Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 34 tema.

As tai issigasciau jaigu man po breketu tarpelis atsirastu unsure.gif Bet tikekimes KIKO viska sutvarkys mirksiukas.gif
QUOTE(renachiuke @ 2011 01 19, 18:57)
panos,kuri turejot zydras gumytes. ar patiko?

Man atrodo Emukas turejo rolleyes.gif
Atsakyti
Turejau as smile.gif na man is visu turetu (violetines, raudonos, zydros, ruzavos ) patiko labiausia, bet pas mane ta melyna tokia vandenyno smile.gif
Atsakyti
Parasysiu kuom baiksis man sis atsiradimas. butu per viduriuka nepergyvenciau, bet taip sone tai negraziai ir matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 01 19, 16:57)

panos,kuri turejot zydras gumytes. ar patiko?

o nuo kada tas gumytes deda?

man jau paskutinius isrove du sian. nesitikejau, bet puse torciuko namusoe sukapojau, jau pradejau valgyti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2011 01 19, 23:20)
man jau paskutinius isrove du sian. nesitikejau, bet puse torciuko namusoe sukapojau, jau pradejau valgyti  wub.gif  thumbup.gif

Gumytes deda ant metaliniu ir kitu, net siaip spalvotas dazniausiai ant metalo teko matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 01 19, 22:22)
Gumytes deda ant metaliniu ir kitu, net siaip spalvotas dazniausiai ant metalo teko matyti smile.gif

na pas mane metaliniai, bet gumyciu neturiu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2011 01 20, 00:38)
na pas mane metaliniai, bet gumyciu neturiu.  unsure.gif

tai gal pas tave vielutes apsuktos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2011 01 19, 22:38)
na pas mane metaliniai, bet gumyciu neturiu.  unsure.gif

Nes jos metalo spalvos, man tokios spalvos dazniausiai deda, ir net nesimato kad butu tokios gumytes aplamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 01 19, 22:46)
tai gal pas tave vielutes apsuktos  mirksiukas.gif

taip, vielute. paaiskinkit man prashau tada skirtumus. kazkaip apie gumytes nieko neminejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2011 01 19, 22:20)
man jau paskutinius isrove du sian. nesitikejau, bet puse torciuko namusoe sukapojau, jau pradejau valgyti  wub.gif  thumbup.gif

Protinius rovė?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2011 01 20, 00:51)
taip, vielute. paaiskinkit man prashau tada skirtumus. kazkaip apie gumytes nieko neminejo  ax.gif

Vielutes stipriau suverzia ir tvirciau laiko negu gumytes, beto gumytes gali nusidazyti, o vielutes ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 01 19, 23:05)
Vielutes stipriau suverzia ir tvirciau laiko negu gumytes, beto gumytes gali nusidazyti, o vielutes ne  mirksiukas.gif

O kaip su vielute atrodo? smile.gif
Atsakyti