Įkraunama...
Įkraunama...

Ieskom draugu-5

Nauji namuciai, super 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Natalija klausei del persu. Skiepai, zaisliukai ir panasus dalykai, cia savaime aisku. Maudyt ju dazai negalima, bet va sukuot reikia k/v diena ir lb gerai, jeigu nori kad katinas butu geras. Bet jie tokie gerieciai wub.gif Mano grupioke viena karta vos neatsisedo ant jo doh.gif Gylejo ant mano lovos katinas, toji ateina: ooo, koks idomus zaislas. Is uzsienio turbut... Sakau: taip taip, is Australijos spec. uzsakymas lotuliukas.gif Grupioke tik sest, o manasis uz rankos su savo letena ir nagiukais lotuliukas.gif
Megsta kai juos glosto, visada salia buna, nes prisirisa prie zmoniu ir nemegsta buti vieni, vienu zodziu iesko draugu kaip ir mes cia 4u.gif Bet turi problemu su akim, kadangi nosite priplota tokia, uzsispaudzia akiu liaukos ir daznai asaroja, tad reikia valyt. Bet persai tokie "flegmos" geraja prasme bigsmile.gif Na neradau kito zodzio. Viska daro letai, kaip manekene: paziurekit, kokia as grazi", tai ir jis taip. Siaip fainas, tik kad tie plaukai doh.gif Jie bus visur, maiste, burnoj, ant kilimu... Bet vis tiek faina wub.gif Dar pamirsau paminet, kad jie nemazai eda, kas tikrai kainuoja (nes musu katinas nuo stalo nieko neesdavo, tik pirktinis spec.edalas).
Beje, persu nerekomenduojama vest i lauka. Nes jie yra naminiai gyvunai, o lauke jie gauna soka. Tevu pazystamupersas infarkta gavo, kai i lauka isnese. Jie nuvare i soda, katina pasodino ant zoles ir nuejo i masina daiktu paimt, po minutes kokios atejo, katinui jau viskas. Mano grupiokes persu katei tas pats nutiko, gal 10 min pabuvo lauke ir viso gero sad.gif

Ir triusi turejom, bet kai pastojau turejom atiduot. Triusiukas gyveno pas mus narve, kur visada buvo namukas, sienas, vanduo ir sausas edalas. Lb mego zaisti ir grauzti viska. Tad tapetam atejo galas ir kabeliams, viska reikejo slept. Mes turejom berniuk doh.gif Vyro broliene laiko "mergicka". tai toji ramesne, ant ranku galima paimt, bet greit priranta, po to i narva nenori. Musu triusis visus gamtinius reikalus dare narve (laksto laksto, po to smykt namo, padaro ka reikia ir vel po buta begioja). Bet tu dekoratyviniu negalima daug sert, nes jie pasidaro bombonesiais lotuliukas.gif Kol pas mus gyveno, triusiukaas buvo mazas, o kai atidavem, pradejo ten bele ka duot dideliais kiekiais, tai ten triusis dabar sveria 4 kg doh.gif bigsmile.gif

Surasiu nuotraukas kur, imesiu i albuma 4u.gif
Atsakyti
na stai mergytes uzbegau pasilabinti 4u.gif kol geriu arbatyte pries mokykla biggrin.gif kaip buvo sunku atsikelti nepapasakoti zodziais kaip pripratusi miegoti iki pietu doh.gif ir dabar vaikstau kaip sumusta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leracka: 06 sausio 2011 - 07:34
coliuke sveika prisijungus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(leracka @ 2011 01 06, 08:34)
na stai mergytes uzbegau pasilabinti  4u.gif  kol geriu arbatyte pries mokykla  biggrin.gif  kaip buvo sunku atsikelti nepapasakoti zodziais kaip pripratusi miegoti iki pietu  doh.gif  ir dabar vaikstau kaip sumusta  lotuliukas.gif

greit priprasi prie naujo rimto. Bent namie nesedesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 07:32)
Nauji namuciai, super  4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Natalija  klausei del persu. Skiepai, zaisliukai ir panasus dalykai, cia savaime aisku. Maudyt ju dazai negalima, bet va sukuot reikia k/v diena ir lb gerai, jeigu nori kad katinas butu geras. Bet jie tokie gerieciai  wub.gif  Mano grupioke viena karta vos neatsisedo ant jo  doh.gif  Gylejo ant mano lovos katinas, toji ateina: ooo, koks idomus zaislas. Is uzsienio turbut... Sakau: taip taip, is Australijos spec. uzsakymas  lotuliukas.gif  Grupioke tik sest, o manasis uz rankos su savo letena ir nagiukais lotuliukas.gif
Megsta kai juos glosto, visada salia buna, nes prisirisa prie zmoniu ir nemegsta buti vieni, vienu zodziu iesko draugu kaip ir mes cia  4u.gif  Bet turi problemu su akim, kadangi nosite priplota tokia, uzsispaudzia akiu liaukos ir daznai asaroja, tad reikia valyt. Bet persai tokie "flegmos" geraja prasme  bigsmile.gif  Na neradau kito zodzio. Viska daro letai, kaip manekene: paziurekit, kokia as grazi", tai ir jis taip. Siaip fainas, tik kad tie plaukai  doh.gif  Jie bus visur, maiste, burnoj, ant kilimu... Bet vis tiek faina  wub.gif  Dar pamirsau paminet, kad jie nemazai eda, kas tikrai kainuoja (nes musu katinas nuo stalo nieko neesdavo, tik pirktinis spec.edalas).
Beje, persu nerekomenduojama vest i lauka. Nes jie yra naminiai gyvunai, o lauke jie gauna soka. Tevu pazystamupersas infarkta gavo, kai i lauka isnese. Jie nuvare i soda, katina pasodino ant zoles ir nuejo i masina daiktu paimt, po minutes kokios atejo, katinui jau viskas. Mano grupiokes persu katei tas pats nutiko, gal 10 min pabuvo lauke ir viso gero sad.gif

Ir triusi turejom, bet kai pastojau turejom atiduot. Triusiukas gyveno pas mus narve, kur visada buvo namukas, sienas, vanduo ir sausas edalas. Lb mego zaisti ir grauzti viska. Tad tapetam atejo galas ir kabeliams, viska reikejo slept. Mes turejom berniuk  doh.gif  Vyro broliene laiko "mergicka". tai toji ramesne, ant ranku galima paimt, bet greit priranta, po to i narva nenori. Musu triusis visus gamtinius reikalus dare narve (laksto laksto, po to smykt namo, padaro ka reikia ir vel po buta begioja). Bet tu dekoratyviniu negalima daug sert, nes jie pasidaro bombonesiais  lotuliukas.gif  Kol pas mus gyveno, triusiukaas buvo mazas, o kai atidavem, pradejo ten bele ka duot dideliais kiekiais, tai ten triusis dabar sveria 4 kg  doh.gif  bigsmile.gif

Surasiu nuotraukas kur, imesiu i albuma  4u.gif

tfu tfu tfu bet maniski trusiukas taip visko negrauze tik karta viena laideli apgrauze biggrin.gif o ant ranku irgi nelabai megsta bet pats pribega kad glostytu ji smile.gif as tai labai noreciau kad jis pastoretu nors truputeli labai jau maziukas ir liesas valgo daug bet nestoreja. kaip as sakau gera medziagu apykaita lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 07:36)
coliuke  sveika prisijungus  4u.gif
Papildyta:

greit priprasi prie naujo rimto. Bent namie nesedesi smile.gif

aha, tai va ir pripratinejam bet vistiek ir iseigines vel greit lotuliukas.gif vel gyvensiu nuo penktadienio iki penktadienio ax.gif
Papildyta:
gerai iki mergytes bye1.gif daug neprirasinekit cia nono.gif
Atsakyti
Leracka lauksim po pamoku 4u.gif

na va, ikeliau nuotraukas, begam valgyt dabar ir tvarktis smile.gif
Atsakyti
Laba ryta mergikes wink.gif!
Atsakyti
Labas rytas panos, pas mane šeimoj prasidėjo rimtas nekalbadienis, kuris pagal mane turėtų tęstis apie savaite doh.gif Kvaila situacija gavos, ir kas blogiausia labai blogai pati dėl to jaučiuosi.
Ai žodžiu nesibaigė mazu nesėkmių lavina iš kurių susideda vienas didelis galvos skausmas
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 06, 08:43)
Labas rytas panos, pas mane šeimoj prasidėjo rimtas nekalbadienis, kuris pagal mane turėtų tęstis apie savaite  doh.gif Kvaila situacija gavos, ir kas blogiausia labai blogai pati dėl to jaučiuosi.
Ai žodžiu nesibaigė mazu nesėkmių lavina iš kurių susideda vienas didelis galvos skausmas

o kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 06, 10:43)
Labas rytas panos, pas mane šeimoj prasidėjo rimtas nekalbadienis, kuris pagal mane turėtų tęstis apie savaite  doh.gif Kvaila situacija gavos, ir kas blogiausia labai blogai pati dėl to jaučiuosi.

kas nutiko g.gif?
Mes naktele su nuotykiais turejom. Vaikas uzmigo pas mane velai, tai kol prisiruosiau isnesti pati nuluzau. Nakti atbundu ziuriu vaikas matau krenta is lovos, capt uz kojos spejau pagauti. Veliau girdziu muzika lyg groja, is kur neaisku, bet kazkur lovoj. Paverciu vaika po juo telefonas, tai musiau as pameciau, jis uzgule ir grotuvas isijunge.
Papildyta:
Sveika mirara.
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif

Darmin, maniskiui 2m ir 4men smile.gif

Jolirta, mes kovo 22d busim Vilniuje mirksiukas.gif

Dzenete, kas gi nutiko? console.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 06, 10:22)
kas nutiko g.gif?
Mes naktele su nuotykiais turejom. Vaikas uzmigo pas mane velai, tai kol prisiruosiau isnesti pati nuluzau. Nakti atbundu ziuriu vaikas matau krenta is lovos, capt uz kojos spejau pagauti.

man karta taip buvo, vaikui apie 1m. buvo gal, uzmigo ant ranku ir as nuluzau. Sedejau ant lovos krasto, tai vos abudu negriuvom, vyras pagavo biggrin.gif
Dzenete kas tau nutiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 06 sausio 2011 - 09:31
Sveikos, mergaites,
Palik Jus be prieziuros, tai ir namu nerasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Visi gyvunai reikalauja daug demesio, prieziuros ir pinigeliu mirksiukas.gif nebent gal kokios zuvytes maziau, bet gyvunas tampa seimos nariu todel ir nebegaila po to ax.gif
Dzenete o tu gal pamegink zengti pirma zingsni, jeigu pati blogai jautiesi del to nekalbadienio blush2.gif
Atsakyti