Gal del to,kad pastoviai tikrini ir nepastebi kiek is tikruju kas pasikeite,nes akys pripranta. Manau cia visom buvo toks laikas,kad tikrindavomes kiekviena diena po kelis kartus. Bet visa tai praeina su laiku..
QUOTE(TacTic @ 2011 01 13, 22:22)
abiejų vielų keitimas 440, o abiejų vielų keitimas ir brektų perklijavimas 250 !!! nu čia tai jų bizniavimas gaunasi
kur teisybė?

Ne taip supratai..
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 01 13, 22:53)
Manau, kad reikia visiems, jaigu nenori, kad dantukai sugristu i savo pradine padeti 
O kažin kiek maždaug laiko reikia plokšteles nešioti?
QUOTE(belkaa @ 2011 01 10, 23:30)
Labas vakaras, pasakykit man, mielosios, kur susidėti breketus Šiauliuose? Kiek ieškojau info nelabai radau, o sąrašiuke priekyje tik Vilnius ir Kaunas. 
Sveika, as esu is Siauliu einu pas gydytoja R.Vaitiekuniene, gydytoja gera ir nera labai brangininke tik gali buti eiliu, as jau pries metus daugiau ejau ps ja y pirma vizta, tai man reikejo raut dantukus, laukt kol uzgis, ir tik talonas buvo po 4 menesiu klijuotis breketus
QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 14, 00:47)
kai mažiau spoksosi ir lauksi, tai netikėtai ir pamatysi pokyčius
QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 13, 23:19)
nežinau, labai jau minimalūs pokyčiai. Aš kai pasižiūriu bon bon nuotraukas, tokios pačios atrodo problemos, bet va kaip greit nusileido ta iltis. Ypač pastebima po pirmojo paveržimo. Už tai aš ir laukiu, kada bus ir man tas paveržimas.
Man itli nuleido gal po 9 menesiu
QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 13, 21:42)
Kaip aš pavydžiu, kuriom vizitai kas mėnesį, aš jau laukiu nesulaukiu pirmo paveržimo, ar tai vielos keitimo. Nes dabar tai nei man skauda, nei man ką, nieks nevyksta 
dar ne karto nebuvai?
tau gerai. Įdėjau savo nuotraukas, po mėnesio nešiojimo. Kam įdomu, pažiūrėkit.
Papildyta:
oho, kaip ilgai, aš tai tikėjausi po dviejų mėnesių vaikščioti su lygiais dantim..
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2011 01 14, 10:17)
oho, kaip ilgai, aš tai tikėjausi po dviejų mėnesių vaikščioti su lygiais dantim..
[quote=Balalaika.,2011 01 14, 15:12]
Papildyta:
Nu ziurint tai iltis tikrai kazkiek nusileido jau
Papildyta:
Nu ziurint tai iltis tikrai kazkiek nusileido jau
nuotraukose ir aš matau, kad truputį pajudėjo, o žiūrint į veidrodį man kažkaip nesimato
QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 14, 15:17)
nuotraukose ir aš matau, kad truputį pajudėjo, o žiūrint į veidrodį man kažkaip nesimato 
Tai man ir taip buvo, kol nepaziuriu foto nieko nematau pas save kad kas judetu ir keistusi