Įkraunama...
Įkraunama...

Gastritas

Gal žinot kokių stebuklingų būdų, kaip tą gumulą gerklėj "numušt"? Blyn, kaip erzina doh.gif Atrodo nepykina, skrandžio neskauda, bet tas gumulas toks šlykštus gerklėj stovi... verysad.gif
Atsakyti
Paskaičiau šiek tiek puslapių, kad labiau įsigilinčiau apie ką jūs kalbat, tai oi oi oi. Labaiusiai nustebau, kai vienai forumietei nustatė pylari bakteriją, o gydytoja taip neatsakingai duoda rekomendacijas, kad jos gydyti nereikia blink.gif , tagi ši bakterija viena iš pirmųjų skrandžio vėžio priežastis. Žinau ką kalbu, nes pati turėjau ją,labai ilgai jos nesigydžiau, nes niekas nedarė man to tyrimo, nors labai ilgus metus skundžiausi stipriais skausmais, darė begale endoskopijų ir visada sakė, kad gastritas peraugo į lėtinį, vėliau pati savo noru pasiprašiau į ligoninę, tai tik ten man ją nustatė, išsigydžiau, bet bėdos nepraėjo, visą laika skaudėdavo. Po to tiesiog naiviai pati elgiausi, skauda - omeprazolis, ir pas gydytojus nesikreipiau. 2009 m pasigimdžiau vaikuti ir po gimdymo man labai paaštrėjo skrandžio skausmai, nepadėjo net vaistai. Pasidariau endoskopiją - SKANDŽIO VĖŽYS

NORIT SUŽINOTI KAIP VISKAS BAIGĖSI? OGI IŠPJOVĖ MAN VASARIO MĖN. SKRANDĮ, PUSE METŲ CHEMOTERAPIJA IR GALU GALE KOL KAS VISKAS GERAI, BET PATIKĖKIT TIEK DAUG RANDŲ PALIKO, KAD NEBŪNA NEI VIENOS DIENOS BE AŠARŲ. kIEKVIENĄ DIENĄ SAVE KEIKIU, KAD NESIKREIPIAU LAIKU PAS GYDYTOJUS.

MIELOS MOTERYS, PANELĖS, SAUGOGIT SAVE IR SAVO SVEIKATĄ
Atsakyti
mano mama ilgai gydesi zaizdas, bet susigyde. Gerdavo rytais saltalankiu alieju ant tuscio skrandzio, tada reikia pasivartyt ant sonu, kad issiteptu visas skrandis, apie metus gere medetku arbata (po dvi stiklines per diena) ir dar apie tiek laiko linu semenu uzpila. Seniai taip buvo, niekas nesigilindavo i jokias bakterijas ar pan, sunku pasakyt kas jai buvo...
Atsakyti
Sveikos, na o gal geriau sakyt nevisai sveikos unsure.gif
Man taip pat diagnozavo gastrita...Dabar stengiuosi maitintis taisyklingai nedirginti skrandzio. Tik, kad niekada jokiu nemaloniu pojuciu skrandyje nejutau g.gif
Kazkada vaikysteje turejau letini gastrododenita ir taip pat geriau linu semenu nuovira (laaabai bjaurus kaip pamenu) Bet gal kas zinote kaip ji paruosti? turiu tu linu semenu kruopeliu, bet tik uzpylus vandeni jis ne toks tasus gaunasi kaip turetu:/ Ji riektu pavirti? Kiek kartu per diena reiktu ji gerti? pries ar po valgio? Buciau labai dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, man pagal kraujo tyrimo rado helico pylorio bakterija ir israse triju rusiu antibiotikus sake po 2savaiciu tureciau pradeti justis geriau siandiena jau 9ta diena pagerejimas yra toks kad nebeskaudo skranduko pries valgi ir povalgio ,bet nera apetito valgau tik virta maista ir labai mazai ,ir pavalgius nesijauciu kaip anksciau ;((( gal kas galit parasyti apie ta helicobakterija kas esat ja tureje ir esat issigydziusios. Nes as labai pergyvenu kad nebegalesiu valgyti kaip anksciau, nes dabar neturiu apetito valgymui valgau per prievarta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labaryta @ 2011 03 01, 21:49)
sveikutes, man pagal kraujo tyrimo rado helico pylorio bakterija ir israse triju rusiu antibiotikus sake po 2savaiciu tureciau pradeti justis geriau siandiena jau 9ta diena pagerejimas yra toks kad nebeskaudo skranduko pries valgi ir povalgio ,bet nera apetito valgau tik virta maista ir labai mazai ,ir pavalgius nesijauciu kaip anksciau ;((( gal kas galit parasyti apie ta helicobakterija kas esat ja tureje ir esat issigydziusios. Nes as labai pergyvenu kad nebegalesiu valgyti kaip anksciau, nes dabar neturiu apetito valgymui valgau per prievarta 4u.gif

Tai gal dėl vaistukų, antibiotikų, nėra apetito. Praeis tai mirksiukas.gif Tik būtinai kartu turi gerti ir gerųjų bakterijų, vitaminų
Oi, čia jau daug laiko praėjo blush2.gif
Kaip dabar dėl apetito? Ar pagerėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarelele: 23 rugpjūčio 2011 - 11:45
QUOTE(labaryta @ 2011 03 01, 22:49)

Man irgi buvo ta bakterija,antibiotikus sugėriau pagerėjimo nebuvo.Kaip jau minėjau man labiausiai padėjo lankymasis pas psichiatrą(kaip bebūtų keista).Irgi beveik nieko nevalgydavau,žodiu labai blogai jaučiausi. Dabar vis geriau ir geriau priaugau apie 10kg.jau gal ir daugokai:) siūlau tik pasidomėti apie tai.
Atsakyti
Labutis,
Na va, galiu pasidžiaugti dėl savo draugės. Jau po kelių dienų susitvarkė virškinimą thumbup.gif Gėrė tik alavijo sultis šias Iš pradžių jautė diskomfortą, lyg maudė, o po 3-jų dienų to neliko. Kad žarnynas susitvarkė irgi sakė pajuto thumbup.gif
Žinau kad kiti puikiausiai susireguliuoja ir rūgštingumą, ir erozijas
Atsakyti
Ar bandet "Mastica" kas nors? Tai augalinis preparatas skrandziui gydyti. Sitas vaistas skirtas padengt skrandzio gleivine. Mano gydytoja rekomendavo ji. Idomu butu suzinot atsiliepimus jau vartojusiu zmoniu ar padejo jums.
Atsakyti
2009 m pasigimdžiau vaikuti ir po gimdymo man labai paaštrėjo skrandžio skausmai, nepadėjo net vaistai. Pasidariau endoskopiją - SKANDŽIO VĖŽYS

Kuo didžiausios sėkmės tau linkiu, bet kaip turėtum džiaugtis, kad dukrytę jau turi smile.gif . Aš porą kartų rijau žarną, bet man nieks neieškojo jokių bakterijų, apžiūrėjo ir viskas- sako uždegimas, pagerk Omeprazolio ir neėsk vakarais !

Man į mėnesį porą kartų užeina taip - pavagius pradedu jausti sunkumą, išsipučia dvigubai ir pradeda mausti, kaip plėšti ir skausmas eina per dešinę pusę į nugarą.
Nepadeda nei vieni vaistai turiu išgerti porą puodukų vandens ir eiti vemti, tada atlėgsta.
Ir vieną kartą, kad ir skaudėjo, arbūzą pradėjau valgyti ir ką galvojat - viskas praėjo kaip nebuvę, nors po priepolio dar kitą dieną jaučiu, kur yra skrandis.
Taik dabar visada jei tik yra arbūzų, tik pajutus lekiu pirkt ir padeda, pabandykit gal ir jums tiks. 4u.gif
Atsakyti
Kuo didžiausios sėkmės tau linkiu, bet kaip turėtum džiaugtis, kad dukrytę jau turi smile.gif .
Sorry, sūnelį smile.gif
Atsakyti
pas mane irgi rado bakterija, kraujas rode neigiama, biopsija teigiama.skyre tik 7 dienu antibijotiku kursa, kazin toks trumpas laikotarpis su antibijotikais gali ja sunaikinti g.gif
Atsakyti