Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(Coxe @ 2011 02 25, 08:34)
Ir graži, ir protinga - nors persiplėšk

irnesakyk.gif dauguma čia tokios mirksiukas.gif
O aš savo rezervus po truputį mažinu ax.gif Naujų knygų neperku, nebent mainais gaunu, bet parduodu viską ką perskaitau. Taupau sekančiai knygų mugei, į kurią (jei gyva būsiu) būtinai papulsiu good.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 02 28, 09:44)
*nebent mainais gaunu, bet parduodu viską ką perskaitau.
**Taupau sekančiai knygų mugei, į kurią (jei gyva būsiu) būtinai papulsiu  good.gif

* Įmesk skelbimus ax.gif Peržvelgsiu smile.gif
** Eik eik - aš net valgyti mažiau pradėjau, kad tik į kitą knygų mugę nuvažiuočau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau parasius i Svajoniu leidykla, tai sake nauja Maknot knyga isleis vasaros pradzioje ax.gif . Teks pakentet.
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2011 02 28, 09:47)
* Įmesk skelbimus

** Eik eik - aš net valgyti mažiau pradėjau, kad tik į kitą knygų mugę nuvažiuočau 

Nieko gero ten pas mane blush2.gif senienos ax.gif Mano sena

bigsmile.gif tai tu dvigubą naudą turėsi, ir figūrą gražią ir litų daug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 28 vasario 2011 - 10:19
užsisakiau naujus sajonių romaniukus, tai jau laukiu dabar bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Simbulis @ 2011 02 28, 10:04)
Buvau parasius i Svajoniu leidykla, tai sake nauja Maknot knyga isleis vasaros pradzioje  ax.gif . Teks pakentet.

įdomu kokią bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 02 28, 13:44)
užsisakiau naujus sajonių romaniukus, tai jau laukiu dabar bigsmile.gif
Papildyta:

įdomu kokią  bigsmile.gif

Almost Heaven. Trecia dalis berods is Sequence serijos.
Tik man jos sake, kad jau turi vertima pas save, tai kelios savaites redagavimui ir atiduos spausdint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogelle: 28 vasario 2011 - 14:37
QUOTE(uogelle @ 2011 02 28, 15:36)
Almost Heaven. Trecia dalis berods is Sequence serijos.
Tik man jos sake, kad jau turi vertima pas save, tai kelios savaites redagavimui ir atiduos spausdint  g.gif

O tu tiksliai zinai?
Almost Heaven g.gif , paziurejau dabar kad cia ta pati "Ledi Elizabetos istorija". Tai ka cia versti, jei ji jau buvo isleista 1995 m. berods. Aisku, mums nuo to tik geriau, nes nesu jos skaiciusi, bet jei jau leidzia sita, tai gal ir Vitne isleis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 28 vasario 2011 - 14:55
QUOTE(Simbulis @ 2011 02 28, 09:18)
Pradejau skaityt nauja Brown knyga "Kaip liepia sirdis". Gal jau kuri skaitet?  ax.gif

Skaičiau, labai patiko wub.gif Tikrai geresnė nei "Auksinė mergaitė" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 02 28, 09:44)
irnesakyk.gif dauguma čia tokios  mirksiukas.gif
O aš savo rezervus po truputį mažinu  ax.gif Naujų knygų neperku, nebent mainais gaunu, bet parduodu viską ką perskaitau. Taupau sekančiai knygų mugei, į kurią (jei gyva būsiu) būtinai papulsiu  good.gif

o tai kada ji bus dabar?negi metus taupysi? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 02 28, 19:36)
o tai kada ji bus dabar?negi metus taupysi? mastau.gif

Aha mastau.gif tikrai per daug (taip nebūna) nepritaupysiu, nes jie labai greitai išeiti moka biggrin.gif O su keliasdešimt litų į Vilnių važiuot neapsimoka schmoll.gif Spintoje vietos padaryti reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 02 28, 14:49)
O tu tiksliai zinai?
Almost Heaven  g.gif , paziurejau dabar kad cia ta pati "Ledi Elizabetos istorija". Tai ka cia versti, jei ji jau buvo isleista 1995 m. berods. Aisku, mums nuo to tik geriau, nes nesu jos skaiciusi, bet jei jau leidzia sita, tai gal ir Vitne isleis  bigsmile.gif

Na as klausiau mugeje, kada ir ka zada isleist McNaught artimiausiu metu. Tai sake Almost Heaven. Taip cia ta pati istorija apie Elizabeta is va sitos serijos:
Sequels Series
1. Once and Always (1987) Kartą ir visiems laikams
2. Something Wonderful (1988) Tikras stebuklas
3. Almost Heaven (1990)

O Vitne tai is visai kitos serijos, tai neaisku ko toliau imsis Svajoniu knygos biggrin.gif

O versti, tai aisku reikia, juk leido visai kita leidykla, idomu tik kuris vertimas bus geresnis g.gif

Matau Daivida skaito smile.gif Kada sulauksim Jusu naujos knygos ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogelle: 28 vasario 2011 - 20:19
Vitne taip priklauso kitai serijai, bet galetu leisti ir kita serijas, o siaip tai visas perleisti biggrin.gif
Atsakyti