Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

Pas mus mokykloj, salytėj ant sienos nupieštas didelis Lietuvos konūras. Jis apklijuotas žaliais ąžuolo lapais, iškirptais iš spalvoto popieriaus.Žiūrint kokia būna šventė,prikamsoma įvairių gėlyčių,o viduryje patalpinamas ar užrašas, ar koks karpinys,žiūrint kokia šventė būna. Nereikia kaskart naują daryti, patobulini ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 11, 15:16)
Ruošiamės Vasario 16 paminėjimui. Gal turite minčių, kaip gražiai ir nesunkiai galima papuošti scenos sieną?

Kaip ir pas Puselę mokykloje darysim Lietuvos kontūrą, jo viduje - trispalvė iš geltonų gėlyčių, ąžuolo lapų ir raudonų gėlių. Kažkuriais metais buvom įstrižai trispalvę iš malūnėlių (lankstinių) išdėliojusios.

QUOTE(Mergelė @ 2011 02 11, 22:48)
kaip gražu, kad jūs dar kupinos minčių, idėjų ir noro jas įgyveninti. Pavydžiu vaikams kurie turi tokias šaunias mokytojas. blush2.gif ko negaliu pasakyti apie save.

Kodėl taip nevertini savęs? Ar vėl diktantą rašėt? biggrin.gif

Skubiai keičiu Vasario 16-osios scenarijų. Vaikai prasirgo visą savaitę, nėr kam nei Ugnies šokio šokt, nei Saulės ratelio sukt doh.gif Be to, antradienį žada žemiau -20...
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2011 02 13, 11:48)
Kažkuriais metais buvom įstrižai trispalvę iš malūnėlių (lankstinių) išdėliojusios.

thumbup.gif Man patinka. Gera idėja thumbup.gif
Atsakyti
Mes puošėm langus iškirptais balandžiais... (padarėm plevėsuojančią vėliavą iš geltonų, žalių ir raudonų balandžių) Labai gražiai atrodo ir iš lauko pusės žiūrint ir iš vidaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 02 13, 13:55)
Mes puošėm langus iškirptais balandžiais... (padarėm plevėsuojančią vėliavą iš geltonų, žalių ir raudonų balandžių) Labai gražiai atrodo ir iš lauko pusės žiūrint ir iš vidaus smile.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 02 13, 13:55)

Nusiunčiau nuotrauką į paštą, kad pažiūrėtumėt kaip atrodo "gyvai" 4u.gif
Atsakyti

Bet kaip gražiai turėtų atrodyt balandžiai lange 4u.gif Na ir fanaziją turit puikią thumbup.gif Norėčiau pažiūrėt kaip atrodo. Kada užsitarnausiu priėjimą prie tų jūsų grožybių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2011 02 13, 12:48)

Skubiai keičiu Vasario 16-osios scenarijų. Vaikai prasirgo visą savaitę, nėr kam nei Ugnies šokio šokt, nei Saulės ratelio sukt doh.gif Be to, antradienį žada žemiau -20...

Va tas ir mane neramina. Žada didelį šaltį. Aš atsakinga už šią šventę, bus svečių iš rajono. O jei bus žemiau nulio, tai vaikai ne visi ateis, o tada doh.gif Pati atvažiuosiu tik į trečią pamoką, tai kada ką keisti nebus laiko... schmoll.gif
Atsakyti
AR MATĖT, MŪSŲ BEVEIK VISI LOBIAI IŠTRINTI!!!!!!!!!!!
GERAI, KAD AŠ "ZAPASLYVA"DAUGUMĄ ĮSIRAŠIAU
protest.gif
MANO MANYMU APIE 500 SIUNTINIŲ IŠTRINTA blink.gif
MATAU, KAD ŠIUKŠLIADĖŽĖJ YRA DAR LIKĘ, GAL GALIMA ATGAL SUGRĄŽINT??????????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 13 vasario 2011 - 17:39
QUOTE(agė-melagė @ 2011 02 13, 18:33)
AR MATĖT, MŪSŲ BEVEIK VISI LOBIAI IŠTRINTI!!!!!!!!!!!
GERAI, KAD AŠ "ZAPASLYVA"DAUGUMĄ ĮSIRAŠIAU
protest.gif
MANO MANYMU APIE 500 SIUNTINIŲ IŠTRINTA blink.gif
MATAU, KAD ŠIUKŠLIADĖŽĖJ YRA DAR LIKĘ, GAL GALIMA ATGAL SUGRĄŽINT??????????????

Tai gal kas nemoka naudotis musu pasto dezute verysad.gif , siaubas.
Atsakyti
g.gif g.gif g.gif pasidarbuota neblogai, bet viskas yra šiukliadezeje. Galima bus sukelti prie atsiustuju bet bijau kad nepridirbčiau. Ale kad ir darbščiuolių yra mūsų tarpe. Medalis iš supuvusio kiaušinio
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2011 02 13, 19:15)
g.gif  g.gif  g.gif pasidarbuota neblogai, bet viskas yra šiukliadezeje. Galima bus sukelti prie atsiustuju bet bijau kad nepridirbčiau. Ale kad ir darbščiuolių yra mūsų tarpe. Medalis iš supuvusio kiaušinio

NU TIKRAI "MEDALIS"

AŠ IRGI BIJAU, KAD KO NEPRIDIRBČIAU, TAI NEKIŠU NAGŲ blush2.gif
Atsakyti