QUOTE(mikki @ 2011 03 03, 09:17)
QUOTE(alijap @ 2011 02 12, 12:44)
Aš kaip nors iki gegužės išlauksiu kol antrą knygos pusę išleis ir tada pulsiu skaityti.
Tikėkimės nepateksiu tarp tų 5 proc. kuriems nepatiko ši knyga... 
Knyga tikrai gera as knygu mugeje nusipirkau jau pabaigiau skaityt ,lauksiu tada ir as geguzes menesio
QUOTE(Daina @ 2011 03 01, 19:28)
Labai norėčiau paskaityti Jūsų atsiliepimus, nuomones apie Debbie Macomber knygą "Angelų keliai" 
Niekas neskaitėte dar?
O kaip naujasis istorinis romanas? Kokie atsiliepimai?
Aš šiąnakt naktį nemiegojau, to priežastis - McNaught "Tikras stebuklas"
O mano manikiūrininkei nepatiko Tobula
Atidavė ir sakė, "iškentėjau"
Pirmas žmogus, kurio neužkabino Maknot.
O aš jau kelintą dieną "naktinėju"
pirmus kartus ilgai prie kompo sėdėjau, o vakar pradėjau skaityt "Fiktyvios vedybos". Užkabino, tad dar vėliau nuėjau miegot
Aš dabar paėmiau Phillips "Ar ji ne meilutė" ir "Gražus, turtingas ir nevedęs"
Baigiau apie katiną Diujį. Nu žiauriai įspūdinga knyga. Kažkodėl
Baigiau apie katiną Diujį. Nu žiauriai įspūdinga knyga. Kažkodėl
QUOTE(Song @ 2011 03 04, 17:36)
O mano manikiūrininkei nepatiko Tobula
Atidavė ir sakė, "iškentėjau"
ne pirmas ne pirmas
Perskaičiau iš naujų sv.romaniukų "Tiesiai į širdį", tai man ji kažkuom priminė rusų milijonierių Doroniną ir Kembel
QUOTE(svelni @ 2011 03 05, 17:48)
"Tobula" man patiko. Bet tik "Tobula". Daugiau - negaliu skaityti - nekabina
Na tuose istoriniuose romanuose Maknot naudoja ta pati sablona, jis turtingas, visos moterys nori, o moterys neturtingos, naivios mergaite ir pan. Bet siaip nera jie blogi. kai pradedi skaityti sunku atsitraukti, nors kartais reikia laiko isivaziuoti
Man ir labiausiai patiko Tobula, o daugiau is siuolaikiniu nesu skaicius, dar lemties pirslys ne apie senove, bet jo dar neskaiciau.
Kita savaite eisiu i leidykla, gal kas skaitet nauja E.Rolls knyga "Kilnus pasliulymas" is serijos istorinis?
Man ir labiausiai patiko Tobula, o daugiau is siuolaikiniu nesu skaicius, dar lemties pirslys ne apie senove, bet jo dar neskaiciau.
Kita savaite eisiu i leidykla, gal kas skaitet nauja E.Rolls knyga "Kilnus pasliulymas" is serijos istorinis?
QUOTE(Simbulis @ 2011 03 05, 19:12)
Jei išleistų Rojų, va ta nereali. Apie Farelus, jų romaną-jie Tobuloj minimi kaip šalutiniai veikėjai.
QUOTE(Simbulis @ 2011 03 05, 19:12)
Na tuose istoriniuose romanuose Maknot naudoja ta pati sablona, jis turtingas, visos moterys nori, o moterys neturtingos, naivios mergaite ir pan. Bet siaip nera jie blogi. kai pradedi skaityti sunku atsitraukti, nors kartais reikia laiko isivaziuoti
tai ir dabartiniai visi svajonių romanai panašaus stiliaus..jis šeichas-ji virėja, jis milijardierius-ji be mokslų kokia vargšė valytoja.....nu absurdas realiai čia pagalvojus
Farelai minimi ir "Lemties piršlys"
QUOTE(Song @ 2011 03 05, 22:34)
Jei išleistų Rojų, va ta nereali. Apie Farelus, jų romaną-jie Tobuloj minimi kaip šalutiniai veikėjai.
Man jie visai patiko. ir siaip smagu kai skaitai kokia knyga, ir pasirodo pazistamas veikejas is kitos knygos ir suzinai kaip jam sekasi. Nu dazniausia bent jau buna kad vede ir laukiasi vaiko
Papildyta:
QUOTE(svelni @ 2011 03 06, 00:07)
tai ir dabartiniai visi svajonių romanai panašaus stiliaus..jis šeichas-ji virėja, jis milijardierius-ji be mokslų kokia vargšė valytoja.....nu absurdas realiai čia pagalvojus
O tu skaitei ta "Lemties pirslys"? Apie ka ten ji?