Įkraunama...
Įkraunama...

Lubos

QUOTE(GRAIKIJA @ 2006 02 20, 16:29)
na jei butum vln, tai pasiūlyčiau savo vyrą, jo meistrai visai nieko padarė, o kainytės tai nžn ar didelės , na lubų įrengimas 20lt kvadrato, o lemputė 12lt, tai gal ir normaliai. nes mes paskambinėjom per alio reklamą tai daug daugiau ima kitur. doh.gif

Tai tokios kainos tada nera dideles, man toks vienas zmogus sake kad kazkaip beginio metro kaina yra 150litu, tai nesiaiskinau dar ar tik darbas ar ir medziagos ir kas tas beginis metras.
Papildyta:
http://public.fotki....1105266290.html

Atsakyti
tai gal tau čia jau su medžiagom sakė.. o bėginis metras, kaip brangusis paaiškino, tai ilgis 1 metras., ne kvadratas o šeip metras. ir šeip, jei tam 1 metre 10 lempučių, tai gal i taip kaina gaunas..
Atsakyti
Sveikutes,
kadangi aš čia naujokė, bet labai patinka Jūsų forumas, nusprendžiau ir aš kai ko pasiteirauti. Galvojame apie namo statybą ir išanksto noriu apmastyti apie vidaus interjerą. Mane sudomino įtempiamos lubos. Gal, kuri domėjotės jomis, kokie jų pliusai ir minusai? Gail, bet Lietuvos internete labai mažai info, ką radau tik rusiškuose ar lenkiškuose puslapiuose. Kad būtų aiškiau apie ką kalbu idedu nuorodą. g.gif

http://ufa.shikremon...tolkinatygn.php
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 11 11, 14:44)
Parodysiu savo miegamojo lubas, jei jau apie tai prašnekot  g.gif  Nors ir ne į temą, gal niekas nesupyks  blink.gif  biggrin.gif Tokios pačios, tik ne šlaitinės, visame name - medinės su įstrižais balkiais. Beje, ir virtuvėje tokios pačios  g.gif  Gal niekas ten nuo garų nepasidarys?  ax.gif
user posted image

pas mus irgi visur taip, iskyrus vonia ir rastai apvalesni mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
mums 26 kv pakabinamų lubų kainavo beveik 800Lt (čia vien jų montavimo darbai, be glaistymo ir dažymo ir be jokių išraitymų). Ką padarysi, Vilnius ir dar vasara...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IGu: 14 birželio 2006 - 15:42
Reikia patarimo,kadangi gyvenu viena jokio vyro salia neturiu,tai neturiu ko paklausti.Ir labai nesijuokit doh.gif rolleyes.gif gal kvaili klausimai pasirodys,bet toj srity visai tundra esu. doh.gif
Vienu zodziu,zadu remontuotis balkona,bet ten lubos istrupejes tinkas net iki armaturos vietomis matosi.Paaiskinkit nuo ko pradeti;uztinkuoti reikia po to glaistyti reikia,kokias priemones pirkti,kaip vadinasi ir t.t.Zodziu viska,kad nuejus i parduotuve zinociau ko prasyt,kad neapsijuokciau ax.gif Be to noriu sienas persidazyti,dabar buvo aliejiniais dazais dazyta.Kokie dazai tiktu?Galvoju rinktis pastelines,sviesia spalvyte.Lauksiu atsakymu.
Atsakyti
O kosmo lubas kas darėt? Kažkur mačiau, labai įdomiai atrodė, bet daugiau nerandu jokios info...
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2006 06 17, 22:57)
Reikia patarimo,kadangi gyvenu viena jokio vyro salia neturiu,tai neturiu ko paklausti.Ir labai nesijuokit doh.gif  rolleyes.gif  gal kvaili klausimai pasirodys,bet toj srity visai tundra esu. doh.gif
Vienu zodziu,zadu remontuotis balkona,bet ten lubos  istrupejes tinkas net iki armaturos vietomis matosi.Paaiskinkit nuo ko pradeti;uztinkuoti reikia po to glaistyti  reikia,kokias priemones pirkti,kaip vadinasi ir t.t.Zodziu viska,kad nuejus i parduotuve zinociau ko prasyt,kad neapsijuokciau  ax.gif  Be to noriu sienas persidazyti,dabar buvo aliejiniais dazais dazyta.Kokie dazai tiktu?Galvoju rinktis pastelines,sviesia spalvyte.Lauksiu atsakymu.

Negi viską pati žadi darytis? blink.gif Stachanovietė būtum smile.gif Na o jei meistriuką kokį samdysies, tai jis viską ir susipirks, po to pagal čekius ir atisiskaitysi. sudėtinga būtų išvardinti, ko Tau reikės. Manau, kad neapgaus ir meistriukas, nebent smarkiai su jais "pakrikštinta" blogąja prasme esi g.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 06 26, 10:13)
Negi viską pati žadi darytis?  blink.gif Stachanovietė būtum  smile.gif Na o jei meistriuką kokį samdysies, tai jis viską ir susipirks, po to pagal čekius ir atisiskaitysi. sudėtinga būtų išvardinti, ko Tau reikės. Manau, kad neapgaus ir meistriukas, nebent smarkiai su jais "pakrikštinta" blogąja prasme esi  g.gif

Darysiuos,nieko ten daug nereikia-pagrindinis rupestis lubos.Sienas tik perdazyti.Nu ,ka reiks nueit i SENUKUS gal ka patars g.gif .Apsijuoksiu tai apsijuoksiu vistiek nepazysta.
P.S.Kai esi vienisa mama tai viska ismoksti ir viska turi galeti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2006 07 01, 20:11)
Nu ,ka reiks nueit i SENUKUS gal ka patars  g.gif .Apsijuoksiu tai apsijuoksiu vistiek nepazysta.
P.S.Kai esi vienisa mama tai viska ismoksti ir viska turi galeti rolleyes.gif

Aš taip nesakiau g.gif Nemanau, kad gali apsijuokti, man kaip tik žavu, kai moteris ir tokius darbus išmano thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gdaiva @ 2006 02 23, 16:05)
Sveikutes,
kadangi aš čia naujokė, bet labai patinka Jūsų forumas, nusprendžiau ir aš kai ko pasiteirauti. Galvojame apie namo statybą ir išanksto noriu apmastyti apie vidaus interjerą. Mane sudomino įtempiamos lubos. Gal, kuri domėjotės jomis, kokie jų pliusai ir minusai? Gail, bet Lietuvos internete labai mažai info, ką radau tik rusiškuose ar lenkiškuose puslapiuose. Kad būtų aiškiau apie ką kalbu idedu nuorodą. g.gif
http://ufa.shikremon...tolkinatygn.php

Vat pastarosios ir mus domina ax.gif Kazkur buvau radusi atsiliepimu apie jas,bet dabar kaip skradziai zemen prasmego,negaliu surast doh.gif schmoll.gif
Mes skambinomes i firma,tai kainos nemazos,nuo130-300lt uz kvadratini metra blink.gif
Gal kas turit daugiau informacijos apie jas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 10 liepos 2006 - 14:28