Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(mikki @ 2011 03 03, 09:17)
nu pirma perskaitysim su jagozaster,o tada bus matyti hihihi.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2011 02 12, 12:44)
Aš kaip nors iki gegužės išlauksiu kol antrą knygos pusę išleis ir tada pulsiu skaityti.  biggrin.gif Tikėkimės nepateksiu tarp tų 5 proc. kuriems nepatiko ši knyga...  g.gif

Knyga tikrai gera as knygu mugeje nusipirkau jau pabaigiau skaityt ,lauksiu tada ir as geguzes menesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 03 01, 19:28)
Labai norėčiau paskaityti Jūsų atsiliepimus, nuomones apie Debbie Macomber knygą "Angelų keliai"  4u.gif

Niekas neskaitėte dar? unsure.gif

O kaip naujasis istorinis romanas? Kokie atsiliepimai?

Aš šiąnakt naktį nemiegojau, to priežastis - McNaught "Tikras stebuklas" wub.gif Įveikiau verysad.gif per greitai perskaičiau, net gaila unsure.gif
Atsakyti
O mano manikiūrininkei nepatiko Tobula g.gif Atidavė ir sakė, "iškentėjau" doh.gif biggrin.gif
Pirmas žmogus, kurio neužkabino Maknot.
Atsakyti
O aš jau kelintą dieną "naktinėju" doh.gif pirmus kartus ilgai prie kompo sėdėjau, o vakar pradėjau skaityt "Fiktyvios vedybos". Užkabino, tad dar vėliau nuėjau miegot biggrin.gif
Atsakyti
Aš dabar paėmiau Phillips "Ar ji ne meilutė" ir "Gražus, turtingas ir nevedęs" ax.gif

Baigiau apie katiną Diujį. Nu žiauriai įspūdinga knyga. Kažkodėl blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 03 04, 17:36)
O mano manikiūrininkei nepatiko Tobula g.gif Atidavė ir sakė, "iškentėjau" doh.gif  biggrin.gif
Pirmas žmogus, kurio neužkabino Maknot.

ne pirmas ne pirmas biggrin.gif Coxe greitai prisipažink,kad ir tavęs Maknot neužkabino tongue.gif
Perskaičiau iš naujų sv.romaniukų "Tiesiai į širdį", tai man ji kažkuom priminė rusų milijonierių Doroniną ir Kembel biggrin.gif jų meilės istoriją biggrin.gif kažkaip keistai skaityti buvo "mylaja moja", "nieznaja moja", "ti bila dikaja" biggrin.gif visumoj iš 10balų duočiau kokius 7 tai knygai.Trūko įspūdingos pabaigos, kažkaip lb banaliai pasibaigė ir lb prastas vertimas, kai kurie žodžiai man nelogiškai išversti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 05 kovo 2011 - 17:49
QUOTE(svelni @ 2011 03 05, 17:48)
ne pirmas ne pirmas  biggrin.gif  Coxe greitai prisipažink,kad ir tavęs Maknot neužkabino  tongue.gif

"Tobula" man patiko. Bet tik "Tobula". Daugiau - negaliu skaityti - nekabina rolleyes.gif
Atsakyti
Na tuose istoriniuose romanuose Maknot naudoja ta pati sablona, jis turtingas, visos moterys nori, o moterys neturtingos, naivios mergaite ir pan. Bet siaip nera jie blogi. kai pradedi skaityti sunku atsitraukti, nors kartais reikia laiko isivaziuoti ax.gif
Man ir labiausiai patiko Tobula, o daugiau is siuolaikiniu nesu skaicius, dar lemties pirslys ne apie senove, bet jo dar neskaiciau.

Kita savaite eisiu i leidykla, gal kas skaitet nauja E.Rolls knyga "Kilnus pasliulymas" is serijos istorinis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 05 kovo 2011 - 19:13
QUOTE(Simbulis @ 2011 03 05, 19:12)
Man ir labiausiai patiko Tobula, o daugiau is siuolaikiniu nesu skaicius, dar lemties pirslys ne apie senove, bet jo dar neskaiciau.

Jei išleistų Rojų, va ta nereali. Apie Farelus, jų romaną-jie Tobuloj minimi kaip šalutiniai veikėjai.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 03 05, 19:12)
Na tuose istoriniuose romanuose Maknot naudoja ta pati sablona, jis turtingas, visos moterys nori, o moterys neturtingos, naivios mergaite ir pan. Bet siaip nera jie blogi. kai pradedi skaityti sunku atsitraukti, nors kartais reikia laiko isivaziuoti  ax.gif

tai ir dabartiniai visi svajonių romanai panašaus stiliaus..jis šeichas-ji virėja, jis milijardierius-ji be mokslų kokia vargšė valytoja.....nu absurdas realiai čia pagalvojus biggrin.gif
Farelai minimi ir "Lemties piršlys" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 03 05, 22:34)
Jei išleistų Rojų, va ta nereali. Apie Farelus, jų romaną-jie Tobuloj minimi kaip šalutiniai veikėjai.

Man jie visai patiko. ir siaip smagu kai skaitai kokia knyga, ir pasirodo pazistamas veikejas is kitos knygos ir suzinai kaip jam sekasi. Nu dazniausia bent jau buna kad vede ir laukiasi vaiko biggrin.gif. Bent jau tose plonose svajoniu romanu trilogijose kur buna, tai daznai galima rasti
Papildyta:
QUOTE(svelni @ 2011 03 06, 00:07)
tai ir dabartiniai visi svajonių romanai panašaus stiliaus..jis šeichas-ji virėja, jis milijardierius-ji be mokslų kokia vargšė valytoja.....nu absurdas realiai čia pagalvojus  biggrin.gif
Farelai minimi ir "Lemties piršlys"  smile.gif

O tu skaitei ta "Lemties pirslys"? Apie ka ten ji?
Atsakyti