Įkraunama...
Įkraunama...

Ieskom draugu-5

taip grazu lauke wub.gif
Tylu siandien vel, kazkaip visos pradejo "dirbt SM" antroj pamainoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 10:15)
taip grazu lauke  wub.gif
Tylu siandien vel, kazkaip visos pradejo "dirbt SM" antroj pamainoj  bigsmile.gif

ta prasme, kad skaito ir tyli? tongue.gif as kazkaip prastai jauciuosi, tai net nerasau daug, kad tik tos nuotaikos nepernesti jums blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 11:23)
ta prasme, kad skaito ir tyli? tongue.gif as kazkaip prastai jauciuosi, tai net nerasau daug, kad tik tos nuotaikos nepernesti jums blush2.gif

turejau omeny, kad diena tylu, visos renkasi vakare 4u.gif
ko nuotaikos nera? Kur jau ji pabego?
Papildyta:
vaikas nusprende su gelem krepsini pazaist lotuliukas.gif sumastyk tu taip. Sakau, man mesk kamuoli. Tai jis: ne, geles zais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 10:24)
turejau omeny, kad diena tylu, visos renkasi vakare  4u.gif
ko nuotaikos nera? Kur jau ji pabego?

aaa, ot nesuprantu as smile.gif nedaeina man siandien niekas doh.gif
nezinau, banguoja man, tos pacios problemos, darbo nerandu, nera kas veikti, dienos beviltiskai praslenka blush2.gif
o kaip tau, gal kas jau i pokalbi pakviete? 4u.gif
Atsakyti
Draugiska ar teisingai supratau rytoj apie 14val Bella italia renkames kaunietes? Parasysiu dar keliom forumietem gal ir jos prisijungs.

Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 11:26)
aaa, ot nesuprantu as smile.gif nedaeina man siandien niekas doh.gif
nezinau, banguoja man, tos pacios problemos, darbo nerandu, nera kas veikti, dienos beviltiskai praslenka blush2.gif
o kaip tau, gal kas jau i pokalbi pakviete? 4u.gif

as irgi baloj, ne is vietos smile.gif bet siandien gera nuotaika. Eisiu veliau i parde, saldainiu reikia nupirkt. Darysiu puokstes is ju ax.gif
Atsakyti
Ateisiu as vakare,galva plesia,drebulys purto. Gerai,kad maistelio yra, nereiks i parda eit. Paprasysiu,kad vakare vaistu parnestu. Grazi diena,bet man nekokia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 06 sausio 2011 - 10:44
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 06, 11:42)
Ateisiu as vakare,galva plesia,drebulys purto. Gerai,kad maistelio yra, nereiks i parda eit. Paprasysiu,kad vakare vaistu parnestu. Grazi diena,bet man nekokia :mm

susirgai? Kas cia jums siandien visoms? g.gif
Nesirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 12:43)
susirgai? Kas cia jums siandien visoms?  g.gif
Nesirkit  4u.gif

galvos skausmas, jau tapes mano gyvenimo palydovu. Tai jau daugiau nesusirgsiu.
Natalija isijunk lnk
Atsakyti
Truputi darbo turėjau. Žodžiu tokia kvaila situacija gavosi pačiai net gėda. Prieš kelis mėnesiu toks buvo atsirades ale gerbėjas, na pora kartu buvau nuėjus per pietu pertrauka susitikti. Ir pasipylė sms skambučiai. na man kaip moteriškiai iš savo vyro girdinčiai komplimentus tik karta i 10 metų tai gal ir malonu iš pradžių buvo. Na pasirašinėjom truputi ir tiek kaip iš niekur atsirado taip niekur ir pradingo...
Ana vakara vyras paima sena telefona pasižiūrėti kas jam yra nes reiki remontuoti ir pasirodo rado tas senas SMS. Na ir žinot kai būna nei pats valgo nei kitam duoda, pagaliau per 3,5 santokos metus pas vyra pamačiau pavydo jausma esanti,
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 06, 10:30)
Draugiska ar teisingai supratau rytoj apie 14val Bella italia renkames kaunietes? Parasysiu dar keliom forumietem gal ir jos prisijungs.

na as taip supratau, kad 14val smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 06 sausio 2011 - 11:05
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 06, 11:56)
Truputi darbo turėjau. Žodžiu tokia kvaila situacija gavosi pačiai net gėda. Prieš kelis mėnesiu toks buvo atsirades ale gerbėjas, na pora kartu buvau nuėjus per pietu pertrauka susitikti. Ir pasipylė sms skambučiai. na man kaip moteriškiai iš savo vyro girdinčiai komplimentus tik karta i 10 metų tai gal ir malonu iš pradžių buvo. Na pasirašinėjom truputi ir tiek kaip iš niekur atsirado taip niekur ir pradingo...
Ana vakara vyras paima sena telefona pasižiūrėti kas jam yra nes reiki remontuoti ir pasirodo rado tas senas SMS. Na ir žinot kai būna nei pats valgo nei kitam duoda, pagaliau per 3,5 santokos metus pas vyra pamačiau pavydo jausma esanti,

Tikrai labai nesmagu. Turbut nepaguosiu, bet kaip sakoma "pavydi, vadinasi myli". Visi jie pavydi, vieni daugiau, kiti maziau, vieni daugiau tai parodo, o kiti sugeba gerai tai nuslepti (cia is tos serijos, pavydas - ne vyriska savybe). Siuo atveju vis tik pati kalta esi, todel reiketu pasistengti, bet is kitos puses juk mums taip norisi to demesio..O jis rimtai supyko, ar cia vienas is jusu tiesiog nekalbadieniu dabar prasidejo? Oi turbut jau lendu ne i savo reikalus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 06 sausio 2011 - 11:05