Pas mus mokykloj, salytėj ant sienos nupieštas didelis Lietuvos konūras. Jis apklijuotas žaliais ąžuolo lapais, iškirptais iš spalvoto popieriaus.Žiūrint kokia būna šventė,prikamsoma įvairių gėlyčių,o viduryje patalpinamas ar užrašas, ar koks karpinys,žiūrint kokia šventė būna. Nereikia kaskart naują daryti, patobulini ir viskas

QUOTE(zuzanele @ 2011 02 11, 15:16)
Ruošiamės Vasario 16 paminėjimui. Gal turite minčių, kaip gražiai ir nesunkiai galima papuošti scenos sieną?
Kaip ir pas Puselę mokykloje darysim Lietuvos kontūrą, jo viduje - trispalvė iš geltonų gėlyčių, ąžuolo lapų ir raudonų gėlių. Kažkuriais metais buvom įstrižai trispalvę iš malūnėlių (lankstinių) išdėliojusios.
QUOTE(Mergelė @ 2011 02 11, 22:48)
kaip gražu, kad jūs dar kupinos minčių, idėjų ir noro jas įgyveninti. Pavydžiu vaikams kurie turi tokias šaunias mokytojas.
ko negaliu pasakyti apie save.

Kodėl taip nevertini savęs? Ar vėl diktantą rašėt?

Skubiai keičiu Vasario 16-osios scenarijų. Vaikai prasirgo visą savaitę, nėr kam nei Ugnies šokio šokt, nei Saulės ratelio sukt

QUOTE(meškutė_Nida @ 2011 02 13, 11:48)
Kažkuriais metais buvom įstrižai trispalvę iš malūnėlių (lankstinių) išdėliojusios.

Mes puošėm langus iškirptais balandžiais... (padarėm plevėsuojančią vėliavą iš geltonų, žalių ir raudonų balandžių) Labai gražiai atrodo ir iš lauko pusės žiūrint ir iš vidaus

QUOTE(jugeta @ 2011 02 13, 13:55)
Mes puošėm langus iškirptais balandžiais... (padarėm plevėsuojančią vėliavą iš geltonų, žalių ir raudonų balandžių) Labai gražiai atrodo ir iš lauko pusės žiūrint ir iš vidaus 

QUOTE(jugeta @ 2011 02 13, 13:55)

Nusiunčiau nuotrauką į paštą, kad pažiūrėtumėt kaip atrodo "gyvai"

Bet kaip gražiai turėtų atrodyt balandžiai lange

QUOTE(meškutė_Nida @ 2011 02 13, 12:48)
Skubiai keičiu Vasario 16-osios scenarijų. Vaikai prasirgo visą savaitę, nėr kam nei Ugnies šokio šokt, nei Saulės ratelio sukt

Va tas ir mane neramina. Žada didelį šaltį. Aš atsakinga už šią šventę, bus svečių iš rajono. O jei bus žemiau nulio, tai vaikai ne visi ateis, o tada

AR MATĖT, MŪSŲ BEVEIK VISI LOBIAI IŠTRINTI!!!!!!!!!!!
GERAI, KAD AŠ "ZAPASLYVA"DAUGUMĄ ĮSIRAŠIAU

MANO MANYMU APIE 500 SIUNTINIŲ IŠTRINTA
MATAU, KAD ŠIUKŠLIADĖŽĖJ YRA DAR LIKĘ, GAL GALIMA ATGAL SUGRĄŽINT??????????????

QUOTE(agė-melagė @ 2011 02 13, 18:33)
AR MATĖT, MŪSŲ BEVEIK VISI LOBIAI IŠTRINTI!!!!!!!!!!!

Tai gal kas nemoka naudotis musu pasto dezute

QUOTE(janiku @ 2011 02 13, 19:15)

NU TIKRAI "MEDALIS"
AŠ IRGI BIJAU, KAD KO NEPRIDIRBČIAU, TAI NEKIŠU NAGŲ