Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Oj, tik 38 bus! Toks kiekis daug vietos neužima ir atskiros spintos neprašo lotuliukas.gif tai čia visai ne problema mirksiukas.gif ir gyvenimo neturėtų apsunkint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 02 08, 01:24)
Oj, tik 38 bus! Toks kiekis daug vietos neužima ir atskiros spintos neprašo  lotuliukas.gif tai čia visai ne problema  mirksiukas.gif ir gyvenimo neturėtų apsunkint smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ta proga reikia savuosius suskaičiuot. Iš anksto galiu pasakyt, kad irgi daug vietos neužima. O MB, pavyzdžiui, net nepastebi jų lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis tai pastebi biggrin.gif Bet labai pozityviai ziuri i ta mano silpnybe- beveik kasdien paklausia- "na, kaip ten musu ebay, gal kazkas idomaus is kvepalu atsirado?? noreciau pakovoti ir ka nors grazaus laimeti i musu mazyyyyte kolekcija" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 08 vasario 2011 - 00:39
Na, kai kurių atsikračius, liks 23, bet dar nusimato nedidelis papildymas. Kas labai nuliūdino, kad staigiai sugedo (poros savaičių bėgyje) mano vieni mylimiausių žiemos sezono kvepalų verysad.gif Reikės dabar ieškoti ne tik "tobulos rožės", bet ir "tobulos vanilės", nes nebenoriu rizikuoti su kvepalais, kurių 30ml per vieną sezoną nesusinaudoja, o antro neištempia. Prieš tai tų pačių atomaizerį turėjau, bet sugedo tesunaudojus 1/2 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 02 08, 00:49)
Na, kai kurių atsikračius, liks 23, bet dar nusimato nedidelis papildymas. Kas labai nuliūdino, kad staigiai sugedo (poros savaičių bėgyje) mano vieni mylimiausių žiemos sezono kvepalų  verysad.gif Reikės dabar ieškoti ne tik "tobulos rožės", bet ir "tobulos vanilės", nes nebenoriu rizikuoti su kvepalais, kurių 30ml per vieną sezoną nesusinaudoja, o antro neištempia. Prieš tai tų pačių atomaizerį turėjau, bet sugedo tesunaudojus 1/2  verysad.gif

O kokie kvepalai sugedo? blink.gif Gal netinkamai juos laikei? g.gif
Atsakyti
As negailestingai praslaviau savo kvepalyna, kaip atbula ranka, beliko keturi buteliukai. Ir nuojauta kuzda, kad su pavasariu vel uzeis parfumerine bulimija, matyt instinktyviai ruosiu vieta naujam papildymui. Cia kaip su plaukais, auginu auginu, be pasigailejimo nureziu ir vel auginu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 08, 15:28)
As negailestingai praslaviau savo kvepalyna, kaip atbula ranka, beliko keturi buteliukai. Ir nuojauta kuzda, kad su pavasariu vel uzeis parfumerine bulimija, matyt instinktyviai ruosiu vieta naujam papildymui. Cia kaip su plaukais, auginu auginu, be pasigailejimo nureziu ir vel auginu...  lotuliukas.gif

Labai idomu butu suzinoti, kas tiek 4 isrinktieji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 08, 14:28)
As negailestingai praslaviau savo kvepalyna, kaip atbula ranka, beliko keturi buteliukai. Ir nuojauta kuzda, kad su pavasariu vel uzeis parfumerine bulimija, matyt instinktyviai ruosiu vieta naujam papildymui. Cia kaip su plaukais, auginu auginu, be pasigailejimo nureziu ir vel auginu...  lotuliukas.gif

Ir mano lentynėlė tuštoka, laukia pavasarinio papildymo... Tik liko daugiau nei keturi butelaičiai ax.gif
Ir auginti plaukai neseniai negailestingai nurėžti hihihi.gif
Atsakyti
mano noras optimizuoti kvepalyną nesipildo nei pro kur biggrin.gif bet metai dar tik prasidėjo, reik būt optimistei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 08, 21:12)
mano noras optimizuoti kvepalyną nesipildo nei pro kur  biggrin.gif bet metai dar tik prasidėjo, reik būt optimistei  lotuliukas.gif

norint optimizuotis, reikia paskirti tam dėmesio, apsižiūrėti, pasikuopti, prasirūšiuoti, apmąstyti,.......
Galima nebent nubraukt ką greitosiomis. Bet šiaip..man dar tinginystė žieminė cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 02 08, 21:12)
norint optimizuotis, reikia paskirti tam dėmesio, apsižiūrėti, pasikuopti, prasirūšiuoti, apmąstyti,.......

va va, visai nerandu tam laiko paskutiniu metu...
Atsakyti