Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės skambinti pianinu

QUOTE(volpe @ 2011 03 20, 19:10)
kokia astuntine?
astuntines turi veliavele:

http://www.lmma.ku.l...0RITMAVIMAS.pdf
user posted image

kai yra dvi astuntines ar daugiaujas  galima sujungti taip:
user posted image

pirmaja kaip ta veliavele prikabint?
Atsakyti
QUOTE(nijalota @ 2011 03 20, 19:25)
pirmaja kaip ta veliavele prikabint?

parasai nata,pvz:sol,tai rutulika ant antros linijos,paskui pridedi pagaliuka,ir virsuj prirasai puse raides S.taip lengviausiai,jei turesiu laiko tai padarysiu video,kaip rasomo visos natos,bet tikrai ne siandie.sekanciom dienom,o tu pabandyk,jei nepavyks,banysiu kuo aiskiau isaiskinti 4u.gif
Atsakyti
gal kam pravers.reikia instaliuoti,sisnemokamas
lavinti klausai:

http://it.utilidades...-windows-xp.php
Atsakyti
oi merginos,nemokamas tik per 7 dienas doh.gif bet vis tiek pazaisti per tas dienas galima,neblogas
Atsakyti
Sveiki.
Planuojam leisti vaiką pianino pamokų. Kaune. Kur geriausia ir pigiausia? blush2.gif
Atsakyti
vakare man labai gaila,be tas padeti nebeglaiu...as italijoj sedziu ta itikrai nezinau.
o tu nori i muzikos mokykla ar privaciai?paaiskink èlaciau,gal atsiras norinciu asmeniskai privaciai pamokyti,jei privaciai ieskai,tai pamenu gruodzio konservatorijoj kai as mokiausi tai ten daznai kabindavo skelbimus
sekmes 4u.gif

EI , NORINCIOS MOKINTIS ,KUR JUS VISOS DINGOT?PRAEJO NORAS ???????????? lotuliukas.gif
MAISTAUTOJA:kaip ten tavo sesijos,kaip ten tau sekasi?
Atsakyti
Sveikos pianistės! Na, kaip gyvuojat? smile.gif Atsiprašau, buvau dingusi, mokslais užsikasus, bet šįkart ateinu aš su klausimėliu 4u.gif Gal kuri galėtumėt paaiškinti, kaip susidaro II ir VII laipsnio septakordai ir kaip rišasi? Praleidau porą teorijos pamokų ir nebesuprantu gerai, kažką tik girdėjau apie tas visas kryžiaus ir rato taisykles, bet tiksliai nieko nežinau unsure.gif Man labai smulkiai aiškint nereikia, pakankamai greitai pagaunu viską, tik pagrindinius dalykus sužinot neblogai būtų ax.gif
Bučiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sveikutės, seniai bebuvau, per tuos mokslus nerandu laiko prisest prie kompiuterio, gerai dar, kad prie pianino prisėst laiko randu user posted image Kaip grot sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giny: 11 balandžio 2011 - 12:55
kad cia visos pabegusios....sakiau man vienai reikes karotit viska..........gal dar lina o pasijungs.........ta itada dviese grajinsim lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepebėge, nepabegia, tik laiko neturim (bent jau aš) ... doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti