Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 34 tema.

smile.gif pastebėsiu tikrai, nes kiekvieną dieną į dantis spoksau ir tyrinėju ar nors truputį pajudėjo.
Atsakyti
Gal del to,kad pastoviai tikrini ir nepastebi kiek is tikruju kas pasikeite,nes akys pripranta. Manau cia visom buvo toks laikas,kad tikrindavomes kiekviena diena po kelis kartus. Bet visa tai praeina su laiku.. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 01 13, 22:22)
abiejų vielų keitimas 440, o abiejų vielų keitimas ir brektų perklijavimas 250 !!! nu čia tai jų bizniavimas gaunasi  biggrin.gif  kur teisybė?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

Ne taip supratai.. biggrin.gif Čia du vizitus sudėjau.. Buvo du vizitai, kai už abiejų vielų keitimą sumokėjau 220lt, tai sumoj 440lt.. mirksiukas.gif O trečią keitė abi vielas ir perklijavo 4 breketus, tai sumokėjau 250lt..
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 01 13, 22:53)
Manau, kad reikia visiems, jaigu nenori, kad dantukai sugristu i savo pradine padeti  mirksiukas.gif

O kažin kiek maždaug laiko reikia plokšteles nešioti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2011 01 10, 23:30)
Labas vakaras, pasakykit man, mielosios, kur susidėti breketus Šiauliuose? Kiek ieškojau info nelabai radau, o sąrašiuke priekyje tik Vilnius ir Kaunas.  ax.gif

Sveika, as esu is Siauliu einu pas gydytoja R.Vaitiekuniene, gydytoja gera ir nera labai brangininke tik gali buti eiliu, as jau pries metus daugiau ejau ps ja y pirma vizta, tai man reikejo raut dantukus, laukt kol uzgis, ir tik talonas buvo po 4 menesiu klijuotis breketus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 14, 00:47)
smile.gif  pastebėsiu tikrai, nes kiekvieną dieną į dantis spoksau ir tyrinėju ar nors truputį pajudėjo.

kai mažiau spoksosi ir lauksi, tai netikėtai ir pamatysi pokyčius laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 13, 23:19)
nežinau, labai jau minimalūs pokyčiai. Aš kai pasižiūriu bon bon nuotraukas, tokios pačios atrodo problemos, bet va kaip greit nusileido ta iltis. Ypač pastebima po pirmojo paveržimo. Už tai aš ir laukiu, kada bus ir man tas paveržimas.

Man itli nuleido gal po 9 menesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 13, 21:42)
Kaip aš pavydžiu, kuriom vizitai kas mėnesį, aš jau laukiu nesulaukiu pirmo paveržimo, ar tai vielos keitimo. Nes dabar tai nei man skauda, nei man ką, nieks nevyksta schmoll.gif

dar ne karto nebuvai? blink.gif man jau tuoj bus 3 vizitas kita savaite (cia po uzdejimo) ir jeigu jau susitums priekiniai du - keis visa lanka. o taip paverzia kaskart (beje, uz tai pinigu neima isvis), tai jau kokie tarpai pasidare tarp 1 ir 2 dantu, kad atrodo jau pirsta sukysti galima doh.gif biggrin.gif greiciau jau tie 4 butu sutvarkyti biggrin.gif
Atsakyti
tau gerai. Įdėjau savo nuotraukas, po mėnesio nešiojimo. Kam įdomu, pažiūrėkit.
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2011 01 14, 10:17)
Man itli nuleido gal po 9 menesiu biggrin.gif

oho, kaip ilgai, aš tai tikėjausi po dviejų mėnesių vaikščioti su lygiais dantim.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 14 sausio 2011 - 14:13
[quote=Balalaika.,2011 01 14, 15:12]
tau gerai. Įdėjau savo nuotraukas, po mėnesio nešiojimo. Kam įdomu, pažiūrėkit.
Papildyta:

Nu ziurint tai iltis tikrai kazkiek nusileido jau smile.gif
Atsakyti
nuotraukose ir aš matau, kad truputį pajudėjo, o žiūrint į veidrodį man kažkaip nesimato g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 14 sausio 2011 - 14:18
QUOTE(Balalaika. @ 2011 01 14, 15:17)
nuotraukose ir aš matau, kad truputį pajudėjo, o žiūrint į veidrodį man kažkaip nesimato g.gif

Tai man ir taip buvo, kol nepaziuriu foto nieko nematau pas save kad kas judetu ir keistusi smile.gif
Atsakyti