Įkraunama...
Įkraunama...

Lubos

QUOTE(gandrė @ 2010 12 17, 00:26)
Jau ner ka kaltint, sumokejom kaip uz gera  doh.gif . Netaupem, prasem daryt gerai. Tai gipsas ir man graziausia, bet kiek teko susidurt, pas visus anksciau ar veliau truksta.
Durnas klausimas, o ant gipso negalima det itempiamu lubu?
Dabar jau bent kolkas nenoriu apie remonto dulkes ne pagalvot, geriau kuri laika galvos i virsu nekelsiu  lotuliukas.gif .

O gal jus mums tu baisiu lubu nuotraukyte imeskite mirksiukas.gif Visko gali buti, kad paaiskes, kad tai ne taip ir baisu, kaip atrodo.
Atsakyti
bent jau as tai nusispjoves nekreipciau demesio i tas lubas vistiek po 5 metu nusibos noresis persidazyt ar aptvarkyt koki nusilupusi kampa ir persidaryciau,o dabar sumokejot uz gipsines lubas,dabar vel mesit pinigus ant itempiamu ir tt
Atsakyti
šiaip tik gaila kad meistrai blogai padare nepataisė, nes turėjo spręst kodėl taip gavosi.
gal dažai brokuoti. gal patys kalti. o gal jie manė kad gerai nudažė o jus pamate nebesikreipėte ?

Atsakyti
kokiu būdu šalinate ar kitaip maskuojate senų blokinių namų lubų tarp virtuvės ir koridoriaus perėjima- kantelį (labai didelis laiptas)?
Labai reikia pagalbos, nes statybininkai ir patys galvoja, bet ir aš pats norėčiau žinoti geresnių variantu.
Statybininkai siūlo arba virtuvės lubas arba koridoriaus lubas nuo to kantelio i krašta su gipsu ar tai tinku išlyginti.

Aš galvoju ties tuo kanteliu daryti koki tai balki iš gipso.

Kokiu turite jus pasiūlymų?
Gal foto?

dekoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cimbria: 20 sausio 2011 - 19:54
QUOTE(cimbria @ 2011 01 20, 19:54)
kokiu būdu šalinate ar kitaip maskuojate senų blokinių namų lubų tarp virtuvės ir koridoriaus perėjima- kantelį (labai didelis laiptas)?
Aš galvoju ties tuo kanteliu daryti koki tai balki iš gipso.

jei idetumet nuotrauka, galima butu kazka pasiulyti, dabar sunku atspet g.gif
Atsakyti
kokios nuomonės apie įtempiamas lubas be siūlių?

QUOTE(Linckutis @ 2010 03 22, 20:29)

man asmeniškai tokios schmoll.gif pas uošvį tokios man nepatinka.

noriu pakeisti gipsines lubas nuleistas apie 15cm doh.gif kurios per 5 metus išsivaikščiojo išsikraipė unsure.gif svajoju apie įtempiamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 02 13, 23:04)
kokios nuomonės apie įtempiamas lubas be siūlių?
man asmeniškai tokios  schmoll.gif  pas uošvį tokios man nepatinka.

noriu pakeisti gipsines lubas nuleistas apie 15cm doh.gif kurios per 5 metus išsivaikščiojo išsikraipė  unsure.gif svajoju apie įtempiamas  unsure.gif

man asmeniskai patinka matines lubos, tos blizgios atrodo kaip balionas 4u.gif
mano svajone zvaigzdėto dangaus iliuzija, labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija29 @ 2011 02 27, 21:05)
man asmeniskai patinka matines lubos, tos blizgios atrodo kaip balionas 4u.gif
mano svajone zvaigzdėto dangaus iliuzija, labai grazu smile.gif

jų realiai nemačius aš irgi rinkčiausi tik matines.

gal kas gali foto įdėt
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 02 27, 22:21)
jų realiai nemačius aš irgi rinkčiausi tik matines.
gal kas gali foto įdėt

user posted image
Atsakyti
laba diena, gal kas galit parekomenduoti itempiamu lubu meistrus, kokia kaina siuo metu tu lubu????
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2011 03 01, 09:34)
laba diena, gal kas galit parekomenduoti itempiamu lubu meistrus, kokia kaina siuo metu tu lubu????

Mes uzsakinejome Akropolyje, Ermitaze itempiamas lubas, labai greitai pagamino ir sumontavo. Dareme svetaineje, virtuveje ir miegamajame. Likome labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
kokias lubas vertėtu dėti karkasiniam namui ?gipsas tikriausiai nelabai tinka , gerai padaryti kad jis neskiltu tikriausiai sudėtinga
Atsakyti