Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(mikki @ 2011 05 17, 20:09)
Aha paaugliam,bet pvz Twilight tiesiog surijau,laaabai patiko nors irgi paaugliam  rolleyes.gif

Na twilight serija man patiko irgi, o va kita knygu serija panasia tematika tai nelabai.

Tai nei viena neskaitet naujos Roberts knygos? Kazkodel paskutiniu metu mane Roberts buvo nuvylus su Airiu svaju serija, kazin kaip bu su Donovanu seima.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 05 17, 20:16)
Tai nei viena neskaitet naujos Roberts knygos? Kazkodel paskutiniu metu mane Roberts buvo nuvylus su Airiu svaju serija, kazin kaip bu su Donovanu seima.

O pradėjo leisti Donovanus? Skaičiau jas, man patiko. Bet jau tiek jos kūrybos perskaičius, kad jos man visos vienodos, pagal vieną kurpalį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 05 13, 21:18)
O ką manote apie Karen Rose knygas? g.gif

Na, šios autorės knygų dar neteko skaityti smile.gif Įdomu? Anotacija kažkaip nieko ypatingo nežadanti pasirodė. Bet ačiū už pasiūlymą reiks kada nors pamėginti, kai skaitymo ritmą vėl pagausiu. 4u.gif

Nusprendžiau paaugliškos literatūros paskaityti. Nusipirkau knygą "16 mėnulių" - gal pavyks pralaužti ledus ir vėl galėsiu skaityti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 05 17, 21:46)
O pradėjo leisti Donovanus? Skaičiau jas, man patiko. Bet jau tiek jos kūrybos  perskaičius, kad jos man visos vienodos, pagal vieną kurpalį biggrin.gif

Yra isleista pirmoji is keturlogijos knyga "Keretoja". Bet nezinau, ten anotacija manes kazkaip nesuzavejo, nes raganiskos galios ir visos kitos nesamones. Cia realistiska knyga ar yra ir fantastikos? Nu kazkas panasaus i Morganos kryziu ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 05 18, 08:09)
Yra isleista pirmoji is keturlogijos knyga "Keretoja". Bet nezinau, ten anotacija manes kazkaip nesuzavejo, nes raganiskos galios ir visos kitos nesamones. Cia realistiska knyga ar yra ir fantastikos? Nu kazkas panasaus i Morganos kryziu ir t.t.?

Pradėjau skaityt... bet įtariu reikės pradėt iš naujo, nes kažkaip autopilotu perskaičiau keletą puslapių ir supratau kad užvertusi jau neberandu kur baigiau... Bet iš to ką perskaičiau tai jausmas toks, kad šitos knygos kažkiek susijusios su viena jos trilogija apie tris draugus ir tris drauges (viena iš knygučių berods vadinosi Slėnis)... Kiek užgrėbiau - bu truputis fantastikos, bet minimaliai.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 05 17, 13:28)
šiandien pradėjau ir pabaigiau "Dingusią nuotaką" iš Intrigos serijos. Įdomi knyga smile.gif kaip ir kitos detektyvinio stiliaus smile.gif
Bent du mėnesius nieko neskaičiau.. Tad nusprendžiau nuo detektyvinės pradėt, nes žinau, jog tos nenuobodžios smile.gif

QUOTE(Daina @ 2011 05 17, 14:32)
"Žudiko duktė" apie seserį dvynę  mirksiukas.gif  tą kuri buvo pagrobta "Dingusioje nuotakoje"  4u.gif  Man patiko abi, tik Žudiko duktė sunkiau skaitėsi  g.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2011 05 17, 15:33)
Vadinasi, tai dar viena 'must have' knyga biggrin.gif

Nieks šių knygų neparduodat? Norėčiau jų, o prekyboj tikriausiai jau sunku rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 05 18, 10:18)
Nieks šių knygų neparduodat? Norėčiau jų, o prekyboj tikriausiai jau sunku rasti g.gif
Ne taip ir sunku rasti, kai nori mirksiukas.gif
www.sena.lt "Dingusi nuotaka" net dvi parduoda rolleyes.gif yra ir "Žudiko duktė" pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 05 18, 10:32)
Ne taip ir sunku rasti, kai nori  mirksiukas.gif
www.sena.lt "Dingusi nuotaka" net dvi parduoda  rolleyes.gif  yra ir "Žudiko duktė" pirkti  4u.gif

Gaila, kad "Svajonių knygos" nepabaigė leisti trilogijos. Bent jau aš nežinau, kad dar būtų viena knyga. Yra dar viena knygutė "Vow to protect" apie Dianos ir Silvijos brolį Kordelį.
Atsakyti
QUOTE(Echunia @ 2011 05 18, 08:40)
Pradėjau skaityt... bet įtariu reikės pradėt iš naujo, nes kažkaip autopilotu perskaičiau keletą puslapių ir supratau kad užvertusi jau neberandu kur baigiau... Bet iš to ką perskaičiau tai jausmas toks, kad šitos knygos kažkiek susijusios su viena jos trilogija apie tris draugus ir tris drauges (viena iš knygučių berods vadinosi Slėnis)... Kiek užgrėbiau - bu truputis fantastikos, bet minimaliai.

Aciu 4u.gif , dabar tik iskilo dielma ar verta pradeti ja skaityti, ar geriau palaukti kol visa serija isleis biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
Gromuliuoju "Kilnus pasiūlymas" g.gif Nemanau, kad man taip sunkiai skaitosi dėl laiko trūkumo rolleyes.gif nors ir tai aišku atsiliepia, bet... Neatsimenu kada paskutinį kartą beskaitydama romaną užmigau, jei ta knyga gera. Na matyt šita į tą kategoriją nepapuola ax.gif Iki pusės perskaičiau su užsidegimu, o dabar kankinuosi kad tik pabaigčiau doh.gif Tikėjausi daugiau unsure.gif

QUOTE(Simbulis @ 2011 05 19, 20:02)
Aciu  4u.gif , dabar tik iskilo dielma ar verta pradeti ja skaityti, ar geriau palaukti kol visa serija isleis  biggrin.gif

Aš tai visų palauksiu rolleyes.gif Nemėgstu serialų skaityti dalimis.
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2011 05 23, 14:56)
Labas,
Gromuliuoju "Kilnus pasiūlymas" g.gif  Nemanau, kad man taip sunkiai skaitosi dėl laiko trūkumo  rolleyes.gif nors ir tai aišku atsiliepia, bet... Neatsimenu kada paskutinį kartą beskaitydama romaną užmigau, jei ta knyga gera. Na matyt šita į tą kategoriją nepapuola  ax.gif  Iki pusės perskaičiau su užsidegimu, o dabar kankinuosi kad tik pabaigčiau  doh.gif  Tikėjausi daugiau  unsure.gif

Šita skaičiusios dauguma buvo panašios nuomonės g.gif Man ir taip atrodo. Pradžia suintrigavo, buvo įdomi, o po to kai važiavo tai ir nusivažiavo schmoll.gif

Dabar baigiu skaityti trilogiją EDENO VAIKAI, labiausiai turbūt patiko Sugundytieji. Kaip jums ši trilogija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2011 05 23, 14:02)
labiausiai turbūt patiko Sugundytieji. Kaip jums ši trilogija? ax.gif

Man irgi Sugundytieji geriausia buvo, antroj vietoj Išpirktieji ax.gif
Atsakyti