Įkraunama...
Įkraunama...

Lubos

QUOTE(Diija @ 2009 07 27, 16:22)
Gal kas žinot kiek kainuoja kvadratas įtempaimų blizgių (veidrodinių) lubų? Labai man jau jų prireikė  doh.gif  bet jei kainos nežmoniškos, tai teks pamiršti šitą reikalą ....  g.gif Kokie Kaune salonai (be Natali Decor) jomis prekiauja?

mane irgi domina šis klausimas. g.gif ir kur galima nusipirkt medžiagos Vilniuje? (montuot bandysim patys)
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 08 11, 23:22)
Tai kaip ten yra su elektros laidų iškišimu mastau.gif ? Gal galima būtų sužinoti aplamai už kokius papildomus dalykus gali tekti mokėti? Kiek laiko užtrunka darbai? Turiu minčių pasidaryti įtempiamas svetainėje  ax.gif

Papildomai reikia moket uz karnyzu tvirtinima prie lubu (40lt) ir uz halogenu sumontavima (30lt/vnt), todel kad jiems reikia daryti specialu karkasa. Darbai uztruks 1-2 dienas , tikrai ne ilgiau, dazniausiai patalpos iki 30m2 padaromos per 1 diena.
Papildyta:
QUOTE(palang-mamyte @ 2009 08 12, 11:55)
sveikutes kazkaip nutylimas vienas dalykas tose itempiamose lubuse- jos labai greit gali plysti anksciau to negirdejau kol viena kart pati nemaciau: ogi Palangoj Gamanta(yra tokia imone) isnuomavo vakareliui savo pirti,tai sedim tam priespirti ir ziurim lubos su permatoma izoliacija suklijuotos  smile.gif ,mes valdytojui rodom kas cia?- o jis sako cia plyso itempiamos lubos po vieno baliuko, poto dar foje parode lopa ties sviestuvu jis plyso kai tiesiog keite ji i nauja. jie domejosi dar viename palangos viezbuti kaip eksplotuojasi tokios lubos,tai ir ten vienu balsu tvirtina kad labai jau su jom atsargiai reikia  mirksiukas.gif

aisku jos labai ispudingai atrodo,nepigios, tai idomu kokios ju garantijos(itariu kad yra daugybe salygu uz kurias neatsako)

jos plysta del neatsargaus ju eksploatavimo,jei svaistysites su astriais daiktais, tai aisku plys. Bet butuose zmones sudeda tokias lubas ir neturi jokiu problemu, nebent patys kaip nors uzklius jas, o savaime jos tikrai neplys smile.gif Jei norite neplystamu lubu, tai reikia montuoti Clipso itempiamas lubas (mes irgi jas montuojame), kurios nebijo mechaniniu pazeidimu. Bet Clipso spalvu gamoje, nera blizganciu atspalviutik matines spalvos.
Atsakyti
Pradejau irgi dometis siomis lubomis 4u.gif
Bet kilo rimtu abejoniu, kai pamaciau pagrindineje SM temoje "Namai" potemeje "Lubos, lubos, lubos" imesta Driu 2009-03-17 nuotraukyte, kaip atrodo paremontuotos itempiamos lubos, kurias buvo iplese meistrai kabindami spinteles. doh.gif (pardon - nesugebu ikelti tiesiogines nuorodos) Kurios netingi - uzmeskit aki. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2009 08 12, 21:34)
mane irgi domina šis klausimas.  g.gif ir kur galima nusipirkt medžiagos Vilniuje? (montuot bandysim patys)

jau žinau - apie 80-85lt/kv, bet čia jau su montavimo darbais, o kur gauti tik audinį neįsivaizduoju... g.gif norėčiau pamatyt gyvai gražų pavyzdį, nes tai ką mačiau, man susižavėjimo nekelia.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2009 08 12, 21:34)
mane irgi domina šis klausimas.  g.gif ir kur galima nusipirkt medžiagos Vilniuje? (montuot bandysim patys)

Zinokit ne taip paprasta jas montuot, nes reikia specialiu menteliu, gnybtu, irangos kad sildyt patalpa, o be to su skylem irgi ne viskas taip paprasta...
Atsakyti
Zinokit ne taip paprasta jas montuot, nes reikia specialiu menteliu, gnybtu, irangos kad sildyt patalpa, o be to su skylem irgi ne viskas taip paprasta...

Šildot patalpą?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 08 13, 21:24)
jau žinau - apie 80-85lt/kv, bet čia jau su montavimo darbais, o kur gauti tik audinį neįsivaizduoju...  g.gif  norėčiau pamatyt gyvai gražų pavyzdį, nes tai ką mačiau, man susižavėjimo nekelia....  unsure.gif

O tai jų būna įvairių spalvų? Norėčiau pamatyti spalvotas, gal ir gražu?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2009 08 14, 11:21)

Skonio reikalas, kažkam gražu, kažkam ne. Aš TIK už baltas lygias matines lubas. O įtempiamos gali būti įvairių spalvų, su piešiniu, matinės, veidrodinės ir t.t.

Foto, kaip atrodo spalvotos:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 08 14, 11:29)
Skonio reikalas, kažkam gražu, kažkam ne. Aš TIK už baltas lygias matines lubas. O įtempiamos gali būti įvairių spalvų, su piešiniu, matinės, veidrodinės ir t.t.

Paieškosiu foto, kaip atrodo spalvotos.

Baltas matines lubas galima ir iš gipso išgaut smile.gif man kaip tik norisi kažko įdomesnio ir orginalesnio, dėl to ir svarstau galimybę aukščiausioj lubų zonoj (virš valgomojo ir poilsio zonų) dėti tas įtempiamas veidrodines lubas. baltas. Mačiau keletą gražių nuotraukų, tai tokios blizgios lubos labai optiškai erdvę padidina. Tik vat kur rasti saloną Kaune, kur pažiūrėt pavyzdžių tokių lubų .... jau reikia apsipręst, nes pradeda kitą savaitę gipsą sukt, ir turiu pasakyti ar visur bus gipsas, ar bus ir įtempiamų lubų ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 08 14, 09:10)
Šildot patalpą?

Taip sildom, nes norint itempt lubas, reikia patalpos temperatura pakelt iki 50-60 laipsniu

Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2009 08 14, 11:21)

Taip yra net 80 spalvu gama, matines, spalvotos blizgancios, veidrodines

Atsakyti
Taip sildom, nes norint itempt lubas, reikia patalpos temperatura pakelt iki 50-60 laipsniu

Hm..pas mus nieko nešildė, viskas kuo puikiausiai išsitempė, lygu kaip stiklas.
Beje, su kokiom medžiagom dirbat?
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 08 26, 22:28)
Hm..pas mus nieko nešildė, viskas kuo puikiausiai išsitempė, lygu kaip stiklas.
Beje, su kokiom medžiagom dirbat?

Pas jus tikriausiai itempinejo Clipso sveicariskas baltas lubas, tai ju nereikia sildyt.

O prancuziskas spalvotas lubas reikia sildyt, nes ten kita tempimo technologija

Mes itempinejam sveicariskas Clipso lubas, bei prancuziskas spalvotas ir blizgias lubas
Atsakyti