Paskaičiau šiek tiek puslapių, kad labiau įsigilinčiau apie ką jūs kalbat, tai oi oi oi. Labaiusiai nustebau, kai vienai forumietei nustatė pylari bakteriją, o gydytoja taip neatsakingai duoda rekomendacijas, kad jos gydyti nereikia

, tagi ši bakterija viena iš pirmųjų skrandžio vėžio priežastis. Žinau ką kalbu, nes pati turėjau ją,labai ilgai jos nesigydžiau, nes niekas nedarė man to tyrimo, nors labai ilgus metus skundžiausi stipriais skausmais, darė begale endoskopijų ir visada sakė, kad gastritas peraugo į lėtinį, vėliau pati savo noru pasiprašiau į ligoninę, tai tik ten man ją nustatė, išsigydžiau, bet bėdos nepraėjo, visą laika skaudėdavo. Po to tiesiog naiviai pati elgiausi, skauda - omeprazolis, ir pas gydytojus nesikreipiau. 2009 m pasigimdžiau vaikuti ir po gimdymo man labai paaštrėjo skrandžio skausmai, nepadėjo net vaistai. Pasidariau endoskopiją -
SKANDŽIO VĖŽYSNORIT SUŽINOTI KAIP VISKAS BAIGĖSI? OGI IŠPJOVĖ MAN VASARIO MĖN. SKRANDĮ, PUSE METŲ CHEMOTERAPIJA IR GALU GALE KOL KAS VISKAS GERAI, BET PATIKĖKIT TIEK DAUG RANDŲ PALIKO, KAD NEBŪNA NEI VIENOS DIENOS BE AŠARŲ. kIEKVIENĄ DIENĄ SAVE KEIKIU, KAD NESIKREIPIAU LAIKU PAS GYDYTOJUS.
MIELOS MOTERYS, PANELĖS, SAUGOGIT SAVE IR SAVO SVEIKATĄ