QUOTE(Fuwari @ 2012 01 21, 22:19)
Na, tikrai ir pačios auksinės buvot, ir Jūsų vaikai labai geri.
Aš, kai vaikas, buvau dar ir kaip sukiodavausi per Mamos daiktus. Buvo man ne kartą aiškinta, net užrėkta neblogai (kaip šiandien atsimenu), bet manęs tas visai neatgrasė. Po teisybe, nedaug mano Mamukas tų kvepalų ir tėturėjo, bet visvien kaip katinas prasisukdavau ir pasikvepindavau kartas nuo karto. O dar ir drauges padažydavau ir pakvepindavau prie to paties. Žodžiu, nuo manęs tokius lobynus kaip Tamstelių tikrai būtų reikėję rakint. 

Aš iš tiesų buvau geras vaikas

Na o man pačiai mano turimi kvepalai yra kur kas daugiau, nei tik daiktas, kuris kvepia. Palyginimui - patys brangiausi man daiktai namuose yra nuotraukos, kvepalai ir knygos. Kitų daiktų visai nesureikšminu.
Šiaip iš visų išsakytų pozicijų man labiausiai gal patiko Laisvės. Tiesiog paaiškinti dukrai , kurie kvepalai man yra ypatingai svarbūs ir susitarti, kad būtent tų ji neliestų. Nes jei uždrausti viską, ką aš žinau

O dėl pasitikėjimo - pvz. dukra žino, kur laikomi šeimos pinigai, bet kažkaip mes to nesureikšminam . Jinai ten nelenda, ir net tokių minčių neturi. Esu tik pasakiusi, kad nesakytų svetimiems, ir tiek. Galų gale ten ne milijonai