Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 02 16, 10:44)
pala pala, o kur tu radai, kad Stepute turi bent viena amarili???  g.gif  As tai bent nemaciau nei vienos nuotraukos... O ko nemaciau, tai ir nepriimu uz gryna  tongue.gif

doh.gif ale tikrai. Ah tos internetines platybes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2011 02 16, 16:52)
Jei nepasiima, tai matyti jai nereikia.. ax.gif Tu palauk kol šalčiai praeis, ir mums perteklių pasiūlyk.. blush2.gif
Aš tamsiai bordinį rezervuočiau. Skolinga nelikčiau. 4u.gif
Iš pirmo žvilgsnio jis man labai panašus į Black Pearl.

Ne, čia Red Lion tik tamsoje fotografavau blush2.gif
Atsakyti
Astaite,labai gražu 4u.gif
Pas mane irgi pražydo Carmen ir vietoj Kloun dar viena šokanti karalienė dabar šitų jau turiu keturias,nes viena augina du vaikučius biggrin.gif Galėčiau kuriai nors vieną pavasarį perleisti,nes kitas vaikiukas jau turbūt keliaus pas Kaimietę
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2011 02 16, 18:14)

O tu daugiau to tamsiai bordinio nuotraukų turi? Būtų įdomu pamatyti...
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
po poilsio,antrą kartą sužydo mano baltutis ,jei pamenat tikslaus pavadinimo kaip ir nežinojom-nusprendėt,kad Snow Crest ,laukėm antro žydėjimo ax.gif štai kaip jis atrodo,šį kartą ir kotas ilgesnis ,tik gaila,kad žiedų mažiau 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
prisirodžiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 02 16, 20:24)
sveikos merginos  4u.gif
po poilsio,antrą kartą sužydo mano baltutis ,jei pamenat tikslaus pavadinimo kaip ir nežinojom-nusprendėt,kad Snow Crest ,laukėm antro žydėjimo  ax.gif štai kaip jis atrodo,šį kartą ir kotas ilgesnis ,tik gaila,kad žiedų mažiau  4u.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2011 02 16, 18:42)
O tu daugiau to tamsiai bordinio nuotraukų turi? Būtų įdomu pamatyti...

Dar viena nuotrauka fotografuota tą patį vakarą
user posted image
Šiandien kaip tik nupjoviau jau peržydėjusį, tai dabar galėsiu nufotografuoti, kai pražįs trečias žiedstiebis, tai bus už kelių savaičių.
Man tas tamsus irgi labai gražus, aš jį pirkau iš Eurogėlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astaite1: 16 vasario 2011 - 19:36
[quote=*MoNaMi*,2011 02 16, 20:24]
sveikos merginos 4u.gif
po poilsio,antrą kartą sužydo mano baltutis ,jei pamenat tikslaus pavadinimo kaip ir nežinojom-nusprendėt,kad Snow Crest ,laukėm antro žydėjimo ax.gif štai kaip jis atrodo,šį kartą ir kotas ilgesnis ,tik gaila,kad žiedų mažiau 4u.gif
Oho ho kokia foto sesija thumbup.gif Labai graži antra nuotraukytė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 02 16, 13:38)
o kodel tu manai, kad as tikinti, arba kad dora katalike? Netikiu niekuo, ko nematau..

Tai tu - bedievė, cicilikė, parmazonė? angel_sadangel.gif Vaje pomidorai2.gif
Supratai, KAIMIETE, su kuo turi reikalų? irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Astaite1 @ 2011 02 16, 16:14)

QUOTE(Astaite1 @ 2011 02 16, 19:34)
Man tas tamsus irgi labai gražus, aš jį pirkau iš Eurogėlių.

Eurogėlės Red Pearl-ais niekada neprekiavo. Pati sugalvojai pavadinimą? umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 16 vasario 2011 - 20:41
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 02 16, 19:28)
Astaite,labai gražu 4u.gif
Pas mane irgi pražydo Carmen ir vietoj Kloun dar viena šokanti karalienė dabar šitų jau turiu keturias,nes viena augina du vaikučius biggrin.gif Galėčiau kuriai nors vieną pavasarį perleisti,nes kitas vaikiukas jau turbūt keliaus pas Kaimietę

bigsmile.gif as noreciau jei galima ax.gif
gal ta paaugusi perleistum uz atitinkama mokesti blush2.gif bais ilgu kol suauga vaikiukai iki prazydejimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 02 16, 21:39)
Papildyta:
Eurogėlės Red Pearl-ais niekada neprekiavo. Pati sugalvojai pavadinimą?  umn.gif

Aš ir nerašiau, kad Red Pearl, aš rašiau, kad pirkau Red Lion, o šitais tikrai prekevo.
http://eurogeles.lt/...?productID=3070
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2011 02 16, 20:55)
Aš ir nerašiau, kad Red Pearl, aš rašiau, kad pirkau Red Lion, o šitais tikrai prekevo.
http://eurogeles.lt/...?productID=3070

ATsiprašau, be akinių skaičiau - nedažiebiau... mega_shok.gif
Atsakyti