Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

Po darbo užsukau į Aleksoto maximą,nesugebėjau praeiti pro gėlių skyrių,nusipirkau Exotic Striped,pažiūrėsiu kas pražys mirksiukas.gif
Atsakyti
NAUJI NAMUČIAI
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 02 18, 22:55)
Po darbo užsukau į Aleksoto maximą,nesugebėjau praeiti pro gėlių skyrių,nusipirkau Exotic Striped,pažiūrėsiu kas pražys mirksiukas.gif

o kiek mokejai? ir nebijot jus dabar per tokius salcius geles pirkti? ta prasme kols parsivezi gi...

(ir dar biski ne i tema- o jus gyvenat Aleksote?)
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 19, 10:26)

kas cia toks? Labai idomus
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 02 19, 09:31)
kas cia toks? Labai idomus

Iš Hippeastrum aulicum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 02 18, 21:55)
nusipirkau Exotic Striped,pažiūrėsiu kas pražys mirksiukas.gif

Turėtų būti toks mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 19, 10:03)
Turėtų būti toks  mirksiukas.gif

EeEeEe... ir vėl raudonas dryžius .... irnesakyk.gif
Atsakyti
Pasipasakosiu, kad temą užbaigti ax.gif - man tai nelabai patinka pilnaviduriai blush2.gif, nu ta prasme, kad nesilydau dėl pilnavidurių tongue.gif Aišku, gražu, kai sužydi, bet.... ŽYMIAI gražiau spalvų derinys, margumas ir blizgesys wub.gif wub.gif , kai kiekvienas žiedas vis kitoks rolleyes.gif

O dar sakykit- kas gali būti ne taip, kad išleidžia žiedstiebį, o jis paaugęs kokius 3 cm ima ir nuvysta unsure.gif - sakau gal radiatoriai uždžiovina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 19, 12:01)
Pasipasakosiu, kad temą užbaigti  ax.gif - man tai nelabai patinka pilnaviduriai  blush2.gif, nu ta prasme, kad nesilydau dėl pilnavidurių  tongue.gif Aišku, gražu, kai sužydi, bet.... ŽYMIAI gražiau spalvų derinys, margumas ir blizgesys wub.gif  wub.gif , kai kiekvienas žiedas vis kitoks rolleyes.gif

O dar sakykit- kas gali būti ne taip, kad išleidžia žiedstiebį, o jis paaugęs kokius 3 cm ima ir nuvysta  unsure.gif - sakau gal radiatoriai uždžiovina  g.gif

pas mane irgi taip buvo. Man regis kazkada nusprendem, kad per mazai svogunas jegu sukaupe, kad zydetu.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti