QUOTE(ire @ 2008 06 19, 16:29)
Blizgios labai greitai pasensta, matosi, kur plauta, todėl geriausiai blizgiais dažais dažyti ten, kur rečiau palunama
žinau kad dažyti galima tik matines, apie blizgios nieko ne sake

nes pas mus lubos klaikios: blokai sujungti tragiskai kreivai
  nes pas mus lubos klaikios: blokai sujungti tragiskai kreivai   , o patalpos deja labai labai zemos todel nesinori dar labiau zeminti
 , o patalpos deja labai labai zemos todel nesinori dar labiau zeminti   . Kiek meistru klausinejom visi arba gipskartoni siulo arba nesiima daryt, labai norejom itempiamu bet per brangu
 . Kiek meistru klausinejom visi arba gipskartoni siulo arba nesiima daryt, labai norejom itempiamu bet per brangu   . Vienoj firmoj domejomes tai su montavimu uz kvadrata nuo 160Lt, o jei kvadratu 25 - skaiciuokit
 . Vienoj firmoj domejomes tai su montavimu uz kvadrata nuo 160Lt, o jei kvadratu 25 - skaiciuokit 
 Pati manyčiau, kad jau kiek sėdo jis, tai daugiau nesmegs..
  Pati manyčiau, kad jau kiek sėdo jis, tai daugiau nesmegs..

Man norėtusi tonu šviesesnių nei sienos, kurios, beje, bus šviesių atspalvių. Gal yra kokios taisyklės, aš juk jokių dizaino studijų nesu baigusi
  Man norėtusi tonu šviesesnių nei sienos, kurios, beje, bus šviesių atspalvių. Gal yra kokios taisyklės, aš juk jokių dizaino studijų nesu baigusi