif
Atsakyti
Aciu mergytes! Taip ir padarysiu, parasysiu jai i AZ, gal pagelbes ax.gif
Atsakyti
aciai o kada paskutini karta atostogavot visi tryse ir kur? Gal tau reiketu istrukti, pabegti nuo kasdienybes nors keletai dienu, uzsimirsti?
Papildyta:
Greiciausiai aisku pas Jus viskas remiasi i finansus siuo atveju, bet gal ka nors galima sugalvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 01 sausio 2011 - 16:32
QUOTE(Smakis @ 2011 01 01, 17:27)
Cia turbut klausimas buvo skirtas aciai, jeigu ji nesupyks tai atsakysiu uz ja - gyvena Vilniuje  mirksiukas.gif  Visai savivale uzsiemiau, reikia susiimti  blush2.gif

na jau tikrai, kas per bardakai lotuliukas.gif
Na Smakis jau atsake smile.gif
Tevai 1980 cia atsikrauste, visi tais laikais vaziavo i lietuva, kaip is cia visi dabar lekia i uzsieni smile.gif
O ten nuvaziuot nelb imanoma, kainuoja brangiai. Vienkartine viza - 25eurai + sveikatos draudimas + benzas + mokesciai muitinej visokie, tai sumele nemaza susidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 01, 17:30)
aciai o kada paskutini karta atostogavot visi tryse ir kur? Gal tau reiketu istrukti, pabegti nuo kasdienybes nors keletai dienu, uzsimirsti?

siaip bunu Vilniuje daznai ir tikrai niekada neatsisakyciau susitikti kavinukeje tarkim ir isgerti bent jau po puodeli arbatos 4u.gif ypac su tokiais mielais zmonemis kaip cia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 01, 17:30)
Papildyta:
Greiciausiai aisku pas Jus viskas remiasi i finansus siuo atveju, bet gal ka nors galima sugalvoti.

va, pati atsakei i savo klausima. Dviese paskutini karta buvo rie juros po vestuviu. Po tik pernai 4 dienom visi 3 + mano tevai Palangoj buvom. Kaip sakoma: "finansy pojut romansy"
Papildyta:
QUOTE(leracka @ 2011 01 01, 17:33)
siaip bunu Vilniuje daznai ir tikrai niekada neatsisakyciau susitikti kavinukeje tarkim ir isgerti bent jau po puodeli arbatos  4u.gif  ypac su tokiais mielais zmonemis kaip cia  thumbup.gif

pas ka cia vazineji?
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 01, 17:33)
siaip bunu Vilniuje daznai ir tikrai niekada neatsisakyciau susitikti kavinukeje tarkim ir isgerti bent jau po puodeli arbatos  4u.gif  ypac su tokiais mielais zmonemis kaip cia  thumbup.gif

Mes tikrai mielai, tik kai su mazais vaikais, tai buna daznai visokiu netiketumu, bet reikia tikrai visom susibegti bigsmile.gif
Atsakyti