QUOTE(daivak30 @ 2011 01 29, 17:48)
Apie brolius Stylus aš neskaičiau. Jei gerai supratau, tai tos knygutės iš ciklo, pavadinto "Kieti vyrukai" ar kažkaip panašiai?
Aha sita.Man labai patiko,ypac Sugundyk mane.Ten nu nera tokio-nekenciu,noriu,negaliu,myliu.Viskas siek tiek su nuotykiais,pavojais,meile isauga po truputi.Nu man jie viena geriausiu seriju.
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 01 30, 20:11)
Čia Mustango prijaukinimas tai apie Eleinos, Aleksis, Kieros brolį?
Taip,bet nervina kai dalies serialo nera.Nors man patiko knygutes,ypac apie Keira ir Aleks.
As vakar iveikiau "Suolis i ugni".Sunki knyga.Visokiu siurpiu dalyku nemazai.Bet griebia giliai-istikimybe,draugyste,ilgus metus negestanti meile.Is tikro paveike.Tiesa rasyta vyro,tai romantikos mazai.Veiksmas keiciasi labai greitai,kartais sunku nuspeti kiek laiko praejo kol kiek nepaskaitai.Vienu momentu net suabejojau gera pabaiga,tai zvilgtelejau ar pabaigoj minimi reikiami vardai

Pabaiga gaila ne ispudinga,lyginant su visa knyga.Bet kaip sakaiu rase vyras,tai tokia...banali

Antra karta neskaityciau,bet buvo verta.
Šiuolaikinės aviacijos stebuklas: pusryčiai - Vilniuje, pietūs - Londone, vakarienė -New Yorke, bagažas -Buenos Airėse