Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras keistai elgiasi

QUOTE(*Sarma* @ 2006 02 11, 11:21)
Mano vyras keistai elgiasi moterų draugijoje. Jis vis stengiasi tarsi netyčia paliesti kitas moteris, kartais net apkabina blink.gif Taip yra beveik visada kai susitinkame su pažistamais ar draugais. Jaučiuosi nesmagiai ir klausiau kodėl taip daro, bet jis kažkodėl nenori apie tai kalbėti -gal pats nesusimasto g.gif Toks elgesys man nepatinka, bet jau nežinau ką daryti.

Išmeginčiau tokius variantus
1. (kurį taikau savo vyrui dabar lotuliukas.gif ) visada parodau gražią moterį ir pasakau, kaip norisi ją paliesti, koks užpakaliukas, bet papukai per maži ir dantys pajuodę, fuii kaip šlykštu butu bučiuotis; arba sakau kokia oda net šlykštu butu tokią liesti, bet taip ji lyg normali; vienu žodžiu ir pagyriu ir papeikiu moteris lotuliukas.gif
2. Aš jai matyčiau prie savo akių taip darant prie visų sukelčiau skandalą, tikrai prie manęs daugiau nieko neliestu (pagalvok jai kitas vyras tave grabytu, o jo žmona nieko nedarytu ar neatrodytu ji kvailė? doh.gif )
3. Galima lysti prie kitų vyrų ir išaukti jo pavydo reakciją, o paskui pasakyti- tu irgi taip darai
O taip labai mėgstu, kai mane svetimi vyrai pastebi blush2.gif žinoma jai nesigraibo
Atsakyti
nu sakyciau ir tu pabandyk taip elgtis, bet kai pabandziau isivaizduot tokia situacija, turbut keistai ziuretus g.gif nors aisku, kai jis taip daro, o tu salia irgi ne ka geriau ziuris blink.gif
as tai pasikalbeciau ir tikrai to netoreruociau smile.gif tiksliau jau po tokio pirmo pasigraibymo buciau paklausius, ka jis cia dirba. Nes dar gali but toks atvejis, kad jam tai atrodo nieko blogo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(netaip* @ 2008 04 11, 00:22)
Turbut vyrai bent jau prie savo moteru,neturetu kitoms rodyti per daug demesio. Yra teke matyti ir besigrabaliojancius vyrus,ir akim zaizaruojancius-flirtuojancius. Man tai nepatiktu,jei taip elgtusi mano vyras.Manau,kad vyrai ,kurie taip elgiasi nori demesio.

Ne vien tik nori demesio, tiesiog jie tikri nebrendylos, jeigu nesupranta, kad taip zemina ir zeidzia savo zmona.
Atsakyti
Labai smagu kai vyras yra Dzentelmenas, ir pastumia kede, ar praleidzia moteri pirma, ne vien tik savo zmona, bet pagarbiai elgiasi ir su salia esancia (pazystama), bet tai labai svarbu,kad neperzengtu tos plonytes linijos, kai pradeda koketuoti..... as iskarto pamatau kada kas vyksta, nors maniskis tokiais reikalais neuzsiima.
Bet net slykstu ziureti, kai eina vyras su mergina(zmona) susikibes ir aki merkia kitai, man toki vyra norisi apsjauti....
Atsakyti
tikra tiesa ka mergaites cia kalba- pradekit manau ir jus taip pat elgtis kaip ir jis, tada pajus kaip zemina toks elgesys antraja puse smile.gif net nereiks aiskint kaip jus jauciates- pajus pats savo kailiu viska rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 04 12, 08:50)
visada parodau gražią moterį ir pasakau, kaip norisi ją paliesti, koks užpakaliukas, bet papukai per maži ir dantys pajuodę, fuii kaip šlykštu butu bučiuotis; arba sakau kokia oda net šlykštu butu tokią liesti, bet taip ji lyg normali; vienu žodžiu ir pagyriu ir papeikiu moteris  lotuliukas.gif

Vaje kaip negražiai darai.. schmoll.gif gal dabar kita nežinodama į tave gatvėj rodys ir sakys kad šlykštu būtų tave liesti. doh.gif nu kaip galima apie žmones šitaip šnekėti g.gif
Atsakyti
vyrai tai toks kurinis-jis niekada nepraleis progos paganyt akiu ax.gif
juk kur grazios moteris ten ir vyrai doh.gif
Atsakyti
na manau jis jau nejaucia kad taip daro biggrin.gif maniskis niekada nelenda prie kitu moteru, bet kai isgeria, megsta demonstruoti savo jega, tai pradeda kelot ir pan lotuliukas.gif aisku man tai nepatinka, ir klausiu pas ji kodel taip daro(nors suprantu kad nori pasirodyt kiek jegos turi), bet jis sako kad nezinas kodel taip elgiasi isgeres lotuliukas.gif
Atsakyti
Nekenciu piktuju graibunu schmoll.gif Esu per baliu vienam i ranka skaudziai iznybus(po stalu pradejo grabaliot) doh.gif ,o klube tokiam pat tyliai ramiai pasakiau:o dabar as tau sulauzysiu pirstus.dejo i kojas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sarma* @ 2006 02 11, 12:21)
Mano vyras keistai elgiasi moterų draugijoje. Jis vis stengiasi tarsi netyčia paliesti kitas moteris, kartais net apkabina blink.gif Taip yra beveik visada kai susitinkame su pažistamais ar draugais. Jaučiuosi nesmagiai ir klausiau kodėl taip daro, bet jis kažkodėl nenori apie tai kalbėti -gal pats nesusimasto g.gif Toks elgesys man nepatinka, bet jau nežinau ką daryti.

tai jei jau gyvenat su gyvuliu, tai bent "pašerkit", prieš išvesdama pasivaikščiot...
Atsakyti
QUOTE(marinaa @ 2008 08 24, 12:24)
vyrai tai toks kurinis-jis niekada nepraleis progos paganyt akiu ax.gif
juk kur grazios moteris ten ir vyrai doh.gif

tarp akių ganymo ir prisilietinėjimų oi koks didelis skirtumas... Aš pati pasidairau į svetimus vyrus, nieko čia bloga. Bet čiupiti moteriškes, o dar ir prie žmonos doh.gif , čia jau iš viso kažkoks nesivaldymas.
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 10 06, 11:28)
tarp akių ganymo ir prisilietinėjimų oi koks didelis skirtumas... Aš pati pasidairau į svetimus vyrus, nieko čia bloga. Bet čiupiti moteriškes, o dar ir prie žmonos  doh.gif , čia jau iš viso kažkoks nesivaldymas.

drinks_cheers.gif Akis gano tiek vyrai, tiek moterys ir čia nieko blogo. Bet va grabinėti tai nepuolam patikusio žmogaus. Geriausias vaistas šioj situacijoj turbūt yra pokalbis. g.gif
Atsakyti