(labai knieti atitinkamai sureaguoti, bet čia kaip suprantu ne tik protinga, bet dar ir nėščia
nu tai gudra tu labai
(labai knieti atitinkamai sureaguoti, bet čia kaip suprantu ne tik protinga, bet dar ir nėščia
tai tiek to... tegu jai sekasi)
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 18, 15:10)
Buvau. Durna kažkokia ginekologė pasitaikė. Nėštumo nerado. Žabalė. Dabar į Vilnių važiuosiu konsultacijon. Jeigu neras minimum dvynukų, tada reikės tavo b-iausio pagalbos. Paskolinsi?
QUOTE(Steputė @ 2011 02 18, 15:14)
Buvau. Durna kažkokia ginekologė pasitaikė. Nėštumo nerado. Žabalė. Dabar į Vilnių važiuosiu konsultacijon. Jeigu neras minimum dvynukų, tada reikės tavo b-iausio pagalbos. Paskolinsi? 
*****, ne juokas, jei nerado
MB-iausias (
QUOTE(Steputė @ 2011 02 18, 17:07)
Tai čia šitaip kaip apie nabašninką...
Pasitaisyk.
Taisausi.
Turiu nauja eksperimentą:
PapillioxPapillio
PapillioxSanta Cruz
SantaCruzxŠerkšnotoji tulpė Cool Crystal
Pažiūresim ar spės subręsti sėklos (žiedai nupjauti, mirksta vandenyje)
Mažiukus sėjinukus Lady JanexCharisma jau persodinėju..
QUOTE(milereta @ 2011 02 18, 15:30)
Turiu nauja eksperimentą:
QUOTE(milereta @ 2011 02 18, 17:30)
Pati pabuvai bitute?
Taip.
Sėklytes mirkiau vandenyje, kol sudygo (viena rušis sudygo, kita supuvo
). Tada jau sudygusias susėjau į vandeniui pralaidžią žemę.
Labai gaila, kad mano sėjinukas albinosas atidavė dūšią dangui. Vis jį prisimenu ir padūsauju..
Sėklytes mirkiau vandenyje, kol sudygo (viena rušis sudygo, kita supuvo
Labai gaila, kad mano sėjinukas albinosas atidavė dūšią dangui. Vis jį prisimenu ir padūsauju..
QUOTE(milereta @ 2011 02 18, 17:42)
Taip.
Na ir saunuole
QUOTE(Steputė @ 2011 02 18, 16:14)
Nepergyvenk po 9 menesiu pastebes
QUOTE(milereta @ 2011 02 18, 15:45)
Steputė mūsų amarilių temos draugė.
Apie ją prašom tik gerai arba nieko.
Gal kai ką ir per tiesiai pasako(kas kartais reikalinga), ir užpakalį paspardo, bet kai kurios žinios iš jos lūpų labai naudingos. 
Kol savo amariliu neparodys, nu niekaip nepatikesiu.. Pagooglinti apie amarilius ir as galiu
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 02 18, 16:25)
Kol savo amariliu neparodys, nu niekaip nepatikesiu.. Pagooglinti apie amarilius ir as galiu 
Kuom tu negali patikėti?
QUOTE(Steputė @ 2011 02 18, 18:03)
jau sakiau, nematau reikalo du kartus kartot