Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(Daina @ 2011 05 23, 13:56)
Labas,
Gromuliuoju "Kilnus pasiūlymas" g.gif 

Tai va kaip... g.gif O leidyklos planuose jau kitas E. Rolls romanas "Skandalingoji dama". Manau gerai pagalvosiu prieš pirkdama g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Atėjau su tokiu klausimu - labai ieškau vienos knygos, pavadinimu N. Roberts "Kalounų moterys I dalis". Svajonių Knygos (leidykla) ją tik tik išėmė iš prekybos. Ir mano klausimas: gal nors ir išėmė nete iš prekybos, bet gal pačioj leidykloj dar būtų ji? Gal būtų galima pasiklausti pačios leidyklos, parašius jiems? Ir kur maždaug ta Goštauto gatvė randasi? g.gif ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 23 gegužės 2011 - 18:13
QUOTE(Mona187 @ 2011 05 23, 19:09)
Sveiki,
Atėjau su tokiu klausimu - labai ieškau vienos knygos, pavadinimu N. Roberts "Kalounų moterys I dalis". Svajonių Knygos (leidykla) ją tik tik išėmė iš prekybos. Ir mano klausimas: gal nors ir išėmė nete iš prekybos, bet gal pačioj leidykloj dar būtų ji? Gal būtų galima pasiklausti pačios leidyklos, parašius jiems? Ir kur maždaug ta Goštauto gatvė randasi? g.gif  ax.gif  unsure.gif

Gostauto gatve randasi palei neri vaziuojant, nuo zalio tilto pasukus i desine, ten pravaziuoji baltaji tilta, o tiesiai vaziuojant ir iki Seimo nusigautum biggrin.gif. O pati leidykla tai arciau to ziedo, man regis gostauto 4, bet nera iskabos kad cia svajoniu romanai, tik prie telefonspynes maza lentele su uzrasu.
Atsakyti
Knygų klube tik šią savaitę kai kurioms "Svajonių knygos" knygoms nuolaida iki 70 proc. Nors ir ne visoms, tačiau šaunu. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nors skaitėte knygą "Kas nutiko Esmei Lenoks"? Kaip ji? Verta dėmesio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 05 25, 14:04)
Knygų klube tik šią savaitę kai kurioms "Svajonių knygos" knygoms nuolaida iki 70 proc. Nors ir ne visoms, tačiau šaunu.  thumbup.gif

ačiū už info, prisirinkau knygučių. Kaži kodėl aš negavau į savo el.paštą jokio pranešimo.. Kaži, jie nebesiunčia?
Papildyta:
QUOTE(Daina @ 2011 05 23, 13:56)
Labas,
Gromuliuoju "Kilnus pasiūlymas" g.gif  Nemanau, kad man taip sunkiai skaitosi dėl laiko trūkumo  rolleyes.gif nors ir tai aišku atsiliepia, bet... Neatsimenu kada paskutinį kartą beskaitydama romaną užmigau, jei ta knyga gera. Na matyt šita į tą kategoriją nepapuola  ax.gif  Iki pusės perskaičiau su užsidegimu, o dabar kankinuosi kad tik pabaigčiau  doh.gif  Tikėjausi daugiau  unsure.gif
Aš tai visų palauksiu  rolleyes.gif  Nemėgstu serialų skaityti dalimis.

rimtai? mane taip sudomino ta knyga, nusipirkau iš sena.lt, laukiu siuntinuko... gal enbus taip prastai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 05 25, 14:38)
ačiū už info, prisirinkau knygučių. Kaži kodėl aš negavau į savo el.paštą jokio pranešimo.. Kaži, jie nebesiunčia?

Aš tai gavau į paštą mirksiukas.gif

QUOTE(Isila @ 2011 05 25, 14:38)
rimtai? mane taip sudomino ta knyga, nusipirkau iš sena.lt, laukiu siuntinuko... gal enbus taip prastai?  bigsmile.gif

Lauksiu atsiliepimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 05 25, 13:22)
Gal kas nors skaitėte knygą "Kas nutiko Esmei Lenoks"? Kaip ji? Verta dėmesio? g.gif

Man patiko ši knyga. Kažkokia kitokia nei visos, bet visai neblogai skaitėsi. Skaitant kai kurias vietas bent jau man reikėdavo pagalvoti ką norima pasakyti. Nebloga knyga.
Atsakyti
na, mano rankose Kilnus pasiūlymas, pusę knygos įveikiau neatsitraukdama ir dabar nesinori padėt į šoną. Man patinka, nuobodulio nėra, skaitosi greitai, lengvai. Tikiuosi taip ir pabaigsiu.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 05 26, 12:55)
na, mano rankose Kilnus pasiūlymas, pusę knygos įveikiau neatsitraukdama ir dabar nesinori padėt į šoną. Man patinka, nuobodulio nėra, skaitosi greitai, lengvai. Tikiuosi taip ir pabaigsiu.

Na ir kaip sekėsi pabaigti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 05 31, 11:22)
Na ir kaip sekėsi pabaigti?  bigsmile.gif

oi, puikiai wub.gif man tikrai patiko. Gal dėl to, kad kitokia, gal kad veiksmas ne šių dienų. Žodžiu, mano nuomone, tai viena geresnių svajonių leidimo knygučių thumbup.gif mielai paskaityčiau kažką panašaus.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 05 31, 12:15)
oi, puikiai  wub.gif  man tikrai patiko. Gal dėl to, kad kitokia, gal kad veiksmas ne šių dienų. Žodžiu, mano nuomone, tai viena geresnių svajonių leidimo knygučių  thumbup.gif  mielai paskaityčiau kažką panašaus.

man irgi patiko,niekur man nuobodu nebuvo biggrin.gif

As dabar virskinu S.Brown Pavydas.idomu rolleyes.gif

Tiesa dar suskaiciau Puolusieji.Nu tikrai labai neeilinis siuzetas(nors ir paaugliam).labai noriu visa serija suskaityti,ale dar sekancios dalies net nera pirkti doh.gif
Atsakyti