Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(viga @ 2011 01 22, 17:15)
Labutis, jau prašiau, bet vėl drįstu paparašyti, kurios jau rašėt tikrinamuosius testus po pusmečio 3 ir 4 klasei, gal galite atsiųsti? ax.gif  mirksiukas.gif

Va ir aš apie juos pagalvojau... Reiktų 3 klasei g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Gal kuri galite padėti, nes, manau, su panašia situacija tikrai buvote susidūrę. Žodžiu, situacija tokia. Klasėje turiu mergaitę, kuri bet kokia kaina nori būti lydere. Bėda ta, kad jeig tik paima vadžias į savo rankas, tai baigiasi viskas blogai, nepavyksta kas sumanyta arba susibara su kitais vaikais, nes viskas turi būti taip, kaip sako ji. Jeigu kas paprieštarauja, tuoj pat supyksta, išvadina visaip ir baigiasi darbai ašarom. Jeigu jai neleidžiu vadovauti, nusodinu, tai tada dar blogiau būna. Ji su niekuo nenori kartu dirbti, nes viskas būna blogai. Pradeda vaikams pasakoti, kad jai negerai šitoj klasėj ir išeis į kitą mokyklą doh.gif . Ir taip nuolatos. Per pamokas kalba kada nori, ką nori, kokia nori intonacija ir kokiu nori garsumu. Nesirenka žodžių nei kalbėdama su vaikais, nei su mokytojais. Jeigu pabari, mamai sako, kad mokytoja jos nemyli ir nekenčia doh.gif . Žodžiu, baigiu nuo jos nuplikti visai. Dar tokio vaiko per visus darbo metus neturėjau. Siūliau mamai vesti pas psichologą, bet mama nuolaidžiauja ir lepina dukrą ir man buvo atsakyta, kad mergaitė nenori, tai ir neves doh.gif . Nors nusišauk gun_bandana.gif bash.gif frusty.gif . Ką daryti jau neišmanau verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2011 01 22, 15:00)
Gal kas turite kokį įdomų scenarijų pirmokų šimtadieniui, jau pabodo saviškiai. Beje, ar tėvelius tą dieną kviečiatės?
Kažkaip norėčiau šiemet be jųsmile.gif nors anksčiau rodydavom ką išmokom pet 100 dienų. Gal kokių minčių turit?
Būčiau labai dėkinga.

Paieškokit pašte, buvau nusiuntusi. Gal kas tiks.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 01 22, 18:17)
Sveikutės  4u.gif . Gal kuri galite padėti, nes, manau, su panašia situacija tikrai buvote susidūrę. Žodžiu, situacija tokia. Klasėje turiu mergaitę, kuri bet kokia kaina nori būti lydere. Bėda ta, kad jeig tik paima vadžias į savo rankas, tai baigiasi viskas blogai, nepavyksta kas sumanyta arba susibara su kitais vaikais, nes viskas turi būti taip, kaip sako ji. Jeigu kas paprieštarauja, tuoj pat supyksta, išvadina visaip ir baigiasi darbai ašarom. Jeigu jai neleidžiu vadovauti, nusodinu, tai tada dar blogiau būna. Ji su niekuo nenori kartu dirbti, nes viskas būna blogai. Pradeda vaikams pasakoti, kad jai negerai šitoj klasėj ir išeis į kitą mokyklą  doh.gif . Ir taip nuolatos. Per pamokas kalba kada nori, ką nori, kokia nori intonacija ir kokiu nori garsumu. Nesirenka žodžių nei kalbėdama su vaikais, nei su mokytojais. Jeigu pabari, mamai sako, kad mokytoja jos nemyli ir nekenčia  doh.gif . Žodžiu, baigiu nuo jos nuplikti visai. Dar tokio vaiko per visus darbo metus neturėjau. Siūliau mamai vesti pas psichologą, bet mama nuolaidžiauja ir lepina dukrą ir man buvo atsakyta, kad mergaitė nenori, tai ir neves  doh.gif . Nors nusišauk  gun_bandana.gif  bash.gif  frusty.gif . Ką daryti jau neišmanau  verysad.gif .

OOOOOO........ kaip tai pažįstama! Šioj laidoj ir aš turiu panašią mergaitę. Ji dar + hiperaktyvi.... Tai pamokoms susitariau su ja, kai jai buvo gerietiška nuotaika, kad, jei triukšmaus, jai ant suolo padėsiu besimokančio žmogaus nuotrauką su žodžiu "tylos". ir jei surinks per pamoką tokias tris, eis pas direktorių... Tai pakolkas dar eit nereikėjo. Užtenka vienos ntr. Kai jau vėl išsibalansuoja mūsų su ja santykiai, imu pasiskaityt mokytojui skirtą literatūrą, kaip elgtis su tokiu vaiku. Apsiraminu. Ir vėl toliau dirbu, kaip man reik.Labai reikia psichologinio nusiteikimo, norint "nenuplikt" dirbant su tokiu vaiku. Sunku. Mamos stengiuosi nebeliest. Vis tiek nieko racionalaus nebus. Tik mane iškolios ir dar girdint mergaitei.. Numojau į mamą ranka. Aš jos neišauklėsiu... O ir mergaitė tokia ne iš dangaus nukrito, gal ir pati mamka tokia, o gal tik pavargus nuo savo vaiko...
Sėkmės mūsų darbe!
Atsakyti
Po pusmečio testų nerašome, tik mokslo metų pabaigoje. Pusmetis jau baigėsi.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 01 22, 18:17)
Sveikutės  4u.gif . Gal kuri galite padėti, nes, manau, su panašia situacija tikrai buvote susidūrę. Žodžiu, situacija tokia. Klasėje turiu mergaitę, kuri bet kokia kaina nori būti lydere. Bėda ta, kad jeig tik paima vadžias į savo rankas, tai baigiasi viskas blogai, nepavyksta kas sumanyta arba susibara su kitais vaikais, nes viskas turi būti taip, kaip sako ji. Jeigu kas paprieštarauja, tuoj pat supyksta, išvadina visaip ir baigiasi darbai ašarom. Jeigu jai neleidžiu vadovauti, nusodinu, tai tada dar blogiau būna. Ji su niekuo nenori kartu dirbti, nes viskas būna blogai. Pradeda vaikams pasakoti, kad jai negerai šitoj klasėj ir išeis į kitą mokyklą  doh.gif . Ir taip nuolatos. Per pamokas kalba kada nori, ką nori, kokia nori intonacija ir kokiu nori garsumu. Nesirenka žodžių nei kalbėdama su vaikais, nei su mokytojais. Jeigu pabari, mamai sako, kad mokytoja jos nemyli ir nekenčia  doh.gif . Žodžiu, baigiu nuo jos nuplikti visai. Dar tokio vaiko per visus darbo metus neturėjau. Siūliau mamai vesti pas psichologą, bet mama nuolaidžiauja ir lepina dukrą ir man buvo atsakyta, kad mergaitė nenori, tai ir neves  doh.gif . Nors nusišauk  gun_bandana.gif  bash.gif  frusty.gif . Ką daryti jau neišmanau  verysad.gif .

Nu pas mane klaseje daugiau mergaiciu nei berniuku, tai ir tokie dalykai dedasi, mergaites tarpusavyje lyderiauja ir apsivadina visokiais zodeliais, bet jos kazkaip prie manes stengiasi tai neparodyt, gal bijo truputi manes, nes as su astriu savo liezuveliu jas gerai per danti patraukiu blush2.gif Dabar tokie laikai, kad vaikai daro ka nori, ir mano tai yra tevu itaka ir blogas auklejimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 01 22, 21:33)
OOOOOO........ kaip tai pažįstama! Šioj laidoj ir aš turiu panašią mergaitę. Ji dar + hiperaktyvi.... Tai pamokoms susitariau su ja, kai jai buvo gerietiška nuotaika, kad, jei triukšmaus, jai ant suolo padėsiu besimokančio žmogaus nuotrauką su žodžiu "tylos". ir jei surinks per pamoką tokias tris, eis pas direktorių... Tai pakolkas dar eit nereikėjo. Užtenka vienos ntr. Kai jau vėl išsibalansuoja mūsų su ja santykiai, imu pasiskaityt mokytojui skirtą literatūrą, kaip elgtis su tokiu vaiku. Apsiraminu. Ir vėl toliau dirbu, kaip man reik.Labai reikia psichologinio nusiteikimo, norint "nenuplikt" dirbant su tokiu vaiku. Sunku. Mamos stengiuosi nebeliest. Vis tiek nieko racionalaus nebus. Tik mane iškolios ir dar girdint mergaitei.. Numojau į mamą ranka. Aš jos neišauklėsiu... O ir mergaitė tokia ne iš dangaus nukrito, gal ir pati mamka tokia, o gal tik pavargus nuo savo vaiko...
Sėkmės mūsų darbe!

Ačiū už patarimą, bandysiu ir aš taip daryti, gal nors kurį laiką padės doh.gif .
QUOTE(INEXS @ 2011 01 23, 10:15)
Nu pas mane klaseje daugiau mergaiciu nei berniuku, tai ir tokie dalykai dedasi, mergaites tarpusavyje lyderiauja ir apsivadina visokiais zodeliais, bet jos kazkaip prie manes stengiasi tai neparodyt, gal bijo truputi manes, nes as su astriu savo liezuveliu jas gerai per danti patraukiu blush2.gif Dabar tokie laikai, kad vaikai daro ka nori, ir mano tai yra tevu itaka ir blogas auklejimas verysad.gif

Mama ir tėtis šitą mergaitę be proto lepina ir nuolaidžiauja. Užtenka jai pirštu mostelėti ir tėvai po kojomis gulasi doh.gif. Nors man vaizduoja, kad namuose labai auklėja ir t.t. O man šitie mergaičių barniai jau taip įkyrėjo doh.gif , kad kartais net nesinori klausyti jų pasakojimų ir dar aiškintis, būti teisėja. Nu siaubas, nei vienoj laidoj tokių cirkų nebuvo. Va iki ko priveda mokinio krepšelio svarba doh.gif . Kaip direktorius sako "mums svarbus kiekvienas vaikas, nesvarbu, ar jis kurčias, ar aklas, ar be proto" doh.gif ir bandai per galvą nusimauti kelnes, kad tik valdžia tavęs neišdėtų į šuns dienas už išeinantį vaiką ax.gif
Atsakyti
Pas mane toks berniukas doh.gif doh.gif doh.gif ( mūsų valdžios sūnus) Tai jam jūra iki kelių, trukdo ir man ir vaikams, man atrodo, kad mandrumas jau seniai peržengė visas ribas:verysad:

O ar privaloma rašyti po pusmečio tikrinamuosius testus g.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2011 01 23, 10:47)
Kaip direktorius sako "mums svarbus kiekvienas vaikas, nesvarbu, ar jis kurčias, ar aklas, ar be proto"  doh.gif  ir bandai per galvą nusimauti kelnes, kad tik valdžia tavęs neišdėtų į šuns dienas už išeinantį vaiką  ax.gif

Ir pas mus taip pat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 23 sausio 2011 - 16:35
O ar privaloma rašyti po pusmečio tikrinamuosius testus

Labutis, neprivaloma, bet norėčiau tai padaryti, kažkuri minėjot, kad rašėt, todėl ir prašau. Pas mus pusmetis baigiasi 01-31. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 01 23, 10:47)
Ačiū už patarimą, bandysiu ir aš taip daryti, gal nors kurį laiką padės  doh.gif .

Mama ir tėtis šitą mergaitę be proto lepina ir nuolaidžiauja. Užtenka jai pirštu mostelėti ir tėvai po kojomis gulasi  doh.gif. Nors man vaizduoja, kad namuose labai auklėja ir t.t. O man šitie mergaičių barniai jau taip įkyrėjo  doh.gif , kad kartais net nesinori klausyti jų pasakojimų ir dar aiškintis, būti teisėja. Nu siaubas, nei vienoj laidoj tokių cirkų nebuvo. Va iki ko priveda mokinio krepšelio svarba  doh.gif . Kaip direktorius sako "mums svarbus kiekvienas vaikas, nesvarbu, ar jis kurčias, ar aklas, ar be proto"  doh.gif  ir bandai per galvą nusimauti kelnes, kad tik valdžia tavęs neišdėtų į šuns dienas už išeinantį vaiką  ax.gif

Skaitau ir šiaušiuos. Mokytojas gali kaip nori vartytis, nežiūri ar jam gerai ar jis gali dirbti, svarbu vaikai. Kažkoks marazmas. doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kur interneto platybėse radote kokių žaidimų klaviatūrai. Nu tipo toks kaip TUXTYPE? nežinau ar aiškai pasakiau blush2.gif
Atsakyti
Pasikalbėsiu pati su savimi. blush2.gif Taip nuliūdau, atrodo dirbi dirbi per tas pamokas, aiškini aiškini ir rezultatas š..... Ištaisiau diktantą ir taip norisi graudžiai paverkti, kad ne tas žodis verysad.gif Atrodo, kad nieko nemokiau, nieko negirdėjo, nei taisyklę pritaikyt moka nei ką. Kas užėjo ant seilės tą ir rašo. Nei klausimo ką? nei ką veikia? Nosines vidury žodžio rašau kur noriu ir kada noriu. Vien žo...... verysad.gif 5 mokiniai iš 10 rašiusių parašė gerai, o kiti tai. Gal čia tokia diena. doh.gif
Atsakyti