Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(Isila @ 2011 01 28, 10:04)
aš skaičiau tik Blekhokai: praeities aidai.  Galvojau, kad turi būti dar, bet negavau daugiau nei vienos.

www.sena.lt porą mačiau rolleyes.gif
Aš visas perskaičiau biggrin.gif ko negavau pirkt tai bibliotekoje radau bigsmile.gif
Atsakyti
gal ir man reiktų link bibliotekos patraukt? kaži, rajono bibliotekėlėj būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 01 28, 06:46)
Aš dabar skaitau iš senesnių romanų apie Blekhokus. Perskaičiau "Blekhokų šeimos paslaptis", "Blekhokai: Eleinos pažadas". Dabar skaitau "Blekhokai: praeities aidai". Ieškau dar knygutės apie Setą, tačiau kol kas nerandu.
Tiesa, gal kuri žinote, ar daugiau buvo išleista knygučių apie kitus šios šeimos narius? Vienoje vietoje radau, kad buvo planuota išleisti "Blekhokai: Rendžio sutramdymas" (seniai), tačiau jos taip ir nemačiau, kad būtų psirodžiusi.

Aha,cia turbut apie Mustango prijaukinimas biggrin.gif As apie Seta irgi neskaiciau.Mane is tikro nervina kai pradeda serija ir nebaigia.

Man labai patiko knygutes apie brolius Stylus(Pasitikek manim,Prisijaukink mane,Sugundyk mane).Nerealios,bet daugiau pati autore neparasiusi.O tiek dar broliu like verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 01 28, 20:28)
Aha,cia turbut apie Mustango prijaukinimas  biggrin.gif As apie Seta irgi neskaiciau.Mane is tikro nervina kai pradeda serija ir nebaigia.

Man labai patiko knygutes apie brolius Stylus(Pasitikek manim,Prisijaukink mane,Sugundyk mane).Nerealios,bet daugiau pati autore neparasiusi.O tiek dar broliu like  verysad.gif

Man taip pat nepatinka, kad pradeda leisti kokios serijos knygutes, ir nepabaigia. Skaičiau knygutes apie brolius Kingus. Toks įspūdis, kad dar turėtų būti, bent viena (trūksta knygutės apie vieną brolių). Tačiau jos neišleido. Aš kalbu apie paskutiniu metu leistas knygutes, kur kalbama apie 4 brolius (ankstesniųjų 3-ų pusbrolius).
Apie brolius Stylus aš neskaičiau. Jei gerai supratau, tai tos knygutės iš ciklo, pavadinto "Kieti vyrukai" ar kažkaip panašiai?
Atsakyti
Skaiciau Mustango prijaukinima, bet nezinojau, kad ten serialas blink.gif , nebuvo panasu... Maciau bibliotekoje buvo, prie progos reikes dar karta pasiimti ir paskaityti smile.gif
Atsakyti
ryt pėdinsiu iki bibliotekos, žiūrėsiu, gal ką turi biggrin.gif
Atsakyti
Čia Mustango prijaukinimas tai apie Eleinos, Aleksis, Kieros brolį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 01 29, 17:48)
Apie brolius Stylus aš neskaičiau. Jei gerai supratau, tai tos knygutės iš ciklo, pavadinto "Kieti vyrukai" ar kažkaip panašiai?

Aha sita.Man labai patiko,ypac Sugundyk mane.Ten nu nera tokio-nekenciu,noriu,negaliu,myliu.Viskas siek tiek su nuotykiais,pavojais,meile isauga po truputi.Nu man jie viena geriausiu seriju.

QUOTE(saulegraza6 @ 2011 01 30, 20:11)
Čia Mustango prijaukinimas tai apie Eleinos, Aleksis, Kieros brolį? g.gif

Taip,bet nervina kai dalies serialo nera.Nors man patiko knygutes,ypac apie Keira ir Aleks.

As vakar iveikiau "Suolis i ugni".Sunki knyga.Visokiu siurpiu dalyku nemazai.Bet griebia giliai-istikimybe,draugyste,ilgus metus negestanti meile.Is tikro paveike.Tiesa rasyta vyro,tai romantikos mazai.Veiksmas keiciasi labai greitai,kartais sunku nuspeti kiek laiko praejo kol kiek nepaskaitai.Vienu momentu net suabejojau gera pabaiga,tai zvilgtelejau ar pabaigoj minimi reikiami vardai blush2.gif Pabaiga gaila ne ispudinga,lyginant su visa knyga.Bet kaip sakaiu rase vyras,tai tokia...banali cool.gif Antra karta neskaityciau,bet buvo verta.
Atsakyti
Man ir yra toks įprotis pažiūrėti į galą blush2.gif Mėgstu laimingas pabaigas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 01 30, 21:30)
Aha sita.Man labai patiko,ypac Sugundyk mane.Ten nu nera tokio-nekenciu,noriu,negaliu,myliu.Viskas siek tiek su nuotykiais,pavojais,meile isauga po truputi.Nu man jie viena geriausiu seriju.
Taip,bet nervina kai dalies serialo nera.Nors man patiko knygutes,ypac apie Keira ir Aleks.

As vakar iveikiau "Suolis i ugni".Sunki knyga.Visokiu siurpiu dalyku nemazai.Bet griebia giliai-istikimybe,draugyste,ilgus metus negestanti meile.Is tikro paveike.Tiesa rasyta vyro,tai romantikos mazai.Veiksmas keiciasi labai greitai,kartais sunku nuspeti kiek laiko praejo kol kiek nepaskaitai.Vienu momentu net suabejojau gera pabaiga,tai zvilgtelejau ar pabaigoj minimi reikiami vardai  blush2.gif Pabaiga gaila ne ispudinga,lyginant su visa knyga.Bet kaip sakaiu rase vyras,tai tokia...banali  cool.gif Antra karta neskaityciau,bet buvo verta.

o kas cia per knyga? negirdeta tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 01 30, 20:30)

As vakar iveikiau "Suolis i ugni".Sunki knyga.Visokiu siurpiu dalyku nemazai.Bet griebia giliai-istikimybe,draugyste,ilgus metus negestanti meile.Is tikro paveike.Tiesa rasyta vyro,tai romantikos mazai.Veiksmas keiciasi labai greitai,kartais sunku nuspeti kiek laiko praejo kol kiek nepaskaitai.Vienu momentu net suabejojau gera pabaiga,tai zvilgtelejau ar pabaigoj minimi reikiami vardai  blush2.gif Pabaiga gaila ne ispudinga,lyginant su visa knyga.Bet kaip sakaiu rase vyras,tai tokia...banali  cool.gif Antra karta neskaityciau,bet buvo verta.

Man serija Kieti vyrukai irgi labai patiko thumbup.gif dabar neatsimenu kaip vadinosi, bet labiausiai patiko kur traukia is nelaisves mergina, berods Lila vardu biggrin.gif

O "Suolis i ugni", tai cia gal N. Evans autorius? kur parase Arkliu uzkalbetoja? Man tai knyga Arkliu uzkalbetojas labai labai patiko wub.gif svarbiausia nebuvau maciusi filmo pries tai, nors n kartu jau rodytas buvo. Parsitempiau paziuret, ir ka, nepalyginsi su knyga schmoll.gif Pabaiga knygos ir filmo visai kitokia, gaila, kad tokia ne visai happy end'as. Po sios knygos, kazkaip negalejau kuri laika nieko imti skaityt, nedaznai man taip buna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2011 01 30, 23:17)
Man serija Kieti vyrukai irgi labai patiko  thumbup.gif dabar neatsimenu kaip vadinosi, bet labiausiai patiko kur traukia is nelaisves mergina, berods Lila vardu  biggrin.gif

O "Suolis i ugni", tai cia gal N. Evans autorius? kur parase Arkliu uzkalbetoja? Man tai knyga Arkliu uzkalbetojas labai labai patiko  wub.gif  svarbiausia nebuvau maciusi filmo pries tai, nors n kartu jau rodytas buvo. Parsitempiau paziuret, ir ka, nepalyginsi su knyga  schmoll.gif Pabaiga knygos ir filmo visai kitokia, gaila, kad tokia ne visai happy end'as. Po sios knygos, kazkaip negalejau kuri laika nieko imti skaityt, nedaznai man taip buna  bigsmile.gif

"Pasitikek manim" ax.gif

Taip cia sita knyga,to paties autoriaus.Nu cia happy endas,bet irgi toks isspaustas.Bet knyga paveikianti tikrai

Svajones atsiunte kad akcija kokia tai,einu paciokinsiu.Jau nauju laukiu,ner ka skaityti visai unsure.gif
Atsakyti