Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(kaimietė @ 2011 01 29, 20:56)
Radau naują internetinę parduotuvę.

Surizikuočiau dėl MAGIC GREEN bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2011 01 30, 18:27)
Nepastebėjau, kad dvi vienodas nuotraukas įkėliau, tai įkeliu dar vieną.

bigsmile.gif bet kiek žiedstiebių wub.gif
Atsakyti
Blossom Peacock
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2011 01 30, 19:27)
Nepastebėjau, kad dvi vienodas nuotraukas įkėliau, tai įkeliu dar vieną.

Mokate prižiūrėti šiuos gražiuolius thumbup.gif Lapai ir žiedstiebiai labai gražūs.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 31, 11:04)
Blossom Peacock
user posted image

Gražumėlis wub.gif wub.gif
O dėl magic green aš irgi surizikuočiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 31 sausio 2011 - 09:15
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 31, 10:04)
Blossom Peacock

bigsmile.gif čia buvęs manasis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 31, 09:16)
bigsmile.gif čia buvęs manasis? g.gif

TAIP bigsmile.gif aciuks.gif didis.gif didis.gif
Atsakyti
labai grazu... 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti Jusu patarimo, nes su savo amariliu niekaip nesusitvarkau biggrin.gif praeitu metu pavasari uzmezge zieda, kuri sudziuvo taip ir neissiskleide, per vasara priaugino kruva lapu, juos rudeni nudziovino. Laikiau per ziema vazone virtuvej kur vesiau ant saldytuvo, bet neitin tamsu buvo, nieko neleidzia, ramus sau stovi ir galvoju kaip dabar geriau padaryt, ar su vazonu det i spinta visai tamsy kokiam menesiui dar palaikyt, o gal ir isimt is to vazono? Prasau, patarkit, nes kapriznas amarilis pas mane, niekaip bendros kalbos nerandam biggrin.gif stai toks jo stovis dabar:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2011 01 31, 14:59)
Norejau paklausti Jusu patarimo, nes su savo amariliu niekaip nesusitvarkau biggrin.gif praeitu metu pavasari uzmezge zieda, kuri sudziuvo taip ir neissiskleide, per vasara priaugino kruva lapu, juos rudeni nudziovino. Laikiau per ziema vazone virtuvej kur vesiau ant saldytuvo, bet neitin tamsu buvo, nieko neleidzia, ramus sau stovi ir galvoju kaip dabar geriau padaryt, ar su vazonu det i spinta visai tamsy kokiam menesiui dar palaikyt, o gal ir isimt is to vazono? Prasau, patarkit, nes kapriznas amarilis pas mane, niekaip bendros kalbos nerandam  biggrin.gif stai toks jo stovis dabar:
user posted image

O į ką jis įsodintas?Šiaip imčiau lauk ir sodinčiau į žemę kuri tinka amariliams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 31 sausio 2011 - 13:05
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 31, 13:03)
O į ką jis įsodintas?Šiaip imčiau lauk ir sodinčiau į žemę kuri tinka amariliams.

Na jis i zeme pasodintas biggrin.gif tik virsuj uzdejau to keramzito, o ne per anksti persodineti?
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2011 01 31, 15:52)
Na jis i zeme pasodintas biggrin.gif  tik virsuj uzdejau to keramzito, o ne per anksti persodineti?

Na jei žemėj,tai lai būna doh.gif Kantrybės. mirksiukas.gif Pas mane jos irgi kartais mažokai,bet nepagreitinsi blush2.gif Viskam savas laikas.
Atsakyti