Įkraunama...
Įkraunama...

United Colours Of Benetton

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 03 28, 21:35)
aciukas mirksiukas.gif
o kaip ivertinat asortimenta.....nes pvz Vilniuje tai Oze tikrai idomesnes ir geresnes kokybes prekes,o stai Akropolyje man ten tokie skuduriukai..nieko perkamo g.gif

Zinokite isparduotuveje ten buvo visko tiek prikrauta, kaip kokiam skudurine, vos ne knistis reikejo doh.gif O siaip rubeliu buvo ir senesniu ir naujos kolekcijos, toje pacioje isparduotuveje galima buvo nusipirkti ir daiktus su broku. Todel ir kainos ten juokingos.
Po apsipirkimo Tenerifeje pradejau kitaip ziureti i UCB prekini zenkla. Cia Lietuvoje si parduotuve yra brangi, Ispanijoje tai yra eiline pigi drabuziu parduotuve.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 03 28, 22:35)
aciukas mirksiukas.gif
o kaip ivertinat asortimenta.....nes pvz Vilniuje tai Oze tikrai idomesnes ir geresnes kokybes prekes,o stai Akropolyje man ten tokie skuduriukai..nieko perkamo g.gif

nu jau, nu jau biggrin.gif tos pacios savininkes abidvi parduotuves biggrin.gif be to oze idomesnisn asortimentas todel, kad kartu yra ir sisley rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 29, 06:08)
nu jau, nu jau biggrin.gif  tos pacios savininkes abidvi parduotuves biggrin.gif  be to oze idomesnisn asortimentas todel, kad kartu yra ir sisley rolleyes.gif

negaliu teigti konkreciai tik tiek,kiek konstatavo parduotuves pardavejos(kad ozo ir kropolio savininkai skirtingi),beto ir nuolaidu korteles skirtingos Oze ir Akropolyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 29 kovo 2011 - 07:23
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 03 29, 08:23)
negaliu teigti konkreciai tik tiek,kiek konstatavo parduotuves pardavejos(kad ozo ir kropolio savininkai skirtingi),beto ir nuolaidu korteles skirtingos Oze ir Akropolyje 4u.gif

Ozo ir akropolio moterisku drabuziu savininkas tikrai tas pats...
O gedimino ir akropolio vaikisku drabuziu kitas savininkas
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 03 29, 08:23)

turbut susipainiojai smile.gif nes skirtingi savininkai akro ir gedo pr, o ne akro ir ozo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2011 03 29, 06:34)
Ozo ir akropolio moterisku drabuziu savininkas tikrai tas pats...
O gedimino ir akropolio vaikisku drabuziu kitas savininkas

tai reiskias as nieko nesupainojau blush2.gif tik ne taip surasiau,nes as dazniau einu i Ozo UCB ir i Akropolio vaikiskus,i moteriskus tai isvis ten nebeinu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 03 29, 07:23)

mano nuolaidu kortele galioja ir oze ir akre. tik negalioja gedo pr.
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2011 04 08, 10:04)
mano nuolaidu kortele galioja ir oze ir akre. tik negalioja gedo pr.

mano irgi galioja..tik negalioja akropolio vaiku 4u.gif
Atsakyti
Benetton, UCB, kaip jus surasti FB-ke ? ploja.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 04 15, 22:31)
mano irgi galioja..tik negalioja akropolio vaiku 4u.gif

Nuolaidų kortelių galiojimas priklauso nuo kur ir kada buvo išduotos,gautos dovanų ar nupirktos. smile.gif
Atsakyti
Turiu kelis marskinelius is ten, Vilniuje pirkau, centre, jei neklystu, nesiojasi labai gerai jau daugiau nei 5 metus. Nors kitu rubu kainos tai kosmines, maciau labai graziu rankiniu, paltuku, bet pasiziurejau kiek kainuoja ir dingo noras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissSuperstar @ 2011 05 27, 19:52)
Turiu kelis marskinelius is ten, Vilniuje pirkau, centre, jei neklystu, nesiojasi labai gerai jau daugiau nei 5 metus. Nors kitu rubu kainos tai kosmines, maciau labai graziu rankiniu, paltuku, bet pasiziurejau kiek kainuoja ir dingo noras smile.gif

Visai ne kosmines,normalios kainos.Turbut kosminiu nematet biggrin.gif
Kur dabar pigu g.gif nebent tuose kinietiskuose parduotuvese biggrin.gif bet ten ir kokybe ir medziaga atitinkama-pagal kaina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 27 gegužės 2011 - 21:08