Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės skambinti pianinu

QUOTE(Maištautoja @ 2011 01 31, 17:55)
kad aš kur turiu natos virš jų pirštai ri pirmyn ir atgal, viskas aišku man  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juodaake25+ @ 2011 01 31, 11:26)
As irgi nufilmuosiu kaip groju , tik nezinau kur imest kad akmenimis neapmetytu doh.gif  siaip tai su natelem jau lengviau...na bent skaiciuot nereikia kur sol kur fa boso ir smuiko rakte, boso rakte daejau iki do biggrin.gif o siandien nera nuotaikos kazka..tai kalu mintinai is youtubes daina, mane kartais nuramina toks saves dresavimas, dar karta aciu 4u.gif

thumbup.gif uz pazanga boso rakte thumbup.gif
o desine ranka, smuiko rakte, iki kurios natos jau nebesunku pazinti?
Atsakyti
laba diena smile.gif
smuiko rakte irgi iki do kitos oktavos, neskubinu saves kaip is pradziu, nes pradedu nervuotis ir tada jau ne sol nerandu biggrin.gif
Atsakyti
italijoj sako:chi va piano-va lontano--kas letai eina ,toli nueina...arba kaip sakydavo mano senelis:
neskubek ir busi pirmas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2011 02 02, 10:56)
italijoj sako:chi va piano-va lontano--kas letai eina ,toli nueina...arba kaip sakydavo mano senelis:
neskubek ir busi pirmas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o aš kaip tik per duag skubu, o per skubėjimą duag klaidų..
mano ritmas toks. doh.gif
ir persifrazuoju,,, neskubėk ir nespėsi'' tą posakį biggrin.gif
Atsakyti
[SIZE=7]Gal kuri turi Kur bėga šešupė, pagal Maironio eiles parašytos dainos natas, labai labai reik.,. ax.gif
Atsakyti
laba smile.gif volpe matau idejus ten is knygos natas gal gali parasyti kas ten per knyga ir kur ja gaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amada: 06 vasario 2011 - 22:41
sveikos panelės, smagu, kad visai netyčiom šią temą aptikau rolleyes.gif pas draugo tėvus yra nenaudojamas pianinas, dar visai geras tik išsiderinęs labai. visą laiką norėjau išmokt groti, bet ar ne per vėlu? ne kasdien yra galimybė ten nuvažiuoti, bet bent savaitgaliais galėčiau pasimokyt (tikiu, kad su mokytoju būtų žymiai lengviau) g.gif pianisčių temutėje jau paprašiau mergyčių natų jeigu nepatingės iš youtubės surašyt, bandysiu išmokt mintinai grot (nes iš natų nesuprantu). aš labai tikiuosi, kad nesugalvojau čia kažko neįmanomo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amada @ 2011 02 06, 22:41)
laba smile.gif  volpe matau idejus ten is knygos natas gal gali parasyti kas ten per knyga ir kur ja gaut.

ten yra is danutes vaitkienes knygos o ja rasi cia
o jei nori tai dar ir jaunasis pianistas pasiziurinek,ji ras ipirmame puslapyje,juodaake atidarinedama sia tema pacioje pirmoje vietoje idejo,jei ne tai ziurek cia

QUOTE(vasara_ @ 2011 02 07, 16:12)
sveikos panelės, smagu, kad visai netyčiom šią temą aptikau rolleyes.gif pas draugo tėvus yra nenaudojamas pianinas, dar visai geras tik išsiderinęs labai. visą laiką norėjau išmokt groti, bet ar ne per vėlu? ne kasdien yra galimybė ten nuvažiuoti, bet bent savaitgaliais galėčiau pasimokyt (tikiu, kad su mokytoju būtų žymiai lengviau) g.gif pianisčių temutėje jau paprašiau mergyčių natų jeigu nepatingės iš youtubės surašyt, bandysiu išmokt mintinai grot (nes iš natų nesuprantu). aš labai tikiuosi, kad nesugalvojau čia kažko neįmanomo lotuliukas.gif

visai nevelu,bet jei ismoksi kelias natas ta isuprasi ir lengviau bus groti,o ne tik mintinai mokinantis.pradzia jau cia surasem,jei kas neaisku:klauskite-bus atsakyta thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu smile.gif volpe
Atsakyti
visai nevelu,bet jei ismoksi kelias natas ta isuprasi ir lengviau bus groti,o ne tik mintinai mokinantis.pradzia jau cia surasem,jei kas neaisku:klauskite-bus atsakyta thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif

na žinau kur prasideda do biggrin.gif bandysiu pasižiūrinėt ką čia prikėlėt, gal kas nors gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2011 02 07, 19:11)
na žinau kur prasideda do biggrin.gif bandysiu pasižiūrinėt ką čia prikėlėt, gal kas nors gausis 4u.gif

jau gera pradzia ,po truputi galima viska ismokti,juk natos kartojasi:sol do la sol do fa...... tongue.gif jei ka mes cia....
maistautoja:kaip tavo sesijos praejo g.gif
Atsakyti