Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *47 Namučiai...

aš nuotraukas pasižiūriu, bet nelabai įsimenu. nors Rushdie atsimenu net ir nieko jo neskaičius biggrin.gif

Rašytojų mūzos turbūt kokiais 2002 skaičiau, tikslaiu, iškart išleidus pirmą leidimą, nelabai ką ir pamenu blush2.gif

Eliss, pakentėk iki knygų mugės, mažu bus pirkti SL komplektai - abi knygos. ir dar autorė bus, gal autografą sumedžiosi.
tiesa, o ant abiejų viršelių Petro it Povilo bažnyčios fragmentai.
Atsakyti
kad aš nemėgstu žmonių spūsties ax.gif o ir dėl vienos knygos važiuot į Vilnių...
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 01 12, 14:17)
kad aš nemėgstu žmonių spūsties ax.gif o ir dėl vienos knygos važiuot į Vilnių...

dėl dviejų mirksiukas.gif
mes vis ketvirtadieniais važiuodavome, tai visai normaliai būdavo. dabar derinsiusoi, kad Sbaliauskaitę pagaučiau. man kažkaip knygų mugė patinka thumbup.gif net ir su spūstimi.
Atsakyti
Jazz,Knygų mugė laukiamiausiai metų renginys biggrin.gif
Prisimenu,net po šimtadienio,nelabai miegojus,ir šiaip nekokios kondicijos ( blush2.gif ) važiavau biggrin.gif

Labas,visai laiko nebeturiu.Remontas įsibegėjo,visokias plyteles ir taptus rinktis reikia wub.gif Na ir sesija dar wub.gif wub.gif

O aš vis dar skaitau Panelę Smilą doh.gif
Atsakyti
Aš irgi būtinai važiuosiu į Knygų mugę, mano laukiamiausias renginys čia, jau kelinti metai iš eilės važiuoju ir būnu visas dienas nuo ryto iki vakaro biggrin.gif Jau dabar gaminu rankdarbius, kad daugiau pirktų, taupau pinigus ir visus ten išleisiu thumbup.gif
Atsakyti
O aš dar nė karto Knygų mugėje nesu buvusi blush2.gif Nagi gėda dėl to blush2.gif
Pernai ketinau apsilankyti, bet... taip ir nepavyko.
Atsakyti

QUOTE(Tibė @ 2011 01 12, 14:26)
O aš vis dar skaitau Panelę Smilą doh.gif
Aš gundausi ją imti po "Kabulo knygininko", nes man atrodo geriau ją skaityt, kai už lango žiema ir tiek dauuuuuug sniego, kuris labai dažnai minimas šioje knygoje.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 12, 14:35)
O aš dar nė karto Knygų mugėje nesu buvusi blush2.gif  Nagi gėda dėl to  blush2.gif
Aš taip pat nesu nė karto buvus ir man visai dėl to negėda biggrin.gif Šiemet irgi, turėsiu pakankamai litų - važiuosiu, neturėsiu - nevažiuosiu, ir nematau tame labai didelės tragedijos biggrin.gif Pasidžiaugsiu už kitas, kurios lankysis mugėje ir dalinsis įspūdžiais čia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 12 sausio 2011 - 14:39
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 12, 14:35)
O aš dar nė karto Knygų mugėje nesu buvusi blush2.gif  Nagi gėda dėl to  blush2.gif

gėda gėda tongue.gif gyvenamoji vieta - Vilnius. beje, šiemet galit jau ir su dukra važiuoti, būna ir vaikams ten ką veikti.

o aš ne vien dėl pinigų turėjimo/neturėjimo važiuoju - iš kito miesto dėl poros knygų ne ką sutaupysi. bet man šiaip ten toks knygų rojus bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(muminukas @ 2011 01 12, 14:41)
Bet man šiaip ten toks knygų rojus  bigsmile.gif
Vat su tuo tai tikrai sutinku, tikras knygų rojus ten wub.gif Tokia gausybė knygų vienoje vietoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 12, 15:35)

As irgi nebuvus nei karto blush2.gif Nors lb lb noriu, gal siemet vistik pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti