Įkraunama...
Įkraunama...

United Colours Of Benetton

QUOTE(milana31 @ 2011 06 21, 07:08)
Vakar vakare gavau zinute apie uzdara VIP vakareli  smile.gif
Sakykite, o galeciau ateiti su drauge ( ne vip'e ) ? Ileistu ?

gali, ileis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 06 20, 06:59)
O Kaune tai dar jokiu nuolaidu Benetone smile.gif

Tikrai vakar ryte buvau ir Laisves al ir Akropolyje jokiu nuolaidu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 19, 20:43)
akropoly nieko gero jau nebeliko (ir nezinau ar buvo, nes pries tai irgi nieko tokio, ko noreciau nemaciau), nusipirkau tik labai faina dirza, paskutini griebiau. uztat gerai siandien prasinesiau pro gedo pr benetona, pardaveja dar pasake, kad 2dieni bus jau vip'u vakarelis, reikes butinai uzsukti, noriu kai ko su papildoma nuolaida smile.gif

isties geresnius rubelius greitai ir prapirko drinks_cheers.gif buvau uzejusi dar kita diena tai jau nykuma visiskai,nebebuvo nei sijonuku,nei sukneliu,nei lininiu kelniu,sijonu ir svarku.O ir tu paciu paprastesniu palaidinukiu dydziai tik didesni like.
As pirkausi kasdienius rubelius,nes uz tokia kaina man pats tas drinks_cheers.gif nuolaida su kortele gavosi 60% thumbup.gif
Dzinsu pripirkau,bridziuku,prie ju marskineliu,palaidiniu,sijonuka,suknele,superini svarka dar radau,rankine,skareliu.Zodziu derinau viena prie kito kasdieniam nesiojimui (mano darbukas su vaikais,tai svarbu patogumas ir kad akiu nereztu) thumbup.gif
O jau grazesniu modeliukiu esu nusipirkusi per nauja kolekcija wub.gif
Po remonto bus visiskai nauja visa kolekcija,turetu buti parduotuve,kaip Milanas-praples patalpas ir isgrazins wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 22 birželio 2011 - 06:43
O gedo pr.irgi nuolaidos ar tik akre? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 06 22, 06:39)
Po remonto bus visiskai nauja visa kolekcija,turetu buti parduotuve,kaip Milanas-praples patalpas ir isgrazins wub.gif

akropolio benetonas remontuosis? iki milano aisku benetonui dar toli bet kokiu atveju, tik idomu is ko prasiples patalpas? g.gif ima buvusias swed banko dali sone?

QUOTE(Indriuks @ 2011 06 22, 06:50)
O gedo pr.irgi nuolaidos ar tik akre? g.gif

yra, ne viskam. siandien gedo pr su laisvalaikio korta viskam -30%, vakas vip klientem buvo viskam -30% (graziausius modelius mes jau vakar ispirkome biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 22, 06:21)
akropolio benetonas remontuosis? iki milano aisku benetonui dar toli bet kokiu atveju, tik idomu is ko prasiples patalpas? g.gif  ima buvusias swed banko dali sone?
yra, ne viskam. siandien gedo pr su laisvalaikio korta viskam -30%, vakas vip klientem buvo viskam -30% (graziausius modelius mes jau vakar ispirkome biggrin.gif  biggrin.gif

taip,Akropolio,juk butent jis ir uzdaromas remontui.
Na nezinau ar toli ar ne bus jam iki Milano,bet remontas ir atsinaujinimas isties gerai thumbup.gif Bet kokiu atveju Milanui iki LT toli,o mums iki jo,naturalus ir suprantamas dalykas.
Sakot visus graziausius modelius ispirkot biggrin.gif
Nieko prasinesiu as Ispanijoje Kanaruose rudeni,ten ir kainos daug mazesnes nei LT ir modeliukai bus visiskai skirtingi tongue.gif
Atsakyti
as pries menesi buvau ispanijoje, nieko gero neissirinkau schmoll.gif nebent pasipildys per vasara, bet jau ridens kolekcija, nes visa pavasaris - vasara buvo iskabinta smile.gif nors aisku dar nuo skonio priklauso, kas man be rysio, gal kazkam wow atrodo, tai ir perka urmu biggrin.gif ypac jeigu dar ir kaina maza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 22, 11:44)
as pries menesi buvau ispanijoje, nieko gero neissirinkau schmoll.gif nebent pasipildys per vasara, bet jau ridens kolekcija, nes visa pavasaris - vasara buvo iskabinta smile.gif nors aisku dar nuo skonio priklauso, kas man be rysio, gal kazkam wow atrodo, tai ir perka urmu biggrin.gif ypac jeigu dar ir kaina maza smile.gif

Siaip UCB rubai isvis labiau tokie kasdieniam paprastam nesiojimui,ne pasipuosimui, sventems ir t.t. schmoll.gif Todel as pvz asmeniskai ir perku is UCB kasdieniam nesiojimui,kad daugiau tureciau pasikeitimui ir garderobo paivairinimui kasdienai,o puosnesniu rubu jau ieskau kitur.
As pvz "wow" rubu UCB niekada ir neradau ir net neieskau biggrin.gif ne ta parduotuve,ne toks arotimentas.
Tai beabejo,kad pasipildys,nes bus jau spalio menuo.
Buvote Ispanijoje ar Kanaruose,nes tai velgi viskas skirtinga ir skirtingas asortimentas,kaip ir kiekvienose parduotuvese vis skirtingas asortimentas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 22 birželio 2011 - 13:27
o prie ko cia tai, kad ju rubai kadienai? biggrin.gif cia ir taip savaime aisku, niekur nerasiau, kad kokteiliu vakarui rolleyes.gif
apie skirtinga asortimenta - irgi visos zinome, anokia cia naujiena, apsipirkinejame ne pirmus metus rolleyes.gif kam cia tai rasyti? toks jausmas, kad rasote bele atsakyti kazka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 22 birželio 2011 - 13:40
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 22, 12:29)
o prie ko cia tai, kad ju rubai kadienai? biggrin.gif  cia ir taip savaime aisku, niekur nerasiau, kad kokteiliu vakarui  rolleyes.gif
apie skirtinga asortimenta  - irgi visos zinome, anokia cia naujiena, kam cia tai rasyti? toks jausmas, kad rasote, bele atsakyti kazka biggrin.gif

puiku,kad issisakete ir leidziate tik savo nuomone toleruoti,bet net ir prie graziausio rubo piktas veidas netiks biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 06 22, 13:42)
puiku,kad issisakete ir leidziate tik savo nuomone toleruoti,bet net ir prie graziausio rubo piktas veidas netiks biggrin.gif  4u.gif

puiki figura viska istaisys biggrin.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 22, 12:46)
puiki  figura viska istaisys  biggrin.gif  vacation4.gif

drinks_cheers.gif tada puiku biggrin.gif
Atsakyti