Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(svelni @ 2011 01 25, 21:37)
Kiek esu skaičiusi Cartland romanų tai tik keli pasirodė įdomūs (vienas apie merginą,kuri lydi seserį į kažkokią tolimą šalį, kadši  ištekėtų ir pasikeitus klimatui jos veido oda susitvarko.Na kažkaip ten viskas panašiai vyko  ax.gif ).O visi kiti tai  doh.gif daugiau apie gamtos grožį nei apie jausmus, jokio įdomaus veiksmo  schmoll.gif
Aš tai svajoju,kad išleistų dar kokią vieną Maknot knygą  biggrin.gif  wub.gif

Aš taip pat labai noriu kokios nors naujos Maknot knygos.
Cartland knygutes kažkada skaičiau, kai buvau paauglė. Tada atsimenu labai patiko, o dabar ne, manyčiau jau išaugau. Kažkaip jos manęs dabar netraukia.
Atsakyti
O galų gale Svajonių knygos išleis ir naują istorinį romaną biggrin.gif
Kilnus pasiūlymas : romanas / Elizabeth Rolls (Elizabet Rols) ; [iš anglų kalbos vertė Eglė Bareikaitė]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2011. – 367, [1] p. – (Svajonių romanai, ISSN 1822-6825. Istorinis). – ISBN 978-609-406-169-1
tikėkimės bus geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2011 01 26, 17:36)
O galų gale Svajonių knygos išleis ir naują  istorinį romaną  biggrin.gif
Kilnus pasiūlymas : romanas / Elizabeth Rolls (Elizabet Rols) ; [iš anglų kalbos vertė Eglė Bareikaitė]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2011. – 367, [1] p. – (Svajonių romanai, ISSN 1822-6825. Istorinis). – ISBN 978-609-406-169-1
tikėkimės bus geras  thumbup.gif

Neteko girdėti tokio autoriaus... g.gif Gal kas žinote kokių atsiliepimų?
Atsakyti
aš tai nieko nežinau, eilinį sykį skiatysiu viską, ką išleis irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 27, 11:02)
aš tai nieko nežinau, eilinį sykį skiatysiu viską, ką išleis irnesakyk.gif hihihi.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Aš taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2011 01 27, 12:06)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
Aš taip pat smile.gif

O aš tai renkuosi... blush2.gif (finansai žiauriai sumažėjo - tenka taupyti sukandus dantis verysad.gif ) Perku tik vieną-dvi knygutes ir tas jau iš sena.lt. Perėjau prie rusiškų knygų skaitymo iš kompiuterio 4u.gif Akis tuoj susigadinsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 27 sausio 2011 - 12:11
QUOTE(astute_k @ 2011 01 27, 12:10)
Akis tuoj susigadinsiu  doh.gif

Nieko nesutaupysi, man rodos. Kad tik brangiau viskas nekainuotų doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 01 27, 12:10)
O aš tai renkuosi...  blush2.gif (finansai žiauriai sumažėjo - tenka taupyti sukandus dantis  verysad.gif ) Perku tik vieną-dvi knygutes ir tas jau iš sena.lt. Perėjau prie rusiškų knygų skaitymo iš kompiuterio  4u.gif Akis tuoj susigadinsiu  doh.gif

aš perku keturias, o tada keičiuosi, keičiuosi, keičiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 01 27, 14:46)
aš perku keturias, o tada keičiuosi, keičiuosi, keičiuosi biggrin.gif

drinks_cheers.gif tas labai gerai, nes jei reiktų visas susipirkti ką esu gavusi paskaityti tai bankrotas ištiktų wacko.gif nu man dar labai biblė patinka, ten gali rasti tikrai neskiatytų gerų knygų thumbup.gif
Atsakyti
Aš dabar skaitau iš senesnių romanų apie Blekhokus. Perskaičiau "Blekhokų šeimos paslaptis", "Blekhokai: Eleinos pažadas". Dabar skaitau "Blekhokai: praeities aidai". Ieškau dar knygutės apie Setą, tačiau kol kas nerandu.
Tiesa, gal kuri žinote, ar daugiau buvo išleista knygučių apie kitus šios šeimos narius? Vienoje vietoje radau, kad buvo planuota išleisti "Blekhokai: Rendžio sutramdymas" (seniai), tačiau jos taip ir nemačiau, kad būtų psirodžiusi.
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 01 28, 06:46)
Vienoje vietoje radau, kad buvo planuota išleisti "Blekhokai: Rendžio sutramdymas" (seniai), tačiau jos taip ir nemačiau, kad būtų psirodžiusi.

Pavadinta kitaip mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 01 28, 06:46)
Aš dabar skaitau iš senesnių romanų apie Blekhokus. Perskaičiau "Blekhokų šeimos paslaptis", "Blekhokai: Eleinos pažadas". Dabar skaitau "Blekhokai: praeities aidai". Ieškau dar knygutės apie Setą, tačiau kol kas nerandu.
Tiesa, gal kuri žinote, ar daugiau buvo išleista knygučių apie kitus šios šeimos narius? Vienoje vietoje radau, kad buvo planuota išleisti "Blekhokai: Rendžio sutramdymas" (seniai), tačiau jos taip ir nemačiau, kad būtų psirodžiusi.

aš skaičiau tik Blekhokai: praeities aidai. Galvojau, kad turi būti dar, bet negavau daugiau nei vienos.
Atsakyti