Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(Simbulis @ 2011 02 10, 08:08)
O kas parase ir kelintu metu? Cia svajoniu romanai isleido?

Pirma knyga
Antra knyga
Atsakyti
Filmas yra kažkoks panašus g.gif kai du žmonės susirašinėja ir pačiame gale susitinka smile.gif
Atsakyti
sveiki,noreciau ir as prie jusu prisijungti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Nenorėtumėte Facebook-e prisijungti prie Svajonių knygų mylėtojų puslapio?
Ten vyksta įvairūs žaidimai bei sužinotumėte daugiau naujienų. Susipažintumėte su platesniu skaitytojų ratu, pabendrautumėte.

Tai siūlau Jums aš - Daiva Kašiubaitė, knygutės "Atostogų romanas" autorė.

4u.gif gathering.gif gossip.gif friends.gif ir taip toliau ir panašiai...
Atsakyti
Esu jau kurį laiką prisijungusi smile.gif Bet tik dabar pastebėjau, kad savo sienoj nematau „Svajonių knygų“ žinučių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 02 10, 19:32)
Esu jau kurį laiką prisijungusi smile.gif Bet tik dabar pastebėjau, kad savo sienoj nematau „Svajonių knygų“ žinučių  unsure.gif

Aš buvau pirmam šimtuke prisijunusių biggrin.gif O žinučių sienoj irgi nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 02 10, 20:44)
Aš buvau pirmam šimtuke prisijunusių  biggrin.gif O žinučių sienoj irgi nematau  unsure.gif

Aš kartais matau, pas mane per daug info kasdien būna tai ne viską peržiūriu doh.gif , bet kelis sykius mačiau biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš galvojau, kad dėl per daug žinučių nematau. Bet palyginau laiką.. Paskutinė Svajonių knygų žinutė buvo prieš 8 val, tad pagal tą laiką ieškojau tos žinutės savo sienoj. Vėlesnės žinutės (10-12 val senumo) buvo, o tos - ne unsure.gif
Atsakyti
aš prisijungus, žinutes matau. Kažkas buvo nutikę, vis rašydavo, kad toks psl nerastas ir pan. Gak reikia vėl per naujo patinka padaryti, kad veiktų?

Vakar pirkau "Moteris" su "Milionieriaus sužadėtinė" pridėta dovanų. Kadangi neskaičius, tai labai apsidžiaugiau. Per vieną vakarą surijau ir pagalvojau, kad tai jau koks trečias tokio siužeto romaniukas.
Atsakyti
Taip merginos, lankantis Facebook-e, manau, reikia dažniau palikti savo įrašus, paspausti ant nuorodos "patinka" arba "dalintis". Tuomet ir jūsų profilyje arba ant sienos dažniau atsiras Svajonių knygų nuorodos. Aš iš pat pradžių paspaudžiau, kad man tas puslapis patinka ir dabar pastoviai gaunu atnaujintą informaciją.
Atsakyti
As ka tik prasicekinau Dianos Gabaldon "Svetimsale" yra 7 knygos.Pasaulis del ju pakvaises.Jei gerai supratau pirma jau gausiu paskaityti biggrin.gif Bet nete paskaiciau kad pradejus neimanoma sustoti ir norisi dar skaityti blink.gif ka reiks daryti kol visas isvers(jei isvers ) mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 11 vasario 2011 - 21:20
QUOTE(mikki @ 2011 02 11, 22:19)
As ka tik prasicekinau Dianos Gabaldon "Svetimsale" yra 7 knygos.Pasaulis del ju pakvaises.Jei gerai supratau pirma jau gausiu paskaityti  biggrin.gif Bet nete paskaiciau kad pradejus neimanoma sustoti ir norisi dar skaityti  blink.gif ka reiks daryti kol visas isvers(jei isvers ) mastau.gif

Aš kaip nors iki gegužės išlauksiu kol antrą knygos pusę išleis ir tada pulsiu skaityti. biggrin.gif Tikėkimės nepateksiu tarp tų 5 proc. kuriems nepatiko ši knyga... g.gif
Atsakyti