QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 30, 19:48)
man tūsintis nėr blogai (na, man nuobodu būtų tiesiog sėdėt kokiam bare ar vyninėj), bet jo, ta baimė suaugti tam būry labai jaučiama. Aš tame tarpe reta išimtis 

priklauso kaip tusintis, kur ir su kokia publika. jei tusiniesi tarp bendraamziu tai taip, o jei su perpus jaunesniais (kuriem bus vestuves aktualu minimum po 10 metu) kiekviena savaitgali, tai jau mano nuomone yra baisu.
per pastaraji men sulaukiau bent keliu klausimu "kada tekesi", aplinkiniai visiskai nesupranta kaip turint ir buta ir pinigeliu ir draugaujant kelis metus, dar neistekejau.
Papildyta:
baisiausia tai kaip mano geriausiai draugei buvo- apie 5m draugavo, pastojo ir antroji puse sako, ne, jokiu vestuviu, susirasom. nervino, nervino ja, ji verke, draskesi, maldavo ir veltui viskas, tai valyma pasidare. o istorija baigesi taip, kad po valymo ji vis tik issimaldavo jo, kad jie susituoktu. bet is salies tai buvo labai slykstu ziuret kaip ji zeminosi. pinigu jie turejo, tiesiog jis didelis "nagas" buvo ir pasake "kam cia sert svetimus per vestuves, geriau ka uz tuos pinigus nusipirt"