QUOTE(agė-melagė @ 2011 01 22, 21:33)
OOOOOO........ kaip tai pažįstama! Šioj laidoj ir aš turiu panašią mergaitę. Ji dar + hiperaktyvi.... Tai pamokoms susitariau su ja, kai jai buvo gerietiška nuotaika, kad, jei triukšmaus, jai ant suolo padėsiu besimokančio žmogaus nuotrauką su žodžiu "tylos". ir jei surinks per pamoką tokias tris, eis pas direktorių... Tai pakolkas dar eit nereikėjo. Užtenka vienos ntr. Kai jau vėl išsibalansuoja mūsų su ja santykiai, imu pasiskaityt mokytojui skirtą literatūrą, kaip elgtis su tokiu vaiku. Apsiraminu. Ir vėl toliau dirbu, kaip man reik.
Labai reikia psichologinio nusiteikimo, norint "nenuplikt" dirbant su tokiu vaiku. Sunku. Mamos stengiuosi nebeliest. Vis tiek nieko racionalaus nebus. Tik mane iškolios ir dar girdint mergaitei.. Numojau į mamą ranka. Aš jos neišauklėsiu... O ir mergaitė tokia ne iš dangaus nukrito, gal ir pati mamka tokia, o gal tik pavargus nuo savo vaiko...
Sėkmės mūsų darbe!
Ačiū už patarimą, bandysiu ir aš taip daryti, gal nors kurį laiką padės

.
QUOTE(INEXS @ 2011 01 23, 10:15)
Nu pas mane klaseje daugiau mergaiciu nei berniuku, tai ir tokie dalykai dedasi, mergaites tarpusavyje lyderiauja ir apsivadina visokiais zodeliais, bet jos kazkaip prie manes stengiasi tai neparodyt, gal bijo truputi manes, nes as su astriu savo liezuveliu jas gerai per danti patraukiu

Dabar tokie laikai, kad vaikai daro ka nori, ir mano tai yra tevu itaka ir blogas auklejimas
Mama ir tėtis šitą mergaitę be proto lepina ir nuolaidžiauja. Užtenka jai pirštu mostelėti ir tėvai po kojomis gulasi

. Nors man vaizduoja, kad namuose labai auklėja ir t.t. O man šitie mergaičių barniai jau taip įkyrėjo

, kad kartais net nesinori klausyti jų pasakojimų ir dar aiškintis, būti teisėja. Nu siaubas, nei vienoj laidoj tokių cirkų nebuvo. Va iki ko priveda mokinio krepšelio svarba

. Kaip direktorius sako "mums svarbus kiekvienas vaikas, nesvarbu, ar jis kurčias, ar aklas, ar be proto"

ir bandai per galvą nusimauti kelnes, kad tik valdžia tavęs neišdėtų į šuns dienas už išeinantį vaiką