Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 11, 10:46)
Paskaičius atrodo, kad dauguma narių turi ne mažiau kaip kokį 100-uką,

o kodėl/ iš ko taip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 04 11, 11:40)
o kodėl/ iš ko taip atrodo?

Todėl, kad kasdien vis kitais kvepinasi, ir naujų pirkinių tema labai populiari. Iš tikrųjų ir man toks įspūdis susidaro.
Atsakyti
na, kvėpintis tai nebūtinai iš butelkos galima. aš vienu metu esu turėjusi apie 300 mėginukų, kvėpintis praktiškai visiems metams kasdien vis kitaip, bet buteliukų tuo metu ne daugiau 10 buvo biggrin.gif

dėl pirkinių, nu gal. bet daug ir dažnai perkančių nikai vis kartojasi bent mano akims cool.gif be to, iš patirties žinau, kai daug perki, neužilgo daug ir išpardavyklon neši biggrin.gif

jei visai į temą - šiuo metu turiu 5 butelaičius (iš kurių vienas jau ant slenksčio išpardavyklon), 1 tepamų kvepalų buteliuką, 1 mėginuką ir 12 atomikų (iš jų kvapai tik 6). badmetis praktiškai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 balandžio 2015 - 11:18
QUOTE(Monmorensi @ 2015 04 11, 12:06)
na, kvėpintis tai nebūtinai iš butelkos galima. aš vienu metu esu turėjusi apie 300 mėginukų, kvėpintis praktiškai visiems metams kasdien vis kitaip, bet buteliukų tuo metų ne daugiau 10 buvo  biggrin.gif

dėl pirkinių, nu gal. bet daug ir dažnai perkančių nikai vis kartojasi bent mano akims  cool.gif be to, iš patirties žinau, kai daug perki, neužilgo daug ir išpardavyklon neši  biggrin.gif
jei visai į temą - šiuo metu turiu 5 butelaičius (iš kurių vienas jau ant slenksčio išpardavyklon), 1 tepamų kvepalų buteliuką, 1 mėginuką ir 12 atomikų (iš jų kvapai tik 6). badmetis praktiškai smile.gif

Tai žinoma, bet matai, kad vis kiti, ir nesigilini, buteliukas ten ar mėginukas.

Čia jau ne tas žodis doh.gif
Atsakyti
Nu tai skelbkim karo metą ir tuos 500 laikykime miražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 11, 12:27)
Nu tai skelbkim karo metą ir tuos 500 laikykime miražu biggrin.gif

manau, kad yra ir tokių, kur tiek turi. bet tikrai ne dauguma čia rašančių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 11, 10:46)
Paskaičius atrodo, kad dauguma narių turi ne mažiau kaip kokį 100-uką, o apklausa rodo žymiai mažesnių kiekių dominavimą.

Gal toks įspūdis susidaro ne tik dėl to, kad vis kitais kvepalais žmonės kvepinasi (tema juk vadinasi Šiandien kvepliu, o ne Šiandien kvepinausi iš šito buteliuko g.gif ), bet ir dėl parfumerinių diskusijų - juk užklausus kokios informacijos, tikrai gauni pakankamai atsakymų/įspūdžių/nuomonių. Gal tada atrodo, kad turi tuos kvepalus, apie kuriuos rašai? blink.gif

Jei į temą, tai esu turėjusi ir 5 (bet seniai...), ir beveik 200 buteliukų ax.gif Bet pas mane - potvyniai ir atoslūgiai. Tai reikia visko, tai užeina noras beveik viską į išpardavyklą gabent....
Atsakyti
Bet apklausa 4 metų senumo. Pas daug ką turbūt kvepalų skaičius pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 04 11, 12:46)
Bet apklausa 4 metų senumo. Pas daug ką turbūt kvepalų skaičius pasikeitė.

drinks_cheers.gif pribaigiam šitą temą, paskelbsim naują. nors ir tai, kaip rašo Costes, tie skaičiai gali labai dažnai svyruoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 balandžio 2015 - 11:50
Pažymėjau 30. Įskaičiavau turimas miniatiūras, miniukų - ne. Jų tiesiog nemėgstu. Porai kartų kvapą užuosti, man tinka. Bet, pasikvepinusi iš miniuko, nesijaučiu pasikvepinusi. Miniukus ir išbandau ir į kolekciją labai tinka thumbup.gif Ir pigesni 4u.gif Buteliukų turiu gal 10. Tai jau lipę prilipę, laiko patikrinti ir kvepalai, kurių norisi turėti daug biggrin.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas netyčia skaičiavau, ir priskaičiavau - 27 buteliukus ax.gif
Atsakyti
Turiu 7 buteliukus, keleta miniatiuru ir -niolika atomiku, is kuriu keletos noreciau buteliuku pavidale (Dior Dune, YSL Nu).
Noreciau noreti kokiu dvieju sezonui-dieniniu/vakariniu. Bet siuo metu net negaliu pasakyti kokie tai turi buti kvepalai..verysad.gif
Vis tebeieskau tu, paciu paciausiu, kuriems besibaigiant isteriskai smagiai ieskosiu papildymo. Matau, kad cia yra daug aistruoliu, perkanciu n-taji buteliuka to paties kvapo. Ir taip joms pavydziu.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellete: 11 balandžio 2015 - 13:20