QUOTE(grange @ 2011 01 18, 19:46)
o tešlą dariau pagal superinį receptą:
3 stiklinės miltų
3 v.š. aliejaus
1 stiklinė verdančio vandens
žiupsnelis druskos.
miltus sumaišiau su druska ir aliejum, pyliau verdančio vandens, su šaukštu pamaišiau ir palikau, kad atvėstų. kai atvėso, kad būtų galima minkyti (vos vos šilta dar buvo) tai ėmiau ant spintelės pasibarsčiau miltų ir pradėjau minkyt, minkiau apie 5 minutes, kol paliko elastinga, minkšta, graži nelimpanti tešla
nereikia nieko papildomai miltų užtenka, ir dar prisideda kažkiek kai minkoma nuo stalo.
gavos iš vis iš tos tešlos 165 koldūniukai, ir dar liko vos vos nuo kraštų.
3 stiklinės miltų
3 v.š. aliejaus
1 stiklinė verdančio vandens
žiupsnelis druskos.
miltus sumaišiau su druska ir aliejum, pyliau verdančio vandens, su šaukštu pamaišiau ir palikau, kad atvėstų. kai atvėso, kad būtų galima minkyti (vos vos šilta dar buvo) tai ėmiau ant spintelės pasibarsčiau miltų ir pradėjau minkyt, minkiau apie 5 minutes, kol paliko elastinga, minkšta, graži nelimpanti tešla
nereikia nieko papildomai miltų užtenka, ir dar prisideda kažkiek kai minkoma nuo stalo.
gavos iš vis iš tos tešlos 165 koldūniukai, ir dar liko vos vos nuo kraštų.
Dariau is sios teslos vakar virtinius su varske, nerealus gavosi

