Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2012 01 20, 18:29)
nu reik tuos 500 vnt. pasiekt, kad tapt maniake, kaip kad apklausoj nurodyta  lotuliukas.gif

Kaip vyras reaguoja i 350 buteliuku?
Atsakyti
Mano kuklioj, mylimoj kolekcijoj 16 buteliukų.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 01 20, 20:20)
Kaip vyras reaguoja i 350 buteliuku?

Nežinau, turbūt galvoja, kad kokį 20 vnt. turiu.. g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2012 01 20, 20:48)
Nežinau, turbūt galvoja, kad kokį 20 vnt. turiu.. g.gif  lotuliukas.gif

saunuole thumbup.gif as su batais, rankinukais ir rubais ta pacia migla puciu lotuliukas.gif kad sirdies jam neskaudetu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 20 sausio 2012 - 22:06
QUOTE(Jazira @ 2012 01 20, 23:05)
saunuole  thumbup.gif  as su batais, rankinukais ir rubais ta pacia migla puciu  lotuliukas.gif kad sirdies jam neskaudetu  ax.gif

drinks_cheers.gif Ir teisingai, nėr čia ko jiems viską žinot, o tai paskui naktim neramiai miega.. maniškis ir taip skundžiasi, kad per mane jam nuo širdies vaistus jau gert reikia, tai jei kvepalus visus pamatytų greičiausiai tų vaistų jau ir nebeprireiktų... hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2012 01 20, 22:30)
drinks_cheers.gif Ir teisingai, nėr čia ko jiems viską žinot, o tai paskui naktim neramiai miega.. maniškis ir taip skundžiasi, kad per mane jam nuo širdies vaistus jau gert reikia, tai jei kvepalus visus pamatytų greičiausiai tų vaistų jau ir nebeprireiktų...  hihihi.gif  lotuliukas.gif

Jei ne paslaptis, kur visus kvepaliukus susidedat, kad vyras anei mato, anei suuodzia? mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 01 20, 23:40)
Jei ne paslaptis, kur visus kvepaliukus susidedat, kad vyras anei mato, anei suuodzia? mastau.gif  hihihi.gif

Didžioji dalis po lova, kiti stalčiuose ir spintoje (ten minimumas, nes matomiausia vieta), o į stalčius nelenda, o apie palovį net nenutuokia.. Nu nebent kada mažoji prasitars, bet jis pas mane ne iš smalsiųjų, tai gal nesidomės.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2012 01 20, 22:43)
Didžioji dalis po lova, kiti stalčiuose ir spintoje (ten minimumas, nes matomiausia vieta), o į stalčius nelenda, o apie palovį net nenutuokia.. Nu nebent kada mažoji prasitars, bet jis pas mane ne iš smalsiųjų, tai gal nesidomės..  lotuliukas.gif

gerulis lotuliukas.gif pas mane palyginus labai nedaug tu kvepaliuku, tai dar neslepiu irnesakyk.gif bet ateity, jei prispirtu, reiks pasinaudot sia ideja tongue.gif
Atsakyti

va cia tai konspiracija smile.gif thumbup.gif

as tai tik koki 30 turiu, bet ir tai visu nerodau, viesai laikau tik koki 10ka viesai, o kiti suslepti spintose ir spintelese hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(as-ne-tavo @ 2012 01 20, 22:30)
tai jei kvepalus visus pamatytų greičiausiai tų vaistų jau ir nebeprireiktų...  hihihi.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

"Sveikatos apsaugos ministerija ispeja - kvepalai pavojingi jusu vyro sveikatai"

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 01 19, 23:06)

Meile is pirmo zvilgsnio, o dabar vasara be ju neisgyvenciau. pirkau neuoscius, tik pasikliaunant apibudinimais.
kadangi senosios versijos nebegamina, uzsislepiau ateiciai biggrin.gif
o naujai perleista, kad ir beveik tokia pati, joje kazko truksta, tik negaliu pasakyti ko. tad kol yra galimybe lieku prie senosios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juli_ma_ni @ 2012 01 21, 01:21)
Meile is pirmo zvilgsnio, o dabar vasara be ju neisgyvenciau. pirkau neuoscius, tik pasikliaunant apibudinimais.
kadangi senosios versijos nebegamina, uzsislepiau ateiciai  biggrin.gif
o naujai perleista, kad ir beveik tokia pati, joje kazko truksta, tik negaliu pasakyti ko. tad kol yra galimybe lieku prie senosios. smile.gif

suintrigavot...senoji,tai šita?-
user posted image
aš jos nebandžius,o naują turiu,man vasarą irgi labai patinka,dabar graušiuos,kad kažką prarandu unsure.gif
Atsakyti
Didžioji dalis po lova, kiti stalčiuose ir spintoje (ten minimumas, nes matomiausia vieta), o į stalčius nelenda, o apie palovį net nenutuokia.. Nu nebent kada mažoji prasitars, bet jis pas mane ne iš smalsiųjų, tai gal nesidomės..  lotuliukas.gif

Tai, jei kazkuo, giliai po lova pasleptu, sugalvojat kvepintis, lendat po lova ieskot lotuliukas.gif Kaip prisimenat kur kas yra?
jau maniau turiu daug kvepalu, bet tikrai iki tokio skaiciaus neprieisiu- tikiuos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 21 sausio 2012 - 12:51