na ir vel barames su vru, nebegaliu, uzmusiu tuoj ji Negi sunku pazaist su vaiku bent karta per menesi, kad galeciau viena diena ramiai pasedet ar pagulet, pailset??? *********
as pati kriksto tevu neturejau nei jie bendravo nei ka kriksto mama isvis i uzsieni isvarius. tai tikiuosi kad bent savo mergyte nors truputi laimingesne padarysiu
as pati kriksto tevu neturejau nei jie bendravo nei ka kriksto mama isvis i uzsieni isvarius. tai tikiuosi kad bent savo mergyte nors truputi laimingesne padarysiu
ir as ju neturiu. Kriksto teti maciau tik per krikstynas ir tai nuotraukose, nes man metuku turbut net nebuvo. Kriksto mama iki 18 metu saziningai atvaiksciojo per mano gimtadienius, po to dingo kaip i vandeni. Bet mano jau toks amzius, kad nekreipiu kazkaip i sita demesi, bet pati norejau turet kriksto sunu ir bendraut, bet ten jo teveliai tokie...
Musu vaiko kriksto mama gyvena baltarusijoj, nes cia neturejau ko paprasyt, kad krikstytu (neturiu draugiu), o kriksto tetis vyro klasiokas. Bet jis ta pareiga atliko baznycioj ir tiek. daugiau is jo jokiu ziniu, dabar uzsieny.
*****, jeigu nebutu toks oras ir butu keliai pravaziuojami, tai susirinkciau su vyrukus i masina ir atvaziuotume tau "uzpakali atspardyti" uz tokias liudnas nuotaikas
Juk negalima taip, buvo tartasi,kad nauji metai turi buti geresni, tai reikia tuo tiketi
P.S. ikeliau pora nuotraukyciu
Merginos reikia pagalbos, kas gali mano anotacija anglu kalba patikrinti ir pataisyti?
Sveikute, Jeigu neklystu, tai regis Mergaite12 gerai moka anglu kalba, bet pas tave turbut zodynas specifinis. Oi gal nesupyks Mergaite12, kad as cia taip Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 16:49)
tikrai jau didele Mes irgi turim kriksto sunu, tik deje nebendraujam. Jo tevai nutrauke su mumis rysi.
Turiu ir as kriksto sunu, tik jam jau 13, krikstijau savo kriksto tecio sunu
sveikute, ir tave Su Naujais metais, ir naujiais namuciais Papildyta:
QUOTE(Smakis @ 2011 01 01, 17:05)
Sveikute,
Jeigu neklystu, tai regis Mergaite12 gerai moka anglu kalba, bet pas tave turbut zodynas specifinis. Oi gal nesupyks Mergaite12, kad as cia taip Papildyta:
Turiu ir as kriksto sunu, tik jam jau 13, krikstijau savo kriksto tecio sunu
Bandraujam tai gerai, nes jis dar ir mano pusbrolis, o ir gyvena visai salia Papildyta: aciai juk labai daug kas priklauso nuo musu paciu, kartais juk uztenka tik noro
Turim viena, uztenka pilnai