Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 3

QUOTE(leracka @ 2011 01 01, 16:47)
jo jau turiu smile.gif va laksto uz nugaros smile.gif balandzio menesi bus 4 metai, tai mes jau dideles  thumbup.gif

tikrai jau didele thumbup.gif
Mes irgi turim kriksto sunu, tik deje nebendraujam. Jo tevai nutrauke su mumis rysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 01 sausio 2011 - 15:49
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 16:46)
na ir vel barames su vru, nebegaliu, uzmusiu tuoj ji  bash.gif  Negi sunku pazaist su vaiku bent karta per menesi, kad galeciau viena diena ramiai pasedet ar pagulet, pailset??? *********

aha, labai jau ju ten prisiprasysi...
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 01, 16:49)
aha, labai jau ju ten prisiprasysi...

cia tai tiesa. Sedi filma ziuri ramiausiai.
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 16:49)
tikrai jau didele  thumbup.gif
Mes irgi turim kriksto sunu, tik deje nebendraujam. Jo tevai nutrauke su mumis rysi.

as pati kriksto tevu neturejau nei jie bendravo nei ka kriksto mama isvis i uzsieni isvarius. tai tikiuosi kad bent savo mergyte nors truputi laimingesne padarysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 01, 16:52)
as pati kriksto tevu neturejau nei jie bendravo nei ka kriksto mama isvis i uzsieni isvarius. tai tikiuosi kad bent savo mergyte nors truputi laimingesne padarysiu  smile.gif

ir as ju neturiu. Kriksto teti maciau tik per krikstynas ir tai nuotraukose, nes man metuku turbut net nebuvo. Kriksto mama iki 18 metu saziningai atvaiksciojo per mano gimtadienius, po to dingo kaip i vandeni. Bet mano jau toks amzius, kad nekreipiu kazkaip i sita demesi, bet pati norejau turet kriksto sunu ir bendraut, bet ten jo teveliai tokie...
Musu vaiko kriksto mama gyvena baltarusijoj, nes cia neturejau ko paprasyt, kad krikstytu (neturiu draugiu), o kriksto tetis vyro klasiokas. Bet jis ta pareiga atliko baznycioj ir tiek. daugiau is jo jokiu ziniu, dabar uzsieny.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 01 sausio 2011 - 15:56
man tai irgi kazkaip vienodai tiesa sakant ner tu kriksto tevu ir ner biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 16:37)
iseiciau su vaiku, stovi prie lango virtuvej, ziuri sneka kazka... Bet nevesiu jo ten, lb bijau kad visiskai nesusirgtu.

*****, jeigu nebutu toks oras ir butu keliai pravaziuojami, tai susirinkciau su vyrukus i masina ir atvaziuotume tau "uzpakali atspardyti" uz tokias liudnas nuotaikas yahoo.gif
Juk negalima taip, buvo tartasi,kad nauji metai turi buti geresni, tai reikia tuo tiketi blush2.gif
P.S. ikeliau pora nuotraukyciu ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergickos! 4u.gif
Su Naujais metais JUS ir su naujais namuciais! 4u.gif
Sveikos prisijungusios naujos padruzkes! Cia jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

help.gif help.gif help.gif Merginos reikia pagalbos, kas gali mano anotacija anglu kalba patikrinti ir pataisyti? help.gif help.gif help.gif
Papildyta:
Ten visai nedaug, 7 sakiniai
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 01, 17:02)
help.gif  help.gif  help.gif Merginos reikia pagalbos, kas gali mano anotacija anglu kalba patikrinti ir pataisyti?  help.gif  help.gif  help.gif

Sveikute,
Jeigu neklystu, tai regis Mergaite12 gerai moka anglu kalba, bet pas tave turbut zodynas specifinis. Oi gal nesupyks Mergaite12, kad as cia taip doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2011 01 01, 16:49)
tikrai jau didele  thumbup.gif

Turiu ir as kriksto sunu, tik jam jau 13, krikstijau savo kriksto tecio sunu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 01 sausio 2011 - 16:10
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 01, 17:04)
Sveikos mergickos!  4u.gif
Su Naujais metais JUS ir su naujais namuciais!  4u.gif
Sveikos prisijungusios naujos padruzkes! Cia jums 4u.gif  4u.gif  4u.gif

help.gif  help.gif  help.gif Merginos reikia pagalbos, kas gali mano anotacija anglu kalba patikrinti ir pataisyti?  help.gif  help.gif  help.gif
Papildyta:

sveikute, ir tave Su Naujais metais, ir naujiais namuciais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smakis @ 2011 01 01, 17:05)
Sveikute,
Jeigu neklystu, tai regis Mergaite12 gerai moka anglu kalba, bet pas tave turbut zodynas specifinis. Oi gal nesupyks Mergaite12, kad as cia taip  doh.gif
Papildyta:

Turiu ir as kriksto sunu, tik jam jau 13, krikstijau savo kriksto tecio sunu  bigsmile.gif

faina, na ir kaip bendraujat? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 01, 17:04)
Papildyta:

aha, Mergaite12 laisvai kalba angliskai. Tu jai gal i AZ parasyk, greiciau pasieks, nei ji cia perskaitys smile.gif

Smakis na kazkaip neiseina man gerai pradeti metus sad.gif
kokie jus geruciau. Suns nepazinau, norejau jau klaust kiek ju turit hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 01 sausio 2011 - 16:14
QUOTE(leracka @ 2011 01 01, 17:11)
sveikute, ir tave Su Naujais metais, ir naujiais namuciais  smile.gif
Papildyta:
faina, na ir kaip bendraujat? wink.gif

Bandraujam tai gerai, nes jis dar ir mano pusbrolis, o ir gyvena visai salia lotuliukas.gif
Papildyta:
aciai juk labai daug kas priklauso nuo musu paciu, kartais juk uztenka tik noro mirksiukas.gif
Turim viena, uztenka pilnai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 01 sausio 2011 - 16:17