QUOTE(ziulyte @ 2011 02 23, 11:59)
Che che, tai visgi pasiteisino musu strategija i Jasna vaziuot sausi, o ne per visu numyleta vasari

Tiesa pasakius ir Alpese tokia strategija visada pasiteisina

O mes i Jasna grisim, kai maziu reiks mokyt slidinet. Dabar kelis metus vel galesim drozt Alpes ir vargo nematyt, nors... meskit i mane akmenis, bet ir Austrijoj yra lediniu trasu, dirbtinio sniego ir kitokiu "smagumynu"

Kitais metais visgi jauciu vel rinksimes Austrija... Ir kaip is jos pabegt iki kokios Prancuzijos, galva nenesa... Neberandu argumentu, kam vaziuot papildomus kelis simtus km...
Nu ką, linkėjimai iš Slovakijos, Jasnos

,
Įtariu, kad esam laimės kūdikiai, nes oras superinis : kokie - 10 iš pačio ryto, dieną -5. Ir giedra, giedra, giedra..................

, Alpėse man taip nepasitaikė, kad visos tokios gražios saulėtos dienos. Įdegėm...
Nežinau, dėl tų lenkiukų atostogų, man kažkaip jų nedaug, ale užtenka slovakiukų: tikrai žinau, kad atostogauja du slovakų regionai, vienas iš jų sostinė Bratislava. Būtų oras prastesnis, mąstau, kad trasų lygis tikrai ne toks būtų. O šiaip tai nereikia laukti ilgai prie pakeltuvų, gal 5 min.......nu max 10min ryte, kol masė neišsisklaido po aukštesnes trasas.
Nežinau, ar sugrįšiu....visko gali būti....tik jau ne savaitei gal

......trasų pradeda trūkti........Aš visur labai noriu... ir Prancūzija traukia, tik vaikams kelionėj sunkiau gal, vis tik toliau.
Dėl piniginio skirtumo nediskutuosiu, mums gavosi totaliai pigiau nei Alpės.
Ką dar pastebėjau- žiauriai
daug policijos, labai žiūri tuos lipdukus, kur už kelius sumokėta- tik įvažiuok autostradon, tuoj prisiveja su mirgalkėm, patikrina datą lipduko ir geros kelionės. Todėl patariu pirkti jį degalinėse tik įvažiavus Slovakijon- Jasnoj vis tiek reikia jo.
Vienas vietinis perspėjo, kad labai tikrina greitį ten , kur 40 km/h tik prasideda, jau kylant į kalną. Taip pat perspėjo ir dėl alkoholio- jo galima 0,00
Dar ką pastebėjau įdomaus:
inventoriaus kaina. Internete jasna.sk skalbia tooookias kainytes, ojojoj

, iš tiesų nepabijokit nuomuoti toliau nuo trasų, kaina kompleto svyruoja tarp 6-8 eur dienai, max 10 eur. Mes klausėm pas šeiminikė, tai ji nusiuntė pas draugą į Demanovą- 6,5 eur gavosi. Žodžiu pilna legalių, privačių nuomų, jei reiks - surasiu adresus, kažkur yra bukletukas.
Maistas: nu labai labai skanu: keptas sūris, upėtakis, aviena (baranina)
Ačiū visoms, už visokius patarimus, ypač Žiulytei.
Na ką, gero šaltuko Lietuvoje

.
Gal aš ne ta koja šiam pasauly išlipau?