Įkraunama...
Įkraunama...

Jau norėčiau tekėti, bet...

QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 30, 19:48)
man tūsintis nėr blogai (na, man nuobodu būtų tiesiog sėdėt kokiam bare ar vyninėj), bet jo, ta baimė suaugti tam būry labai jaučiama. Aš tame tarpe reta išimtis smile.gif

priklauso kaip tusintis, kur ir su kokia publika. jei tusiniesi tarp bendraamziu tai taip, o jei su perpus jaunesniais (kuriem bus vestuves aktualu minimum po 10 metu) kiekviena savaitgali, tai jau mano nuomone yra baisu.
per pastaraji men sulaukiau bent keliu klausimu "kada tekesi", aplinkiniai visiskai nesupranta kaip turint ir buta ir pinigeliu ir draugaujant kelis metus, dar neistekejau.
Papildyta:
baisiausia tai kaip mano geriausiai draugei buvo- apie 5m draugavo, pastojo ir antroji puse sako, ne, jokiu vestuviu, susirasom. nervino, nervino ja, ji verke, draskesi, maldavo ir veltui viskas, tai valyma pasidare. o istorija baigesi taip, kad po valymo ji vis tik issimaldavo jo, kad jie susituoktu. bet is salies tai buvo labai slykstu ziuret kaip ji zeminosi. pinigu jie turejo, tiesiog jis didelis "nagas" buvo ir pasake "kam cia sert svetimus per vestuves, geriau ka uz tuos pinigus nusipirt"
Atsakyti
mane toks keistas jausmas aplankė... jūsų vardas ne Rūta kartais?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 30, 21:22)
mane toks keistas jausmas aplankė... jūsų vardas ne Rūta kartais?smile.gif

nea, bet panasus smile.gif sitoj temoje atradau ne viena panasu atveji i savo, tad ir jus turbut tik kazka labai panasaus atradote manoje istorijoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniegena rausva: 30 spalio 2010 - 20:45
turbūt smile.gif bet kokiu atveju - jus puikiai suprantu, ir kažkodėl manau, kad šitoj situacijoj jūsiškis yra veikiamas chebros.
Atsakyti
Skaitineju jusu postus ir galvoju parasysiu kaip gi man buvo.
Ogi nebuvo niekaip. Po mazdaug metu gyvenimo kartu, kadangi jau buvom apklabeje kad kada nors zenysimes, tai viena diena oplia nusprendeme nueit i civiline metrikacija pasiziuret kaip kas. Oplia issiemiau pazyma ir......... oj brangusis galioja tik pusmeti. Tas oj oj oj..... taigi snekejom kad norim baznycioj zenytis ...... greit apejom kunigus ........ Pranesem tevam kad pusmecio begyje bus. Tie labai apsidziauge. Baznycioje uzsirezervavome data ateinanciam sausiui. Pranesam jo tevams, tie sako oj...... taigi po svencio niekas pinigu dovanom netures biggrin.gif Nu mes tepu tepu greit data pasikeitem i gruodzio pradzia. Na ir vat......... nebuvo jokiu priklaupimu, nebuvo suzadetuviu ziedo, uztat uz menesio laukia manoji diena smile.gif
O siaip kiek visiem giminaiciam pranesinejom tai ojojoj......... vyrishkoji puse kodel taip greit?....tetuliu dalis isitikinusi kad as laukiuosi........ ivairios pusbroliu sugyventines, kur turi net ir ne po viena vaika dusauja ir pavyduliauja.
Atsakyti
thumbup.gif
musu situacija labai panasi biggrin.gif
Atsakyti
pas mus irgi viskas gan greit įvyko. Anksčiau, kai jaunesnė buvau apie vestuves net negalvojau, ir taip gerai jaučiausi. Tačiau šiemet kai man suėjo 25, o jam 30, tai kartais pakalbėdavom ta tema, kad ne jaunyn einam. Sužadėtuvių žiedo nebuvo, jokio atsiklaupimo ant žemės, tik pasakė, kad būčiau jam nuostabi žmona, o vėliau paklausė ar tekėsiu smile.gif

bet kaip buvo rašyta, kad priversti savo vyra nupirkti sužadėtuvių žiedą ir liepti pasipiršti, na to tai tikrai nesugebėčiau ir nenorėčiau ... nei dėl savęs, nei tuo labiau "dėl akių" ...
Atsakyti
As norejau, nenorejau isteketi, buvo daug visko. Daug laimes kai pirsosi, daug dziaugsmo kai suderinom ir emem svajoti, daug pykciu del kitu nuomoniu. Bet is esmes viskas isejo fainai. reikia laiko dar kad susilyfuoti smile.gif itariu kad du daugiausiai reikalaujantys darbo darbai yra santuoka ir tevyste.
Atsakyti
Labukas visoms,

noriu ir as issikalbet... Radau tinkamiausia tema unsure.gif
Man 26, draugui 24, kartu mes beveik 4 metai. Po 8 men draugystes jis man pasipyrso, bet atsakiau, Taip tik velaiu, nes man kazkaip buvo dar per mazai laiko praeja. Draugas norejo tuoktis nors ir rytoj, bet tarsi suprato mane ir sutiko, bet...tas velaiu iki dabar. Kai tik tema apie vestuves jis man atsako tai aisku tave vesiu, ir viskas, o as sau atsakau kada nors. Jau kelerius metus dirbu darba, kuris reikalauja but vestuvese, anksciau man pacios vestuves buvo grazu, na ir pas mane taip bus, o sia vasara vos atkentejau, zmones sako priesaika, o man tiesiog oro pritruksta, sirdi suspaudzia ir zinot taip as pazydziu, kad mergina tampa Zmona, taip grazu. Kada tekesiu, jau man skausmingas klausimas, aisku nieks to nepastebi, nes su sypsena adsakau, kad nezinau smile.gif o paciai taip nemalonu. Net draugai jam sako, kad vesk, nes pavogs, o jis atsako, kad jei myliu as ji tai nepavogs...(kaip romantishka)Dar vienas dalykas, jis sportininkas, merginu demesio netrugsta, bet iskatr prisimenu musu santykiu pradzia kai is esmes pradzioj mes visi vaidynam, kad tik itiks , nes esi absvaiges, matai zmogu karta i savaite, kam pyktis net nera priezasties. Ir aisku visos gerbejos zumiai jaunesnes uz mane... Ir pagalvojus siandien as su juom gyvenu kita diena gaki but kita, mes vienodos, na kad as dar ir namu seimininke, gal ir patogu Manau ne ilgam manes uzteks, nes pati save islaikau, nesu priklausoma nuo draugo, bet tas vienyntelis rysys MEILE, kuria greit nekesiu...
Atsakyti
Skaiciau neseniai knygoj, aisku, tai tik romanas, kaip padaryti, kad vyras noretu tave vesti smile.gif
Mergina visa laika buvo liudna, kazko susimascius, o jos draugas vis klausineja, kas yra kas negerai. Rupi aisku, myli.. O ji atsakydavo, nieko viskas gerai brangusis.. Ir sudare jam toki ispudi, kad teketi ji nenori, kad ji dabar neisipareigojus, ir galetu priklausyti bet kam.. zodziu, vyrukas pats isigando, kad jie nepasake pries Dieva priesaikos, kad si gali priklausyti ir kitam, suprato kad reikia vesti, ir zinoma pasipirso smile.gif

o as pati teketi nenoriu. nors jis jau pasiirso senokai.. neatsakiau nei taip, nei ne, bet zieda nesioju zinoma smile.gif
dabar jau ir laukiuosi. ir vistiek nenoriu, delsiu smile.gif bijau gal, nezinau, cia turbut jau ir problema smile.gif bet teisinuosi, kad dabar, besilaukiant tikrai nesinori teketi, susituoksim kai jau bus mazylis pas mus smile.gif

Atsakyti