Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(Daina @ 2011 02 21, 16:27)
Nauja serija kartu su Brown ir Phillips naujom knygom atsirado  biggrin.gif O knygutė tai perleistos "Nekalti", "Išpirktieji" ir "Sugundytieji" visos kartu  ax.gif

Šitos lauksiu, negirdėta - kažkas naujo  bigsmile.gif

Autorė aktorė  rolleyes.gif Nesu girdėjusi, kad būtų jau išleistų jos knygų lietuvių kalba  g.gif

kad zinok ta Graham ne ta aktore, as ir pagalvojau ta pati, ilindau i jos puslapi internetini, ir ne, ne ji.

http://www.eheatherg...m.com/index.htm
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 02 21, 15:27)
Nauja serija kartu su Brown ir Phillips naujom knygom atsirado  biggrin.gif O knygutė tai perleistos "Nekalti", "Išpirktieji" ir "Sugundytieji" visos kartu  ax.gif

„Nekalti“ skaičiau, o tų kitų dviejų - ne. Bet neblogai būtų tas rinkinys. Gal pigiau išeitų, nei atskirai tas dvi neskaitytas pirkt? g.gif
Atsakyti
Autorė aktorė rolleyes.gif Nesu girdėjusi, kad būtų jau išleistų jos knygų lietuvių kalba g.gif
[/quote]

anei kiek ji ne aktorė smile.gif ir LT yra bent 2 jos knygos- Vilkų valdovas ir Vikingo moteris kažkada išleistos Tyrų.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 02 21, 17:14)
„Nekalti“ skaičiau, o tų kitų dviejų - ne. Bet neblogai būtų tas rinkinys. Gal pigiau išeitų, nei atskirai tas dvi neskaitytas pirkt?  g.gif

Dėl pigumo tai nežinau, bet nujaučiu, kad kai pasitaikys proga nusipirkti jau skaitytą knygutę, tai tikrai prigriebsiu ir su malonumu pakartosiu bigsmile.gif Jei dar neskaitei, tai būtinai perskaityk visas tris mirksiukas.gif Man labiausiai Sugundytieji patiko rolleyes.gif Sugundytieji antra knygutė, o Išpirktieji paskutinė, taigi tu kaip ir iš eilės pradėjusi skaityti biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(rasulensija @ 2011 02 21, 17:22)
Vikingo moteris kažkada išleistos Tyrų.

Aišku. Šita girdėta, bet tikrai neskaityta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 02 21, 16:08)

Pažadėk, kad grįši : romanas / Tess Gerritsen ; [iš anglų kalbos vertė Neringa Barmutė]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2011. – 319, [1] p. – (Katė). –

bei

Mylėsiu amžinai : romanas / Heather Graham ; [iš anglų kalbos vertė Eglė Gaivenytė]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2011. – 319, [1] p. – (Šilkas).

Tess Gerritsen esu kelias knygas skaičius ji rašo superinius detektyvinius trilerius thumbup.gif Leidykla "Jotema" juos leidžia tai gal kokia detektyvynė serija bus. biggrin.gif
Heather Graham abi Tyrų išleistas knygas skaičiau. Abi gana neblogos tik man ankstyvieji viduramžiai meilės romanuose nelabai patinka, o abi tos knygos buvo to laikotarpio, blush2.gif tikėkimės čia bus kas nors kito g.gif
Atsakyti
Man regis esu irgi abi skaiciu, reikes bibliotekoje pasiziureti jei ne biggrin.gif . Tess Gerritsen man negirdeta autore. O kodel taip ilgai neisleidzia E. Rolls "Kilnus pasiulymas"?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 02 21, 20:46)
Man regis esu irgi abi skaiciu, reikes bibliotekoje pasiziureti jei ne  biggrin.gif . Tess Gerritsen man negirdeta autore. O kodel taip ilgai neisleidzia E. Rolls "Kilnus pasiulymas"?

E.Rolls "Kilnus pasiūlymas" išeis kartu su naujais svajonių romaniukais kovo mėnesį. Labai jau nekantrios mes visos esame. Teks truputėlį pakentėti. O kol kas pasidžiaukime naujomis Romantikės Kolekcijos knygutėmis.
Atsakyti
Aš jau laukiu kada pasirodys naujausi svajonių romaniukai biggrin.gif
Atsakyti
Vakar baigiau skaityti „Mylėk mane, Stefani“. Kaip tokia plona knyga, ilgai ją skaičiau blush2.gif
Atsakyti
Aš ir ją ilgai skaičiau biggrin.gif Aš sau sakiau tik dėl to kad smulkios raidės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraza6: 23 vasario 2011 - 19:58
Šią savaitę perskaičiau
"Paveldėti su sąlyga" - nepatiko schmoll.gif neįdomi, siužetas daug kartų skaitytas, nesudomino...
Visai kitaip skaitėsi "Pamiršta santuoka" - per vakarą įveikiau tongue.gif Įdomiai parašyta thumbup.gif

Dar pastebėjau (o gal buvo ir anksčiau, bet aš neatkreipiau dėmesio) tai labai sudėtingų naujoviškų žodžių tekstuose yra pridėta. ax.gif Man pavyzdžiui užkliuvo: gargždžiu balsu, kirkšnis, grebluoti ir kt. O Jums kaip?
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 02 24, 10:02)

Kas čia per žodis blink.gif Ką jis reiškia? blush2.gif
Atsakyti