Nauji namuciai, super
Labas rytas
Natalija klausei del persu. Skiepai, zaisliukai ir panasus dalykai, cia savaime aisku. Maudyt ju dazai negalima, bet va sukuot reikia k/v diena ir lb gerai, jeigu nori kad katinas butu geras. Bet jie tokie gerieciai

Mano grupioke viena karta vos neatsisedo ant jo

Gylejo ant mano lovos katinas, toji ateina: ooo, koks idomus zaislas. Is uzsienio turbut... Sakau: taip taip, is Australijos spec. uzsakymas

Grupioke tik sest, o manasis uz rankos su savo letena ir nagiukais
Megsta kai juos glosto, visada salia buna, nes prisirisa prie zmoniu ir nemegsta buti vieni, vienu zodziu iesko draugu kaip ir mes cia

Bet turi problemu su akim, kadangi nosite priplota tokia, uzsispaudzia akiu liaukos ir daznai asaroja, tad reikia valyt. Bet persai tokie "flegmos" geraja prasme

Na neradau kito zodzio. Viska daro letai, kaip manekene: paziurekit, kokia as grazi", tai ir jis taip. Siaip fainas, tik kad tie plaukai

Jie bus visur, maiste, burnoj, ant kilimu... Bet vis tiek faina

Dar pamirsau paminet, kad jie nemazai eda, kas tikrai kainuoja (nes musu katinas nuo stalo nieko neesdavo, tik pirktinis spec.edalas).
Beje, persu nerekomenduojama vest i lauka. Nes jie yra naminiai gyvunai, o lauke jie gauna soka. Tevu pazystamupersas infarkta gavo, kai i lauka isnese. Jie nuvare i soda, katina pasodino ant zoles ir nuejo i masina daiktu paimt, po minutes kokios atejo, katinui jau viskas. Mano grupiokes persu katei tas pats nutiko, gal 10 min pabuvo lauke ir viso gero

Ir triusi turejom, bet kai pastojau turejom atiduot. Triusiukas gyveno pas mus narve, kur visada buvo namukas, sienas, vanduo ir sausas edalas. Lb mego zaisti ir grauzti viska. Tad tapetam atejo galas ir kabeliams, viska reikejo slept. Mes turejom berniuk

Vyro broliene laiko "mergicka". tai toji ramesne, ant ranku galima paimt, bet greit priranta, po to i narva nenori. Musu triusis visus gamtinius reikalus dare narve (laksto laksto, po to smykt namo, padaro ka reikia ir vel po buta begioja). Bet tu dekoratyviniu negalima daug sert, nes jie pasidaro bombonesiais

Kol pas mus gyveno, triusiukaas buvo mazas, o kai atidavem, pradejo ten bele ka duot dideliais kiekiais, tai ten triusis dabar sveria 4 kg
Surasiu nuotraukas kur, imesiu i albuma